< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Microsoft Flight Simulator 2024 {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2024} (16. sayfa)
-
-
xbox game pass üzerinden oynuyorum yüklenmez galiba bu şekilde bu uçak
-
Bu uçak değil, uçağın boyaması. İndirip , dosyaya atmanız gerekiyor. İndirme dosyasında nasıl yükleneceğinin detaylari vardır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Rx590 ile oynanmaz dimi ? :l
İşte açıklamada steam klasörü fln diyor ben xbox üzerinden oynadığım için o klasör yok bende
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
inbuilds airbus manual fren sıkıntılı sanırım. Tus atadim , ama bazen çalışıyor bazen calismiyor.
arkadaşlar Dünya fotoğrafçılığı bölümünde bazı yerlerin fotoğrafını çek diye görevler var fakat uçarken fotoğraf çekemiyorum hangi tuşla fotoğraf moduna alabiliyoruz. Joystik kullanıyorum her tuşa bastım klavyeden de basıyorum hiçbiriyle geçemedim
Tuş kombinasyonu olması lazım. Tuş ayarlarına girip fotoğraf çekme modu tuş kombinasyonunu bulabilirsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fenix, İfly gibi ücretli uçakları almak lazım mı? Flybire uçaklarla arasında çok fark mı? Varsa ne gibi farklar var?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bulamadım işte.klavyede hangi tuşla açıyorsunuz
Inbuilds airbus kullanıyorum,ama texture radar çalışmıyor. Ücretli uçaklara göre eksiği var, sisteminiz iyi ise ücretli addonları tavsiye ederim.
MSFS 2024 de en gerçekçi uçak olarak airbusı gördüm.
-
İşlemci r7 5700 3xd ekran kartı rx7800xt tam 32gb
MSFS 2024 silip 2020ye geri dönecem. Çok eksileri var, oturmamış.
-
2020 de içerik yok ki. Kariyer görevi ya da bir yerin fotoğrafını çekme gibi görevler hiç yok o yüzden zevk vermedi bana 2024 çok zevkli fakat grafik anlamında tabi oturması lazım
Frame Generation destekli RTX 4000 serisi karta geçiş yapmadığınız sürece özellikle kalabalık meydanlarda 60FPS ve üstü performans almanız çok zor.
FS2020/2024 için Frame Generation olmazsa olmaz teknoloji kesinlikle.
-
4070 ekran kartı almayı düşünüyorum hocam da işlemci Razen 5600 X. Darboğaz yapar mı diye endişe ediyorum bilginiz var mı bu konuda ne önerirsiniz
Hem xbox hem pc uyumlu joystick var mı?
Evet 2024 içeriği çok iyi. Yangın söndürme görevleri favorim
Bende de 5600X'e denk 12400f var. Ekran kartım 4060Ti. Özellikle New York, Los Angeles gibi kalabalık meydanlarda işlemci darboğazı yaşanıyor ama oynanmayacak düzeyde değil. Yoğun olmayan meydanlarda hiçbir problem yok.
En verimli performans için 3D önbelleğe sahip 7800X3D bir CPU gerekiyor. Hem Flight Sim hem de X-plane tarafında.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MisterX06 -- 5 Ocak 2025; 19:53:1 > -
Peki o bahsettiğiniz işlemci ile beraber birde rtx 4070 alırsam mevcut ana kartım ve ram sıkıntı yapar mı 32 gb Ram var pc de
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tigerman82 -- 5 Ocak 2025; 20:58:24 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X