12 saat oldu ve hala giremedim. ben ömrü hayatımda böyle şerefsizlik böyle rezalet görmedim. ubisofta ağır küfürler ederdim, o bile melek kaldı microsoftun yanında. oyuna girmek için kuyruğa sokmak ne demek ya? geforce now mu bu aluminyum???? |
Microsoft Flight Simulator 2024 {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2024} (6. sayfa)
-
-
Oyuna şimdi girebildim. 60 fps’den bir süre sonra sekiz fps’ye düşüyor ben ömrü hayatımda böyle bir rezalet
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ben de series x için indirdim ancak girmedim. 747, 320 gibi uöakları deneyebildiniz mi? son yaklaşmada frame dşüklüğü oluyor mu?
ayrıca live traffic ne durumda? livery ve model matching durumları nasıl?
-
Uzun süre kuyrukta bekledikten sonra zar zor oyuna girebilmişken 10 dakika oynadıktan sonra oyun çöktü. Ve yine kuyruktayım. Allah belanı versin Microsoft 😊
Aynen ya 40 yıllık oyuncuyum böyle saçmalık ben de görmedim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gece iki üç defa açmaya çalıştım. Her defasında kuyruğa aldı ve bir 10-15 dakika bekletti. Sonuç vermedi.
Sabah işe gelmeden bir deneyeyim dedim herhalde açılmıştır artık diye. Yine kuyruğa aldı.
Ne saçma sapan iş. Artık akşama kaldı.
-
ne akşamı çok uzun süre haftalarca böyle devam eder. Bu Microsoft’un çok büyük bir kazığı oldu. İyi ki para vermemişim oyuna. Hatta iyi ki hiçbir Microsoft ürününe para vermemişim
Daha da büyük saçmalık, yeni İstanbul Havaalanı’na 2020’de eklememişlerdi şimdi eklerler diye beklerken eklememiş olmaları bir yana, Sabiha Gökçeni çıkartmışlar
hocam LTFM career modda yokmuş. oradan mı baktınız? yoksa normal oyunu açtığınızda da yok muydu? hatta ekşisözlükte bununla ilgili tartışma çıkmıştı.
ben de deneyemedim henüz malum kuyruğa alma nedeniyle. bir xbox kullanıcı olarak beklediğim en önemli şey live traffikteki livery ve model match oluşuydu.
umarım uçak trafiği düzelmiştir.
deniz trafiğini gözlemleyen oldu mu?
-
Free flight’dan baktım. Ek olarak, rtx 4070’li sistemimde kariyer modunu 1 (bir) fps ile oynattı. Ve sonra çöktü. Bitmrmiş bir oyunu koydular önümüxe
2020de scenery tr design ın LTFM sini satın almıştım. muhtemelen 2024 e gelmez bu. şaka gibi Sabiha Gökçen'in de gitmesi. ne istediler bu meydandan anlamadım. hadi Kai Tak falan kaldırdılar anlarım da aktif olan havaalanı neden kalkar
-
Bu oyunu casual olarak sadece grafikleri için oynuyorum 2024 de pek bir değişiklik yok gibi geldi bana grafik olarak.
-
2K da 120 fps alıyorum çok güzel.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 20 Kasım 2024; 9:22:6 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam yanlış görmüşüm, Sabiha Gökçen gitmemiş. Öte yandan muhtemelen eski oyundaki eklentilerin çoğu buna da uyumlu olur
Yahu ben anlamadım gitti. Bi 60 fps alıyorum sonra 10 fps’ye düşüyor niye böyle oluyor yahu
Sadece bir sefer girebildiğimden free flight da yeni yapılan çukurova havalimanını görmüştüm.
Oyun sağolsun kitlendiğinden uçuş yapılabiliyor mu öğrenemedim.
-
LTFJ nin gitmeyişi güzel haber:) Burada umarım bol bol Pegasus görürüz tabi lisansı aldıysa Asobo. Şimdilik %25 i gözükecekmiş gerçek trafiğin.
öte yandan Çukurova varsa güncel map in kullanıldığını söyleyebiliriz.
frame dalgalanması da server yoğunluğundan olabilir mi acaba? aylardır bekliyoruz hevesimiz kursağımızda kaldı uçamadık hala.
Bu arada bir videoda gördüm inibuilds A321de nose gear dönmüyor. 2020 deki A320'de de aynı sorun var. Bu hala nasıl düzeltilemez anlamak mümkün değil Asobo'yu
-
Görünüşe göre evden uzakta olmak için iyi bir gün olmuş. Ay sonuna kadar da yoğun olacağım. Önümüzdeki ay tantana bitince açar oynarım artık
Saitek setin hantallığından bıktım, kurup kaldırması zor oluyor. Turtle Beach VelocityOne almayı düşünüyorum ilerleyen zamanlarda. Bir de Winwing diye bir marka tavsiye ettiler daha önce duymadığım. Türkiye'de satışı yok sanırım bu modellerin, yurt dışından getirmek lazım
artık sırada bekletmiyor neyse ki çok şükür. ama career modunda korkunç kasıyor. free flight'da tüm ayarlar ultrada 1080p'de 50-60 fps iken career mod'da 1 fps'ye bile düştüğü oluyor
-
msfs2020'de log off mu olunuyor 2024 e giriş yapınca?
akşama olsa da deneyebilsek:)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X