Bildirim
Digital Combat Simulator (DCS) World [ANA KONU] (4. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
-
-
bu ses modunu öneriyorum -
Skullz's Genuine Huey Sound Mod kullanıyorum. sanırım senin paylaştığın da aynı mod. -
he benimkiymiş yaw tanıyamadım sesi bi anda -
bende şu an herhangi bir modül bulunmuyor
hangi modlari tavsiye edersiniz ?
tiklanabilir kokpite sahip modlar varmi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
şu an için öyle bir mod yok ama A-4 için bir mod geliştiriliyor
aşağıdaki linkten takip edebilirsin
-
çok tesekkurler hocam
-
Selam beyler,
Ben bu Sim'e 2012'de FC2 ile başladım daha sonra DCS Warthog'a geçtim ama işlerim dolayısı ile uzun süre ara verdim. Şimdi tekrardan başlamak istiyorum. Buradaki arkadaşlarla online uçuşlar görevler gerçekleştirebiliriz. Ne dersiniz. -
-
bu baslikta hareketlilik gormek cok guzel
Online takılan var mı ? -
-
ben klavyeyle 5 saniye dayandığıma şükrediyim en iyisi ama kötü çarpıştık ya ben direk pert yakıt uçağıda pert oldu zaten bu arada ss efsane -
Yarın akşam Red Flag tatbikatı var. Geçen ay da olmuştu ona katılamadım ama buna katılıyorum. forums.eagle.ruRed Flag - Aggressor PvP February - ED Forumshttps://forums.eagle.ru/showthread.php?t=182965
-
klavye ile 5 saniye dayandıysan kendinle gurur duymalısın. ben o süreyi hotas la yakalıyorum -
kapağı açınca autopilot iptal oluyor ya saçmalığa gel
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X