Bildirim
Digital Combat Simulator (DCS) World [ANA KONU] (13. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
3 yil oncesine ait videolar var videolardan da oncesi oldugunu dusunursek cok ciddi bir gelistirme suresi
bi de ed f18 cikaracagi zaman bu modulun gelmesine engel olmaya kalkmazmi acaba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 20 Haziran 2017; 21:50:13 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zaten engel oldu . Sözleşmesini iptal edip forumdaki bölümünü kapattı ve bu firma ile ilgili konu acarsan siliyorlar . Bu yüzden forumda resmi olmayan modlar kısmında bile konusu yok .
Firma uzun zaman önce faaliyetleri durdurdugu için bu sürede çok fazla gelistirmemis olabilirler
Vasat bir mod olacağını düşünüyorum
-
Beter olsunlar :)
-
Steam %40
bosa beklemisim
fc3 alicam
nevada haritasida 25 dolara inerse onuda alirim tamamdir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 22 Haziran 2017; 22:11:46 >
fc3 iade f15 e kadar geriledim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 23 Haziran 2017; 21:6:16 >
%40 ne ya 3 yıllık 5 yıllık şeylere bi sürü fiyat biçmişler bide utanmadan 180 tl yaptılar ya ozaman hepten ümidi kestim sitesinde girseydi indirime alacaktım ama gneede o mi8 gel beni al diye yalvarıyor -
indirim donemi diye bekledim o da olmadi
bari kendi sitelerindeki indirimde nevada haritasini yine 25 dolara verseler
f15 le geze geze dolanirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 24 Haziran 2017; 9:9:11 >
25 dolara eğer bundle olarak alırsan verirler 2 50 dolarlık şeyi 50 dolardan satarlar yine -
quote:
Orijinalden alıntı: Master Mirror
25 dolara eğer bundle olarak alırsan verirler 2 50 dolarlık şeyi 50 dolardan satarlar yine
ben ed den bisey alamiycam galiba
bakalim sitesindeki indirimler ne zaman baslayacak
f15-su27 karşılaştirmasi
www.tayyareci.comMAKALELER F-15 SU-27 KARSILASTIRMASI www.tayyareci.comhttp://www.tayyareci.com/rus-ucaklari/f15su27.asp
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 26 Haziran 2017; 9:22:22 >
sitesinde nevada haritasi 50 dolar
yeni cikan normandiya 45 dolar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 29 Haziran 2017; 21:48:12 >
ücretsiz alphajet modu.
gösteri uçağı olarak eklenmiş. silah olarak sadece gun var ve silah yok gibi düşünebilirsiniz.
forums.eagle.ruDCS ALphajet-E Project - Page 10 - ED Forumshttps://forums.eagle.ru/showthread.php?t=103799&page=10
-
quote:
Orijinalden alıntı: GUERRA
ücretsiz alphajet modu.
gösteri uçağı olarak eklenmiş. silah olarak sadece gun var ve silah yok gibi düşünebilirsiniz.
https://forums.eagle.ru/showthread.php?t=103799&page=10
http://www.jetesons.com/telechargement.html
çok teşekkürler hocam
modu kurdum denedim
fakat modu kurduktan sonra multiplayer kısmı hata verdi
o yüzden modu kaldırmak zorunda kaldım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 1 Temmuz 2017; 15:12:44 >
-
nasıl bir hata verdi integrity check mi?
edit: evet integrity check patlamış. demek ki sadece bu uçakla uçacakken jsgme den aktif edeceğiz sonra tekrar pasife çekeceğiz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GUERRA -- 1 Temmuz 2017; 15:14:41 > -
mesajı tam hatırlamıyorum ama plug gibi bi kelime vardı içinde
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X