Ya ben de bir sorun var ya da PC performansının içine etmişler. 4060Ti 12400F 32GB ram'li sistemim var FS2020'de 1440p ultra detaylarda Frame generation açık 80-90 FPS alıyordum yoğun bölgelerde PMDG 737/777 gibi karmaşık uçaklarda bile performans değerleri çok iyiydi. FS 2024 hayal kırıklığı yaşattı. Paris gibi yoğun bölgelerde performans 30'lara kadar düşüyor, çok dengesiz ayrıca 24GB ram kullanımı gördüm. Ciddi bellek sömürüyor 16GB ram yetersiz FS24 için. İyi ki ön sipariş vermemişim. FS2020'den devam. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MisterX06 -- 20 Kasım 2024; 13:4:13 > |
Microsoft Flight Simulator 2024 {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2024} (7. sayfa)
-
-
Bende 32gb ram var Ram kullanımı %47 diyor.
Kariyer modunda 80 90 fpslerde dolaşıyorum. Biraz daha oynasam grafik ayarlarıyla belkide daha yükselir. Serbest uçuşlarda 120 fps lerdeyim. 2K FG ile. 4070 ti Süper.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 20 Kasım 2024; 13:57:32 > -
yav bende 4070 var career modu ve havaalanlarında 5 fps, havada 60 fps bu sorunu nasıl çözeceğim işin içinden bir türlü çıkamadım
-
Ben oyunu iade ettim herşeyin online tabanlı olması verilerin yüklenememesi düşük fps ve internet sorunları.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alonedark_01 -- 20 Kasım 2024; 15:50:14 > -
-
ben ultra ayarlarda oynuyorum, 2020'de gayet güzel bir performans elde ediyorken bunda havaalanından başlayınca 1 fps'ye düşüyor. muhtemelen oyun kaynaklı bir durum.
-
Arkadaşlar bu yeni oyunu şöyle bir joystick ile oynamayı düşünüyorum hiç böyle bir şey kullanan oldu mu nasıl verimli olur mu acaba alayım mı
amazonLogitech G Extreme 3D Pro Joystick, 8 Yönlü Hareket İmkanı, 12 Programlanabilir Tuş, Siyahhttps://www.amazon.com.tr/dp/B00CJ5FPTA?ref=cm_sw_r_cso_wa_apan_dp_DPY16B8KABKCG75SRQKE&ref_=cm_sw_r_cso_wa_apan_dp_DPY16B8KABKCG75SRQKE&social_share=cm_sw_r_cso_wa_apan_dp_DPY16B8KABKCG75SRQKE&starsLeft=1&skipTwisterOG=1
-
quote:
Orijinalden alıntı: Alonedark_01
Ben oyunu iade ettim herşeyin online tabanlı olması verilerin yüklenememesi düşük fps ve internet sorunları.Aynı fikirdeyim. Scenery'ler tamam da uçurduğumuz uçaklar bile sunuculardan stream ediliyor şaka gibi. GeForce Now veya Xbox Cloud'dan oyun oynamaktan farksız tamamen online tabanlı bir sisteme çevirmişler Flight Sim'i ve çok sıkıntılı çalışıyor muhtemelen yoğunluktan dolayı uçak dokuları bile geç yükleniyor eline yüzüne bulaştırmış Asobo ve Microsoft.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MisterX06 -- 20 Kasım 2024; 19:27:19 > -
Gayet hesaplı bir şekilde işi görür bu model, belki 15 senelik geçmişi var zaten biliniyor piyasada.
Uzun süre kullanmayı planlıyorsanız zamanla drift sorunu oluşuyor ancak o kadar merak salarsanız bütçe dahilinde daha gelişmiş marka modellere bakarsınız zaten.
-
Bir şey soracağım Bu joystick ile uçak simülasyonu dışında başka oyunlar da oynanabilir mi mesela araba yarışı falan? -
ben de diyorum 11 gb nasıl olur bu oyun. içine etmişler öyle ise...
-
Harita 2020 de sanki daha iyi gibiydi. Evimin oraya gittiğimde en azından bişeylere benziyordu. Bunda alakası bile yok.
İyi ki joystick almamışım bu oyun için. DS4Win programı ile ps5 kontrolcüsünü kullandım. 2020 de de kullanıyordum.
32 DDR5 ram vardı, 64 GB ye iyi ki yükseltmemişim.
Bu oyunun oynanması için daha var bence.
Bu arada FPS düşüşü yaşamadım. Gayet ultra 2k ayarında min. 60 max 170 lerde oynattı.
Ama çok fazla bug ve menü geçişlerinde kasıntı var oyunda.
Biraz daha bekleyecem oynamak için.
Oyunu almamıştım. Gamepass ile denemek istedim ama daha vakti var. Sanki aceleye getirilmiş gibi.
R5 7600x - 32 GB DDR5- 4070 ti super - 2 tb 990 pro ssd
-
Oynanır ama çok da keyifli olmaz. Genel olarak 3 boyutta hareket için tasarlanmış.
-
Benim anlamadığım oyun zaten game passta var. Neden satın alacaksınız ki -
Şunu Windows 11'de çalıştırmayı bir türlü beceremedim... Çözümler var gibi ama ne yaptıysam olmadı.
-
Benimde win 11 ama yazılımları var diolar -
Eğer bir şekilde çalıştırırsan paylaş hocam lütfen.
Ben şahsen W10 driver'ını indirdim ve hatta G-Hub dışında Logitech Gaming Software diye bir şey de yükledim hiçbiri görmüyor. En son kontrolcü ile oynamaya başladım ben de.
-
Serbest uçuşta da istanbul havalimanı halen yok, değil mi? -
Oyunu steam den alacaktim aslinda ama arkadasim ayiktirdi beni. Game pass e geliyor. Ordan oyna o kadar para verme, hem de diger oyunlari da oynarsin dedi. Pek fazla oyun oynayan biri degilim ama mantikli geldi.
Ben gamepass e geldigini bilmiyordum. O yuzden game pass ten oynadim demek istemistim ama biraz yanlis cumle olmus :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X