Şimdi Ara

digital fotoğraf makinesine hangi sd kart önerirsiniz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
4.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SANDISK ULTRA II SECURE kart okuycuya gerek olamdan direk kartı usb ye takabiliyorsun
  • merhaba cartcurtetme

global_playboys arkadışımın markasını verdiği kart usb den direk flash memory gibi bağlanabiliyor

incelemek istersen

http://www.ideefixe.com/Fotograf/tanim.asp?sid=IISK2D1MHU6UE86ZTTPH
  • Arkadaşlar,

Sandisk Ultra II Plus 1 GB SD kart:

- yazma hızı: 9 MB/s
    - okuma hızı: 10 MB/s

Twinmos Ultra 66x 1 GB SD kart:

- yazma hızı: 8 MB/s

Fiyatları:

111,00 YTL (Hepsiburada.com)

46,56 YTL (Hepsiburada.com)

Sizce USB'ye direkt olarak bağlanması bu kadar farka değer mi?

Hızları aynı. Kalitesini aynı. (Hem Sandisk hem de Twinmos kullandığım için söylüyorum!)

Neden fazla ödeyesiniz ki?

Üstelik fotoğraf makinesini USB kablosuyla PC'ye bağlamak çok zor bir iş değil. Her makinenin yanında USB kablosu veriliyor. Hadi zor oluyor sizin için diyelim. O halde 15-20 YTL ye Kart okuyucu var piyasada. Ona da gerek yok ya neyse...

Neyse, ben sadece aynı ürüne fazla vermeyin diye yazdım. Tercih sizin.

Herkese hesaplı alışverişler dilerim.

Saygılar...

• tr de ki fiyatlar cok ucuk ben dısarıdan 27 euroya aldıgım için sorun olmuyor ama buradan o karta o parayı kesinlikle vermem
  • quote:

Orjinalden alıntı: global_playboys

Ben SANDISK ULTRA II SECURE 2 Gb 27 euroya alıyorum

Not : Almayadan

Nereden alıyorsun? Söyle aldırayım bir iki tane.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asprin -- 16 Haziran 2006; 20:20:50 >
  • Almanya stutguard / Karlsbad All-Electro yada stutguard ta saturn fırla hemen vakit kaybetme iki magzadada tanıdıgın yoksa bulabilmen imkansız stoktakiler biti 1GB üzerini bulamazsın bulabilirsen banada söyle bende alayım
  • Ben alamam çünkü Ankara'dayım. Tanıdıklara aldıracam. Başka yerde olsa fiyat değişiyor mu? Saturn ve Mediamarkt aynı heralde ama fiyatları farklı olabiliyormuş. Fiyat öğreniyim en iyisi.

Extreme 3, Ultra II den daha iyi heralde. Doğru mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asprin -- 16 Haziran 2006; 22:12:00 >
  • Fiyatlar acayip degişiyor 2 dükkan ileri git 2 katı olur fiyat bulmak cok zor yani ben forma üye oldugum günden beri arastırıyorum ortalama 2 aydır Extrem ler baya iyi ama cok pahalı ortalama 70 euro civarlarında

Edit : saturn ve mediamarkt aynı yerler degil tek ortak noktaları cok büyük iki rakip elektronik magzası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prusias_ -- 17 Haziran 2006; 12:25:35 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: yellowbulls

merhaba cartcurtetme

global_playboys arkadışımın markasını verdiği kart usb den direk flash memory gibi bağlanabiliyor

incelemek istersen

@xenox
    Arkadaşlar,

Fiyatları:

Hızları aynı. Kalitesini aynı. (Hem Sandisk hem de Twinmos kullandığım için söylüyorum!)

Üstelik fotoğraf makinesini USB kablosuyla PC'ye bağlamak çok zor bir iş değil. Her makinenin yanında USB kablosu veriliyor. Hadi zor oluyor sizin için diyelim. O halde 15-20 YTL ye Kart okuyucu var piyasada. Ona da gerek yok ya neyse...

Saygılar...

@xenox arkadaşımda bnm gibi düşünüyo işte. yani zaten ben anlamadığım için değil isyanım olduğu için yakarışta bulundum yani fotomak zaten yanınızda taşıyosunz diyorum e %90 da çantasını taşıyosun at usb kablosunu da içine yani yok usb ye direkt takınca çalışıyomuş yok bilmemne bunar boş işler diyorum. alırsın babalr gibi kingston, twinmos ucuza tak tak kullan. @global gibi 27 E ya tabki alınır extra bi özellik hem, yani sonuçta çoğumuz TR den aldığımız için kesinlikle vermeyin diyorum o kadar para. isyanım fahiş fiyatlara. yani hiiççç gerek yok card reader yok usb den çalıştır fln... al ucuzu bak keyfine bende de kingston 1 gb mmcplus var takır takır işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaYNoX -- 16 Haziran 2006; 23:29:49 >

• cartcurtetme

bu tamamen tercih meselesi

senin için fiyat önemlidir.

benim için özellik.......

benim bahsetmiş olduğum sd kartı aldığın zaman usb memory

almanada gerek kalmayacak cüzdanında usb taşımış olacaksın (fotoğraf makineni ve bağlantı kaplolarını herzaman yanında herhalde taşıyamazsın)

fotoğraf makinesi için gerektiğinde sd kart olacak......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yellowbulls -- 17 Haziran 2006; 0:00:40 >
  • tabiki sonuçta sen alacaksın bnmki sadece tavsiye ama unutma ki ne kadar çok işlev o kadar çabuk bozulma. ufacık plastik parçasına öyle görevler yüklenmiş olması bnm kesinlikle uzak durmamı sağlar mesela. ama dediğim gibi sen alıcaksın, sadece bunları da göz önünde bulundur derim karar verirken bi kez daha düşünmeni ve daha sağlıklı karar vermeni sağlarlar.
  • Teşekkür ederim

cartcurtetme
  • quote:

Orjinalden alıntı: cartcurtetme

quote:

Orjinalden alıntı: yellowbulls

merhaba cartcurtetme

incelemek istersen

@xenox
    Arkadaşlar,

Fiyatları:

Saygılar...

@xenox arkadaşımda bnm gibi düşünüyo işte. yani zaten ben anlamadığım için değil isyanım olduğu için yakarışta bulundum yani fotomak zaten yanınızda taşıyosunz diyorum e %90 da çantasını taşıyosun at usb kablosunu da içine yani yok usb ye direkt takınca çalışıyomuş yok bilmemne bunar boş işler diyorum. alırsın babalr gibi kingston, twinmos ucuza tak tak kullan. @global gibi 27 E ya tabki alınır extra bi özellik hem, yani sonuçta çoğumuz TR den aldığımız için kesinlikle vermeyin diyorum o kadar para. isyanım fahiş fiyatlara. yani hiiççç gerek yok card reader yok usb den çalıştır fln... al ucuzu bak keyfine bende de kingston 1 gb mmcplus var takır takır işte.

Fiyat farkı usb ye direk bağlandığından değil zaten normal ultrII ler daha pahalı dikkat edersen. Twinmos kullanıcıları memnunsa alınabilir.

Hatta 2GB lik var fiyatı da uygun.
    TWINMOS 2GB SECURE DIGITAL CARD ULTRA - 133X
    Okuma Hızı: 20MB/sec
    Yazma HIzı: 17MB/sec, 133X
    http://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?categoryid=81994&productid=bd91515

Kart okuyucu aldım 8YTL ye. 2GB kart alıp usb taşınabilir bellek olarak da kullanabilirim.
     digital fotoğraf makinesine hangi  sd kart önerirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asprin -- 17 Haziran 2006; 15:47:24 >

• Bu twinmos u kullanan yok mu?
  • 1gb ile 2 gb arasında performans farkı olur mu?fiyat uygunsa ben 2 gb lik bi kart almayı düşünüyom
  • TWINMOS 2GB SECURE DIGITAL CARD ULTRA - 133X
    Okuma Hızı: 20MB/sec
    Yazma HIzı: 17MB/sec, 133X

Bu değerler çok iyi. Kullanan birisinden olumlu bir yorum gelirse almayı düşünüyorum. Fiyat 110YTL

Twinmos'un web sitesinde 133X kart yok. 66X ve 150X var. Bu biraz kafamı karıştırdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asprin -- 18 Haziran 2006; 18:20:12 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alp_er

SD almak zorundamısın? Mesela ben MMC kart kullanıyorum, aynı kartı fotomakinem ve telefonumda istediğim gibi değiştiriyorum... MMC nin kullanımından hiç sıkıntı çekmedim. Kingston 1 GB plus MMC aldım 50 YTL buna karşın 1 GB Sandisk Ultra II 250 YTL arada uçurum var... Aralarındaki hız kesinlikle bu fiyat farkına değmeyecek kadar az. Hatta ben Ultra diye piyasaya çıkan kartları hiç kabul etmiyorum. İstenilen fiyat çok fahiş.

Senin kartın 2 mb yazma hızına sahip sandisk ultra 2 ise 9 mb yazma hızına sahip hem foto hem video performansında fark ediyor ben her iki kart tipini de kullandım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: rap_star

sd kart ile mmc kart arasında ne fark war hangisi daha hızlı okuyo bende almayı düşünüyom bende samsung a55w var hangisi daha uygun olur?

senin makinanın video çekimleri güzel ve bence hızlı bir sd kart daha iyi olur bu 5 mp. lik foto çekimler için deyararlı. Yani hızlı bir sd kart tercih et bence
  • bende bugün canon A530 aldım. Normal bir sandisc almayı düşünüyordum. Ancak bir arkadaşım kamerayı kullanırken 30 sn'den sonra yazma hızından dolayı kilitlenme yaşadığını söyledi. Ben de siparişle gelmesine rağmen o kartı almadım. Onun yerine sandisc, a-data ya da twingolardan birini önersi. Ben de daha karar veremedim. Bir de yaşadığım yerde bu tür ürünler zor bulunuyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: global_playboys

SANDISK ULTRA II SECURE 1 Gb

+1 iyi bi kart bi problrm çıkaracağını sanmıyorm
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.