Şimdi Ara

Microsoft Flight Simulator 2024 {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2024} (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
324
Cevap
25
Favori
10.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar herkese internetim cok iyi değil, yanılmıyorsam 15 Mbit falan gösteriyor download yaparken, alsamda oynayamam değılmi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halikarnas1970 -- 5 Aralık 2024; 10:12:33 >
  • Oyun geliştiricileri bugün yaptıkları açıklamalar ile oyunun ilk yayınlandıkları dönem yaşanan sorunlarla ilgili çeşitli açıklamalar yapmışlar, kısaca özür diliyorlar. Tabi kuru kuru özür dilemiş olmamak için yaşanan sorunlardan dolayı tüm versiyon sahiplerine 4 ücretsiz uçak hediye edileceğinin haberini de paylaşmışlar. Şimdilik onaylanan 2 uçak; Cessna 185F ve Embraer Paulistinha. Cessna hemen verilecekmiş, Embraer ise 2015'in ilk kısmında yayınlanacak olan Brezilya dünya güncellemesi ile eklenecek. Diğer 2 uçak ise sonradan duyurulacakmış.

• Father Torque kullanıcısına yanıt

uzay mekiği verseler kızgınlığımı geçiremezler. hala ufak havaalanlarnda bile 10 fps alıyorum rtx 4070 ile. reva mı bu yahu? inşallah haftaya çıkacak patch ile bunu düzeltirler, düzeltemezlerse oyuncuların gazabından kurtulamazlar

• LastStand L kullanıcısına yanıt

Kesinlikle. İlk gün dalga geçer gibi sunucular yetersiz diyip insanları mağdur ettiler. 5800 TL para verip aldığım oyuna ilk gün giremedim. Hadi bunu geçtim, hangi akla hizmet bu oyunu streaming olayı ile çıkardılar ? Tek yapabildiğim kariyer modda oynamak. Serbest uçuş yapamıyorum havalimanlarında aldığım fps 10-15 low ayarlarda. Ekran kartım rtx3080. T*** gecer gibi bir oyun çıkardılar. Benim kartım bu oyunu low ayarlarda oynatamayacak kadar kötü ve eski mi ? Amerika’da yoğun olan havalimanlarını dusuk trafikte bile açıp oynayamıyorum. Havalimanındaki texturelar yüklenmiyor. Evde 1gbps internet var ama oyunda yine ise yaramıyor. Türkçe çeviri berbat. Atc bazen feet bazen metre olarak uçuş seviyesi veriyor. Bazen Türkçe çeviri yerine İngilizce metin çıkıyor ve Türkçe gibi okumaya çalışan bir yapay zeka var. Kariyer modda yolcuların uçağa biniş animasyonu rezalet. Ayrica oyundaki bazı default uçaklar bile yarım yamalak. B787-10 kullanayım dedim uçaktaki trim butonları inoperative olarak çıkmış. 2020 de bunlar çalışıyordu? Diyecek çok şey var da eski oyunu cilalayıp ekstra kariyer modu ekleme işini bile becerememisler. Hevesim kırıldı oyunu açmıyorum bile artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KurtPanzerMeyer -- 6 Aralık 2024; 10:45:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• rolling cash ayarlarınız kaç? xbox series x'de default 16 idi. 150 ye cıkardım. texture bulanıklığı gitti. performans da arttı diyebilirim. ancak diskteki yerden fazla bir değer vermeyin diye uyarı verdi. başka bir oyunu silmem gerekiyor.

rolling cash ayarlamasıyla tekrar deneyin bence.

• KurtPanzerMeyer kullanıcısına yanıt

ağzına sağlık. sildim ben öfkemden. adam olmadan da dönmem.

• KurtPanzerMeyer kullanıcısına yanıt

Ben de katılıyorum.

Ulan yapacağınız iş sadece 2020'ye kariyer eklemekti. Bu kadar mı malsınız?

Bu son dönemde oyun geliştiricileri iyice saçmalamaya başladı. Yani ellerinde nasıl bi makine var da ne çalıştırdılar da piyasaya "tamam oldu" diye sunmaya karar verdiler anlamak mümkün değil.

Gerizekalılar.

Herhalde LAN ile yandaki bilgisayardan stream edince oradaki mal programcının biri "tamam yeaaaa çalışıyiieah" dedi...

• Ormanci kullanıcısına yanıt

gerçekten bu olmuş olabilir ha Microsoft Flight Simulator 2024 {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2024} 

• Bu simülasyon aleminde racon böyledir. Ilk sene yeni sim e geçilmez. Cunku yapimcilar yeni oyunu hype ederler. YouTuber lar vs araciligi ile. Sim in oturması anca 1,5-2 seneyi bulur zaten. Daha 2020 versiyonu anca oturdu büyük üreticiler artık ucak eklentilerini çıkardı (FS Labs hariç). Siz ne bekliyorsunuz ki. İlk çıktığında hemen açılıp kaymak gibi oynamak mı. Bence öyle bir beklentiniz varsa en az 2 sene o beklentilerinize ara verin 🙏

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sırf bu oyun için Thrustmaster TCA airbus aldım, yarın gelir diye tahmin ediyorum.. Şu oyuna bir an önce sağlam bir güncelleme gelmesi lazım.

• yav cessna kusucam artık yeter. charter private specialization'u açtım, ilk görevi yaptım ama charter görevleri hep cessna ile (diğer uçakları unlock etmeme rağmen) yeter artık cessna görmek istemiyorum yahu!!!!

• umarım dün belirttikleri gibi görev seçimlerini career modedan bağımsız yaparlar. ilk uçuşu bile tamamlayamadım çeşitli hatalardan dolayı.

görev yapabilmek için ppl ve diğer lisansları almaya gerek kalmaz umarım.

• yakuza001 kullanıcısına yanıt

Ben bu seriyi 2002'den beri oynuyorum ve ilk kez bu kadar berbat bir optimizasyonla çıkış yapmış oyununa denk geldim. Oyunun her yeri hata dolu mesajımda sadece birkaç göze çarpan hatayı kendimce yazdım. 2020'nin üstüne fizik ve grafik olarak bir şey konulmamış zaten. Tek yapılan şey kariyer modu ve özellikleri doğru düzgün çalışmayan uçaklar eklemek olmuş. Raconu bilemediğim için kendimce para verdiğim ve karşılığını alamadığım bir şey hakkında fikir belirtmem bile arkadaşın zoruna gitmiş. Kusura bakma paşam, tüm simülasyon aleminden ve raconun neyse ondan özür diliyorum oyundaki hatalara sitem ettiiğim için. Hemen silip 2020'ye geçeceğim.

• yakuza001 kullanıcısına yanıt

şaka mı bu mesaj? tabii ki ilk çıktığında hemen açılmasını kaymak gibi oynamayı bekleyecek şaka mı bu? adam trink diye binlerce tl veriyor kimisi deluxe sürümüne 5000 küsür tl veriyor. servet bu paralar. parasını trink diye alıyorsa bu adam tabi ki ilk çıktıığında kaymak gibi oynamayı bekleyecek. parasını verip de oynayamadığı oyun için tabii ki de sitem edecek. ne boş konuşmuşsun ya.

Ama racon varmış öyle diyor biz bilmiyoruz raconu

• şirket kurdum fotoğrafçılık şeysi ile ilgili fakat freelancer görevleri aşırı az kazandırıyor dilenciye sadaka verir gibi 500 küsür kredi veriyorlar. bunun olayı nedir

VIP yolcu taşımacılığı öneririm iyi kazandırıyor

sizde bi sorun olabilir hocam. fotografcilik gorevi genelde 30K veriyor.

• -Rango- kullanıcısına yanıt

kargo şirketi kurdum onda da 6000 falan veriyor anlamadım gitti. yani kısacası şirket yokken işçi olarak pilot olduğumda görevlerden aldığım paranın aynısını veriyor freelancerlıkta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LastStand -- 10 Aralık 2024; 15:15:35 >
  • Arkadaşlar simbrief şöyle bir hata alıyorum. Bir türlü bağlayamadım msfs 24 yardımcı olursanız sevinirim..
    Microsoft Flight Simulator 2024 {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2024}

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.