Şimdi Ara

Digital Combat Simulator (DCS) World [ANA KONU] (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.095
Cevap
19
Favori
59.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    asla gelmez unut onu sen

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni grafik motoru
    Digital Combat Simulator (DCS) World [ANA KONU]

• c@sper kullanıcısına yanıt
    resimler harika görünüyor hocam

bunlar 2.0 a mı ait ?
  • ilkermurat kullanıcısına yanıt
    Henüz aktif değil geliştirme aşamasında. Ama 26 mayısta normandiya haritası ile gelecek.
  • Digital Combat Simulator (DCS) World [ANA KONU]

zamanında ne güzel çekmişim arkadaş ya bunu iade edip rainbow six alan beynimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 22 Mayıs 2017; 13:41:3 >

• güzel resimler hocam

steam yaz indirimlerine bişey kalmadı
  • ilkermurat kullanıcısına yanıt
    steamdan alınmaz artık sitesinde daha iyi indirimler var hiç kimse tek bir modüle 180 kağıt vermek istemez sitesinde uh 1 ile mi8 50 dolar olabiliyor
  • canli yayin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu aralar TF-51 e sardım 40 dk dır havadaydım biraz yüksek motor gücüyle üsse dönerken bir anda yakıt bitti ve limana çakıldım

• asagidaki mesajda normandiya haritasi alirsak nevada haritasinida ucretsiz alabilecegiz gibi anladim

yanlismi anladim acaba

fter a great deal of research, technology development, and design, the wait is finally over; take to the skies over Normandy France! All pre-purchase customers can now download the Early Access, DCS: Normandy 1944 Map and the DCS: World War II Assets Pack.

To install the new map, please update your DCS World 2 Open Alpha, or download from DCS site.

This will install DCS World Open Alpha 2.1, and it will allow you to have both the DCS: NEVADA Test and Training Range Map and/or the DCS: Normandy 1944 Map.

The DCS: World War II Assets Pack will work with both DCS World 2.1 and DCS World 1.5.

If you have not pre-purchased, you can purchase now from:

DCS: Normandy 1944 Map

DCS: World War II Assets Pack

You can also purchase the DCS: Normandy 1944 Map and the DCS: World War II Assets Pack together as a bundle for a reduced price at Special Offers.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 26 Mayıs 2017; 19:29:35 >

• hayır, 2.1 normandiya ve nevada haritalarını almanı sağlayan versiyon gibi bir açıklama
  • quote:

Orijinalden alıntı: GUERRA

hayır, 2.1 normandiya ve nevada haritalarını almanı sağlayan versiyon gibi bir açıklama

tesekkurler hocam

bi an umitlendim ama olmadi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 26 Mayıs 2017; 22:34:10 >
  • Eğer nevada guncellemesini yuklemediyseniz yuklemeyin . Bug dolu ve performans yerlerde

• nevada 2.1

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nevada'daki sular çok dandik. 100knot rüzgar veriyorum helikopter ters dönüyor ama şu videodakinin çeyreği kadar dalga yok.
  • yaz indirimleri ne zaman başlayacak siteden alacağım steam için değil
  • Yeni Hasar Model Güncellemesi Geliyor

DCS World'i yeni bir savaş simülasyon seviyesine getirmek için, gelişmiş bir hasar model sistemi kesinlikle gereklidir. Ekibimiz özenle bu yeni ve geliştirilmiş sistem üzerinde çalışıyor ve aşağıdaki özelliklere sahip olacak:

30 hasar değişkenini takip ederek birkaç yüz hasar değişkenine geçtik. Bu, her bir hava aracı serisi, motor bileşenleri, yakıt tankları, yağ, hidrolik ve pnömatik sistemler, kontrol yüzeyleri, cephane kutuları vb. Gibi değişkenleri içerir.

Bütün elementlerin mermi penetrasyonunu yapıya hesaplamak için kullanılan eşsiz dayanıklılık değerleri vardır.

Artık istatistiksel bir hasar birikimi olmayacak, örneğin, sadece kanadını ucundan atarak koparmıyorsunuz

Bütün elemanlar artık bağlantı noktalarını veya gövde elemanları yok edilerek parçalanabilir (örneğin kanat direkleri)

Hasar, bir unsurdan diğerine ateşle dağıtılır

Tüm sıvılar deliklerden akacak ve bu hidrolik ve pnömatik sistemlerin etkinliğini azaltacaktır

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.