< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Microsoft Flight Simulator 2024 {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2024} (14. sayfa)
-
-
Evet var, win11 de çalışıyor sıkıntı yok.. t16000 tam fiyat performanstır.. 3d ye iyi yorum bırakanlar hayatlarında başka stick görmemişlerdir net.. Devam edeceksen sim e, aradaki fiyat farkı da hırpalamazsa t16000 al geç .. 3d bunun yanında çöplüktür.. 3d de var elimde çok az kullanılmış 1000tl ye bırakırım istersen..
-
Win 11 de direk görüyor mu yoksa sürücü bulmak gerekiyor mu?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
direk görüyor..
-
Tskler birde şunu sorsam.bu joystick le sadece uçak simülasyonu mu oynanır başka oyunlar oynanmaz mı acaba?
Ben star citizen ve mfs oynuyorum.. Geçen baktım farming sim dede görüyor.. Çok ta güzel ormancılık yapılıyor..
-
Bu joystick için en güzeli bütçeniz varsa 2 set almak. Bende Thrustmaster Airbus tca captain pack var. Stickle uçulan uçaklarda onu takiyorum. Boeing tarzı Yoke olan uçaklar için de Thrustmaster Boeing yoke var. Bence bunlardan iyisi yok. Bir de Thrustmaster rudder da takarsanız on numara olur ama bütçeniz kisitliysa arkadaşların bahsettiği stickler de kötü değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakuza001 -- 15 Aralık 2024; 16:21:34 >
Hocam çok inceledim thrusmaster malzeme kalitesi iyi değilmiş.logiech öneriyor herkes hem kaliteli en daha uygun fakat dediğim gibi win11 desteği yok gibi
Türkiyede maalesef joystick çeşitliliği yok denecek kadar az. Her bütçe aralığında neredeyse alınacak tek bir ürün var. Sizin bütçeniz önemli olan. Benim tavsiyem kendi kullandığım Thrustmaster TCA Sidestick Airbus Edition (T16000m de olabilir. Birebir aynı cihazlar.) + Thrustmaster TWCS Throttle Gaz Kolu ikilisi. Gaz kolundaki rudder ekseni sayesinde ekstra pedala da gerek kalmıyor. Bütçeniz bunun da üstündeyse alınacak iki ürün var. Logitech x56 veya Hotas Warthog. Thrustmaster Boeing Edition Yoke'de var ancak stick yerine yoke kullanımı gerçekçilik açısından iyi olsada pratiklik açısından çok iyi değil gibi. Bunların dışında da kalan Logitech 3d pro ve Thrustmaster Hotas X. İkisini de kullandım. Hotas x'den kesinlikle uzak durun. 3d pro en ucuz ve en ilkel olanı ancak mekanizmasının basitliğinden hissiyatı vs çok iyidir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sosruka -- 15 Aralık 2024; 21:13:2 > -
Şu kol ile windows 11’de fligh simülatör oyunu oynayan kişi hiç yok mu ya?
Logitech G Extreme 3D 12 Tuşlu Joystick - Siyah
https://app.hb.biz/kKEp91KRoozI
Hocam yorumları okuyun veya satıcıya sorun, yorumlarda uyumludur diye yazmışlar. Satın alın ve deneyin. En kötü ihtimalle iade edersiniz.
-
Hocam bu ürünü bende araştırdım, Win 11 ile çalışmıyor diyorlar. Ben Thrustmaster TCA Airbus aldım, çok memnunum..
-
Win 11 de mi oynuyorsunuz.direk görüyor mu?
Şu mu sizinki
Thrustmaster Tca Sidestick Air Bus Joystick TET85028861709https://app.hb.biz/JkO8W4GIVfaA
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tigerman82 -- 16 Aralık 2024; 22:4:8 >
Evet
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Oyunu Xbox Series X ile oynuyorum. F18 ile mesela bir limanda başladığımda heryer gayet net cam gibi ve akıcı oluyor özellikle trafik de kapalıyken ama ne hikmetse aynı limana a320 a330 gibi uçaklarda girdiğimde heryer bulanık rezalet bir çözünürlük. Bu durum ne zaman düzelecek internet bağlantısı ile ilgili bir sorun olduğunu da düşünmüyorum oyun bir şekilde bu uçaklarda kendini limitliyor çökmesin diye bence. Bu sorunu yaşamayan var mı yada bir çözümü var mı ?
Maalesef Series X'de ben de aynı sorunu yaşıyorum. Genel havacılık uçakları ile sorun yok. Ancak airliner lar ile bu bulanık görüntü oluşuyor. Dün Trabzon'a A330 ile geldim. Her yer berbattı. İndikten sonra drone camerası ile baktığımda bile texturelar gayet iyiydi. Deneme amaçlı kokpit dışına çıkıp yüksek bir irtifadan baktığımda bir sorun yoktu Ancak ucuş sırasında yeryüzü berbattı.
Herkes bu sorunu yaşadığı için umarım sorun çözülür. Ancak yakın bir zamanda update yok gibi.
sizin internet hızınız nedir? Ben 100 mbps ile bu sorunları yaşıyorum.
-
texture kalitesini ultra yapmama rağmen terrain texture'leri bulanık görünüyor. msfs 2020'ye göre daha kalitesiz duruyor, birçok kişi bu sorunu yaşıyor gördüğüm kadarıyla, burada da bu sorunu yaşayan var mı?
-
arkadaşlar bu oyunda altitude yazan kısmını metre ile değiştiremiyor muyuz? Çünkü görevlerde şu kadar metrede bulun diyor fakat ekranda başka bir birim yazıo?
Ben de aldım bunu da aynısından hocam beğendim güzel cihaz fakat düğme ayarlarını pek yapmadım çok kurcalamaya gerek var mı tuşları nasıl atama yapabiliriz acaba?
Atamak istediğin tuşu klavye ayarlarında karşılığını bulup kolayca atayabiliyorsun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X