Şimdi Ara

Digital Music LX - Live! 24-bit External

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşalar usb ses kartı alıcamda bu iki kart arasında seçim yapmam gerekio.fiyat vs önemli değil.sizce hangisiyle daha kaliteli ses elde ederim.

http://tr.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=207&product=10246

http://tr.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=206&product=10702

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lothlorien -- 15 Mart 2007; 15:38:03 >

• Arkadaşlar yardım edebilecek biri yokmu yaf.sonra yanlış seçim yaparım fln başınızın etini yerim
  • Hocam bu Audigy 2 NX mkodelini çok aradım ama malesef kimsenin elinde yok.o yüzden diğer 2 modele yöneldim.onlar hakkında bi yorumun olabilirse çok sevinirim
  • ikisinide dinlemediğim için bir yorum yapamayacağım ama burdaki arkadaşların yorumuna göre LX ten fazla bişey beklememek gerekirmiş.aslında bunlardan bir tane almaya karar vermiştim siparişinide vermiştim ama başıma gelenler pişmiş tavuğun başına gelmemiştir.işbankası kartıyl havale yaparak alacaktım 2 bankamatik paramı yollamadı hata verdi.sonra başka bankamatiğe gittim o da kartımı yuttu.kısacası tam rezillik.kartın yenisi 20 gun 1 ay arasında bir sürede geliyormuş.o sinirle vazgeçtim bende bi tonda sövdüm ses kartları ve bankamatiklere

• Valla dostum bende live 24-bit e yönelmiştim.bugün yarında alıcam sanırım allahın izniyle.ama benimde senin gibi ve aynı üründe aşağı yukarı başıma iş geldi o yüzden bu sefer elden alıcam.evet arkadaşlar Live! 24-bit External hakkında usta yorumlarınıza ihtiyacım var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    X-Fi için Dolby Digital Live!
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.