Şimdi Ara

Microsoft Flight Simulator 2024 {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2024} (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
332
Cevap
26
Favori
11.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İstanbul için hiç bir şey değişmeyecek maalesef.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu arada Series X de vrr ile 60 fps üstü çalışıyor. Baya iyi bir gelişme. 2020 de 30 fps oynuyorduk. SeriesX de böyleyse Pc de de optimizasyon çok iyidir. Akşam uçuşu da yaptım. Bu oyun başka olmuş

• ssefer88 kullanıcısına yanıt

O civarlarda biraz takılıp sonra bir anda %97'ye çıktı benimki. Ama şimdi de 97'de taklı kaldı ve alttaki mesaj kısmında "Loading unusually long" diye bir mesaj gösteriyor.

• Father Torque kullanıcısına yanıt
    İlginç...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yaman43 Y kullanıcısına yanıt

Anladım hocam. Bilgi için teşekkürler.

Tanıtımlarda map leri söyle geliştirdik, böyle geliştirdik vs. vs. dedikleri için sanırım ben beklentiyi yüksek tuttum.

• oky33 O kullanıcısına yanıt
    Hocam amerikada asıl mapleri görebilirsiniz. Oralar bambaşka. Umarım en kısa sürede deneyimlersiniz

FS 2020'de de VRR ile fps kilidi açılabiliyordu Series X ve S'de. 120 FPS almak mümkündü genel olarak dalgalı bir performans versede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MisterX06 -- 19 Kasım 2024; 21:14:46 >

Benimki de %97'de kaldı. Ne durumda şuan aç kapa yaptınız mı yoksa bekliyor musunuz ?

• MisterX06 kullanıcısına yanıt
    Hocam çok nadirdi, özellikle alçak uçarsanız çok düşüyordu. 2024 de baya iyi performans. Ben çok beğendim

• Şaka gibi, oyun kilitlendi dedi kapandı ve antivirüs programım oyunun dosyalarında virüs algıladı, nasıl oluyor bu arksdaşlar?Microsoft Flight Simulator 2024 {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2024}

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

FS 2020'ye göre daha kararlı performans veriyor olması sevindirici. Performans anlamında Dx12 ile yol katetmişler demek ki.

herkesin öyle şu anda. benim de 1 saattir 97'de. reddit'te de aynısını yazmış millet. 2020'de düşük indirme hızlarından muzdariptik şimdi de bu. rezalet tek kelimeyle.

Hocam şöyle bir video var.

Fuzion Xbox Testingyoutube
    Microsoft Flight Simulator 2024 - Xbox Series X Gameplay + FPS Test
    https://www.youtube.com/watch?feature=shared&v=t66U83syODA

• Microsoft'tan resmi açıklama gelmiş:

Alıntı

metni:
    Microsoft Flight Simulator 2024'e yönelik uzun ilk yükleme sürelerine ilişkin kullanıcı raporlarının farkındayız. Bu kadar çok kullanıcı simülasyonu aynı anda başlattığı için çok sayıda sunucu isteği alıyoruz. Sorunları mümkün olan en kısa sürede çözmeye çalışıyoruz. İlk yüklemesi %90'ı geçen ve artık ilerlemeyen kullanıcılar için yeniden başlatma öneriyoruz. Aksi takdirde yüklemenin normal şekilde devam etmesine izin vermek için beklemenizi öneririz.

3 kere yeniden başlattım hala aynı. Şimdi gamepass tan oyunu sildim tekrar yüklüyorum.

Yüklemede sorun yok. 600 mb/sn leri görüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oky33 -- 19 Kasım 2024; 21:24:39 >

Benim de aynı şekilde kaldı %97'de...

• 2020'de de aynı sorunlar yaşanmıştı. Bu artık Microsoft için çok büyük bir ayıp. Hayır, dünyada ana sunucu olarak hizmet veren 2 büyük şirket var; Amazon (AWS) ve Microsoft (Azure) ona rağmen Microsoft sunucuları sürünüyor. Steam'de 10gb veri internet bağlantı hızımın en üst sınırında sorunsuzca indi, saatlerdir MS 1gb veri indirip kuramadı. Oyuncu talebi yüksekse Steam'e de yüksek ama onlar yeterli sunucuyu bugüne ayırdıkları için sorunsuzca hizmet verebiliyor.

sonra niye korsanı savunuyorsun oluyor. 5 kuruş dahi para vermeye değmez. neyse ki korsanımsı yöntemlerle oynayarak neredeyse hiç para vermeden oynuyorum 2 saatten uzun süredir oyuna giremiyorum. reva mı bu ya? böyle bir rezillik olabilir mi?

• ssefer88 kullanıcısına yanıt
    Aynısı bendede oldu direk sildim kaskperskyi

• Böyle Jason, Dolty gibi tipler olduğu sürece bu firmaların hep bir bahanesi olur zaten.

Microsoft Flight Simulator 2024 {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2024}
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.