Şimdi Ara

Microsoft Flight Simulator 2024 {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2024} (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
16
Favori
4.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Amerika kıtasındaki özellikle ABD’deki havalimanlarında gereksiz bir fps düşüklüğü yaşıyorum. Benimle aynı sorunu yaşayan var mı ? Mesela KJFK de oyunu başlatıyorum fakat fps 5-10 arası bile yok. Diğer limanlarda böyle takilma dusuk fps sorunu olmadı. Rtx 3070 var 2k ayarlara medium high arası oynuyorum detail seviyeleri dusukte ve dlss açık ray tracing kapalı.
  • Bilgisayarda bu oyunu ne ile oynuyorsunuz oyun kolu mu yoksa uçak oyunları için bir joystick mi kullanıyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tigerman82 -- 23 Kasım 2024; 13:40:34 >
  • md11 M kullanıcısına yanıt

Evet aynı

• GamingBoltyoutube
    As a follow-up to one of the best-looking games, Microsoft Flight Simulator 2024 has its work cut out, not only improving on Asobo Studio's "digital twin" of Earth but also the physics, aircraft modeling, and data streaming. It's superior in every aspect, with more attention to detail, an improved lighting system and enhanced realism. However, there are some caveats. While running it below the ideal specs, there was some occasional stuttering in the PC version for busier locations and loading to and from maps feels a little iffy. Xbox Series X is more stable, despite falling slightly behind in draw distance and other details, but it also faces the same map loading issue. Despite all this, Microsoft Flight Simulator 2024 is a gorgeous experience. Flying out over locations, admiring the reflections in the water or the incredible skyboxes is a joy, backed by naturally lit environments, detailed aircraft with meticulous cockpits, and an awe-inspiring sense of scale.
    https://www.youtube.com/watch?v=CA8Ipf9DS88
  • md11 M kullanıcısına yanıt

Series x te oynuyorum bendede takılmalar mevcut ilk defa bir konsolda oyun takılmalarına denk geldim bilgisayar gibi bu zamana kadar hiç denk gelmemiştim.. Hatta hızımı alamayıp sinirden konsolu sıfırladım yine aynı.. Çok enteresan bir durum nasıl stabil hale getirmedeler hala anlamış değilim.. bu sefer türkçe olmasıı ile daha bir hevesliyim ama hevesim gittikçe kıırıılıyor pc ye yükledim 4070 ekran kartı var o daha da beter :D

LG Oled evo C3 120HZ Dolby vision aktif olarak ve İnternet hızım 500mbit te bu sorunu yaşıyorum artııkk yeni güncelleme gelene kadar oynamıcam =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SilenthillDream -- 23 Kasım 2024; 23:13:10 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.