arkadşlar ben 600 milyona kadar digital foto olmak istiyorum sizce 600 tlye kadar hangi makinayı alayım.Hangi daha iyidir marka ve modeller olarak yazarsanız iyi olur şimdiden teşekkürler ..
Keşke topiği Dijital Fotoğrafçılık/Baskı, Video/Ses sistemleri bölümünde açsaydın...
bu arada bütün paranı foto mak.harcama istersen yanında hafıza kartıda al,
sana tavsiyem şudur: ekran kartı ve ramleri iyi olsun, işlemciside amd/P4 olur onlar çok iyi resim çekiyor .(burası donanım bölümü hatırlatayım)
bak şimdi sana bi camera dicem manyak bişey (sony dcr-trv75e model)fiyat 255$ben alıcam san tavsiye çok güzel tipi var özellikler:10x optic zoom,120x digital zoom ses giriş çıkış 2yıl garanti kablosuz uzaktan kumanda 73x93x169mm 720g analog griş çıkış şarj edilebilir pil lcd 3.5 dokunmatik ekran site (avantajonline.com) araştır ben çok beğendim
Yutdışından Canon A70/A80 veya Tr'den KodakDX6440 veya 6340 gibi bir makine alabilirsin...
trden 6340 al 430 milyon sirkecide + 256 memory al+şarjlı pil şarj makinesi
arkadaşlar topici yankış yere açtığım için özür dilerim bgn aldım makinayı dsc-p92 aldım sony yanındada 128 memory kart aldım kulandıktan snra yazarım buraya ama alet bnim çok hoşuma gitti çok özellik var ..
keşke kodak alsaydın ama hayırlı olsun
aldık artık kardeş valla ama çözünürlik süper makinada
sony süper bu siteye koyduğum çoğu foto sony nin ürünüdür.. biz dubai den aldık burda 800-900 milyon arası makine.biz 500-600 arasi bi fiyata aldık yanınad 128mb hafızası ile (içindede 32 var aslında az bunlar ama yetior şimdilik.)
benimkinin modeli dsc-p10 cybershot 5.0 megapiksel
p10 düşünmüştüm ama 16 memort kart veriyodu vede fiyat farkı çok fazla fazla özelikleri değişmiyodu inşalah güzel makinadır
Canon olsun çamurdan olsun...
Canon A75 Al Bence
CANON al
kodak easyshare dx6340 al sınırsız video kaydı yapıyor. bide ona 256 mb kart takarsın
canon a75 şaşma ben canon a70 kullanıyorum.3,2 megapiksel gurubunda tartışmasıs bir numara.
Hayırlı olsun makinen.. ama kaça aldın.. yanında memoryi kaça aldın.. Umarım memnunsundur.. bi de 1-2 tane örnek resim koyarsan iyi olur...