Şimdi Ara

Microsoft Flight Simulator 2024 {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2024} (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: BlackTower_35
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
330
Cevap
26
Favori
11.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kjfk ve klax ve photogrametrynin olduğu her yerde 2020'de hiç bir sorun yokken 2024'de maalesef hiç biri yüklenmiyor. nasıl becerebiliyorlar anlamadım.

• LastStand L kullanıcısına yanıt
    E ben en az 2 senesi var deyince linc ettiler beni. Boşu boşuna para vermeye gerek yoktu aslında kast ettiğim buydu. 2020 gayet akici ve stabil ayrıca tüm büyük yapımcılar da uçaklarını çıkardı FSLabs bekleniyor. Macera aramaya gerek var mı ki?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • yakuza001 kullanıcısına yanıt

senin linç yemenin sebebi, insanların oyun çıkar çıkmaz sorunsuz bir şekilde oynamayı beklemeyi anormal karşılaman. benim paramı alıyorlarsa geliştirme sürecinin arkaplanında neler dönüyor, ne sorunlarla karşılaştılar beni zerre ilgilendirmez. madem en az iki senesi var, o zaman oyunun parasını da oyunculardan 2 sene sonra talep etsinler? böyle saçma bir kafa yapısı olabilir mi?

• yakuza001 kullanıcısına yanıt

Ben buradan bir şeyler yazacağım da sana, seninle davalık olup forumdan ilk banımı yiyeceğim. Macera aramıyoruz raconu bilmiyorduk sadece.

• KurtPanzerMeyer kullanıcısına yanıt

Yükleme ekranı hala çok yavaş. Hanı uçusa hazırlan deyip uzay görüntüsü geliyor ya, binalar havaalanı filan tek tek yükleniyor. Hala karşı taraftan yavaşlık sorunu var. 1 gbit internet var bende

Uçak havadayken etrafında kamera ile bir tur attığımda 50 lere kadar düşüyor, ara ara takılıyor ama sonra yükledikten sonra bir daha yapmıyor.

2K çözünürlükte oynuyorum. DLSS super otomatik, herşey ultra ayarlarda.

7600x, 32 ram, 4070 ti super, FPS ler bu şekilde. KJFK havaalanında.

Sizde ne problem var?

Microsoft Flight Simulator 2024 {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2024}

Microsoft Flight Simulator 2024 {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2024}

• arkadaşlar şu oyunu logitech in extreme 3d joystick iyle oynayanınız var mı aranızda. Ben bu joystik’i almak istiyorum fakat kararsızım windows 11’de pek çalışmıyor falan diyorlar Driver yokmuş windows 11’de bu oyunu kullanan varsa yorum rica edeyim

• Merhaba herkese, oyun içi görevler ve şirket kurma gibi detaylar haricinde bu simülatörü uçuş fiziği ve uçakların tepkileri açısından nasıl değerlendirirsiniz? Özellikle xplane 11-12 ve msfs 2020' yi gerçekten tecrübe etmiş olanların yorumlarını bekliyorum.

Msfs 2020'de uçağı yerde tiller ile yönlendirdiğimizde uçak ağırlığını hissettirmeyip çok keskin hareket ediyordu, sanki bir arabayı sağa sola çeviriyormuş gibi. Bu durum hala devam ediyor mu?

• Maurizio Sarri kullanıcısına yanıt

bu oyunda yerde taxi yaparken fizikler daha farklı. mesela sağa sola dönerken uçak sallanıyor yalpa yapıyor bu da gerçekçilik katmış. 2020'deki gibi keskin hareket etmiyor.

• tropeus77 T kullanıcısına yanıt
    hocam benim bahsettiğim model 1300 TL sizin tavsiye ettiğiniz 13.000 TL😂
    Logitech İ kullananlar çok memnun bir tane kötü yoruma rastlamadım fakat windows 11 kullananlar pek yok o yüzden sormuştum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tigerman82 -- 14 Aralık 2024; 14:46:2 >
  • tigerman82 T kullanıcısına yanıt
    Sen hotas bakmışsındır.. 3115tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tropeus77 -- 14 Aralık 2024; 15:10:50 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.