<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by KinGEagLE</i> <br />sana tavsiyem şudur: ekran kartı ve ramleri iyi olsun, işlemciside amd/P4 olur onlar çok iyi resim çekiyor .(burası donanım bölümü hatırlatayım) <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> [xx(][xx(][xx(] öldürmüşsün hocam...
Sony tavsiye etmem, Kodak fiyat/performans açısından oldukça başarılı 4530 6490 tavsiye edebileceğim modeller...
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by reLo</i> <br />keşke kodak alsaydın ama hayırlı olsun <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
ya bende bi digital camera almak istiyorum ama her kafadan bi ses çikiyor alacağim makinanin 5 Mpixel altinda olmasini istemiyorum arkadaşin aldiği makineyi almayi düşünüyordum vazgeçtim. mesela neden kodak almasini öneriyorsun ve ayrica diğerleri canon tavsiye edenler neden canon tavsiye ediysunuz onuda yazarsaniz ii olur
paya gore tavsiye daha iyi olur .kodak herzaman digerlerine gore daha ekonomik.ama illa niye 5mp den dusuk istemiyorsun.zaten 5 mp oldukca buyuk resim cıktısı alırsın.50cmx75cm bence oldukca buyuk.