Şimdi Ara

Digital Fotograf Makinesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • www.dpreview.com incelemekte fayda var..
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by KinGEagLE</i>
    <br />sana tavsiyem şudur: ekran kartı ve ramleri iyi olsun, işlemciside amd/P4 olur onlar çok iyi resim çekiyor .(burası donanım bölümü hatırlatayım)
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    [xx(][xx(][xx(]
    öldürmüşsün hocam...

Sony tavsiye etmem, Kodak fiyat/performans açısından oldukça başarılı
    4530 6490 tavsiye edebileceğim modeller...
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by reLo</i>
    <br />keşke kodak alsaydın ama hayırlı olsun
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

ya bende bi digital camera almak istiyorum ama her kafadan bi ses çikiyor alacağim makinanin 5 Mpixel altinda olmasini istemiyorum arkadaşin aldiği makineyi almayi düşünüyordum vazgeçtim. mesela neden kodak almasini öneriyorsun ve ayrica diğerleri canon tavsiye edenler neden canon tavsiye ediysunuz onuda yazarsaniz ii olur
  • paya gore tavsiye daha iyi olur .kodak herzaman digerlerine gore daha ekonomik.ama illa niye 5mp den dusuk istemiyorsun.zaten 5 mp oldukca buyuk resim cıktısı alırsın.50cmx75cm bence oldukca buyuk.
  • Mustek MVVR alderim istersen bir gezin daha iyileride war ama bu hem ucuz hemde baya iyi
    http://www.mavidonanim.com/asp/listgroup.asp?Group_ID=digitalkamera&Brand_ID=&Page=4
  • Nemeia
    Sony DSC V1 al ve keyfine bak derim
    Her şeyi ile komplike bir makine yarı prof sayılır
    550 - 600 euro arasında.

Dubaiden alan arkadaş
    fırsat bulabilirsen bir dahaki sefere dubai yapacağın zaman
    bilgi verirsen sipariş geçeriz
    Belki yardımcı olursun.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.