Bildirim
Digital Combat Simulator (DCS) World [ANA KONU] (6. sayfa)
Orret Home Dijital Mutfak Terazisi, Paslanmaz Çelik Yüzeyli Hassas Tartı, Dara İşlevi, LCD Ekran,Piller Dahil 5 Birim Dönüştürme, Otomatik Kapanma Özellikli, 5 kg Kapasite : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/Orret-Home-Paslanmaz-D%C3%B6n%C3%BC%C5%9Ft%C3%BCrme-%C3%96zellikli/dp/B0D62XF3SC/ref=zg_m_mg_g_56453957031_m_sccl_2/262-9977704-9917659?psc=1
12 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
-
-
şu gerizekalı tgp yi ne zaman düzeltecekler ya tanklar falan resmen görünmez oldu bugün şaka yapmıyorum gözükmüyorlar ya inanılmaz zor gördüm iyiki biraz sabır yaptımda hemen çekilmedim bölgeden jtacda saolsun lazerleme ihtiyacı duymadı son hedefi.. -
-
-
Asset pack satmak nedir ya. Bunlar da DH ölücüleri gibi oldu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
şu an mevcut, çikmiş olan modlardan hangilerini tavsiye edersiniz dostlar ?
quote:
Orijinalden alıntı: ilkermurat
şu an mevcut, çikmiş olan modlardan hangilerini tavsiye edersiniz dostlar ?
Bana göre en iyi yeryüzü modu:
http://104thphoenix.com/mustang/ -
ben texture paketi olarak starway'ın yaptığını kullanıyorum
https://starwayblog.wordpress.com/ -
çok tesekkurler dostlar
bende su25t var bi tek
saglam ucak-helikopter modu olarak neler tavsiye edersiniz ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 14 Mart 2017; 13:50:26 >
mevcut modlar oyuna yeni eklemiyor, mevcut uçakların kokpiti ile, başka bir uçağı uçurmana izin veriyor. örneğin su-25t kokpiti ile su-24 uçurmak gibi. yani pek bir esprisi yok. uçağın içi başka dışı başka -
quote:
Orijinalden alıntı: GUERRA
mevcut modlar oyuna yeni eklemiyor, mevcut uçakların kokpiti ile, başka bir uçağı uçurmana izin veriyor. örneğin su-25t kokpiti ile su-24 uçurmak gibi. yani pek bir esprisi yok. uçağın içi başka dışı başka
keske bende fiyat degisimine gitmeden modulleri yakalayabilseydim hocam
modulleri uygun fiyata alabilecegimiz bir yer arastiriyorum
fc3 ve mig 21 bis alacagim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 14 Mart 2017; 19:59:3 >
bu sitede gayet ucuz ama almaya izin vermiyor. rusya'da olmak gerekiyor sanırım. bşarabilirsen bana da haber ver hocam
-
quote:
Orijinalden alıntı: GUERRA
bu sitede gayet ucuz ama almaya izin vermiyor. rusya'da olmak gerekiyor sanırım. bşarabilirsen bana da haber ver hocam
https://gamazavr.ru/search/?query=DCS
gecmiste %75 indirim gormus hocam
yaza yine ayni indirimi gorur insallah
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 15 Mart 2017; 9:30:19 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
mig 21 baya sorunlu 5 aydır çözülmeyen yada çözmeye cürret edilmeyen buglar var leatherneck dağıldı başka takıma devrettiler bence biraz bekle alma hemen ben pişmanım keşke mi8 alsaydım -
quote:
Orijinalden alıntı: Master Mirror
mig 21 baya sorunlu 5 aydır çözülmeyen yada çözmeye cürret edilmeyen buglar var leatherneck dağıldı başka takıma devrettiler bence biraz bekle alma hemen ben pişmanım keşke mi8 alsaydım
çok tesekkurler hocam
indirimde fc3 alip yola devam etsem en guzeli olacak gibi
zaten falcon bms ile ucmaya basladim
ama dcs yi de seviyorum birakmak istemiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 15 Mart 2017; 17:18:54 >
fc3 para israfı tuşlara falan basamıyorsun tamamen zaman kaybı ne zevk alıcan ondan en iyisi kap bi a10c yada helikopter -
quote:
Orijinalden alıntı: Master Mirror
fc3 para israfı tuşlara falan basamıyorsun tamamen zaman kaybı ne zevk alıcan ondan en iyisi kap bi a10c yada helikopter
hocam dogfight icin kullanirim diye dusunuyorum
baya bi ucak ve bi tanede helikopter var ama tuslara basamamak kotu gercekten
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 15 Mart 2017; 21:21:13 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X