Digiturk ü 15 Gün deneme paketi aldık 14.50 YTL. Fatura beklerken 58.54 YTL. Fatura geldi.
Hemen telefon actım bir fatura daha gelecek dediler. Kimbilir kac milyon insan aynı sorunları yaşadı. Bu bizim digiturkten yediğimiz ikinci kazık
Daha oncede böyle bir digiturk kampanyasından nasibimizi aldık. (Sinama paketi kampanyası bitince yayını kes fatura niye gönderiyorsun)
Şimdi ise 15 Günlük ücretsiz tanıtım paketinden telefon acıp haber vermediğimizden dolayı 60 YTL lik bir faturayı ödemek zorunda kalıyorsunuz. onemli olan bizim 60 YTL vermemiz değil 60 milyon insanın 60 YTL vermesi Bu tür kapmanyalarla insanları kandırarak hiçbir yere varamazsınız. Artık bu haksız kazanca dur diyelim. Ayrıca digital yayın dedikleri normal antenden berbat bir kanal değiştireceksiniz kanal değişene kadar kanser oluyorsunuz. Reklamlarında Uyduları kötülüyorlar digital uydu bağlattım evime bin kat daha iyi görüntü birkere para ödeyin ömür boyu bedava seyredin
Digiturk üye No: 1001245677
aynen katılıyorum sana
Arkadaşım önce aldığın hizmet sözleşmesini dikkatli okuycaktın .Digiturk gibi firmalar kendilerini kurtaracak ve haklı hale getirecek yeşlerin hepsini yazarlar ve bu sayede bahsettiğin kazancı da elde ederler.
Biz 5 seneden sonra boşuna mı iptal ettik DT ü.
Arkadaşım önce aldığın hizmet sözleşmesini dikkatli okuycaktın .Digiturk gibi firmalar kendilerini kurtaracak ve haklı hale getirecek yeşlerin hepsini yazarlar ve bu sayede bahsettiğin kazancı da elde ederler.
Biz 5 seneden sonra boşuna mı iptal ettik DT ü.
ARKADAŞIM BU KAMPANYALAR BİRER TUZAK YAŞ TAHTAYA BASARLAR MI? CAZİP GÖRÜNEN KAMPANYALARIN ALTINDA (DİGİTURK, GSM OPERATÖRLERİ, BANKALAR.....) MUTLAKA AMA MUTLAKA KENDİLERİNİ KAZANDIRACAK BİRŞEYLER VARDIR. İYİCE ARAŞTIRIN SONUCUNDA KENDİNİZE KAZIK OLARAK NELER GELECEK ONLARI SORUN.... NEYSE GEÇMİŞ OLSUN.
Reklamı ilk gördüğümde 15gün sonunda siz arasanız ya hadi ben unutursam demiştim. Anlamıştım zaten böyle olacağını.
Orjinalden alıntı: denizgsm
Daha oncede böyle bir digiturk kampanyasından nasibimizi aldık. (Sinama paketi kampanyası bitince yayını kes fatura niye gönderiyorsun)
Hayret bi şey yaa... Ya siz hala dijitürkü anlayamadınızmı Neden hala bu kazıkcı adamlara paranızı yediriyosunuz yaaa!!! Anlayın artık anlayın şu dijitürkün kazıklarını,yıllarca tek başlarına oldukları için bu millete kazık atıyorlar kazııık kazık... O para verilirmi bee, Siz enayimisiniz?... yazık o paraya bee yazık! Bu sistemden tüm dünyada var,ama bu kadar pahalı değil, anlıyormusunuz, bu kadar pahalı ve kazık değil!... uydu varken gidip o kadar parayı bayılana gülerim ancak ben.. Açın artık gözünüzü...
birkaç tane daha dijital platform olsa hizmet de gelişir fiyat da kırarlar. tekel budur işte.
harbiden forumlarda insanlar bangır banguır bagrıyor hala alıyorsunuz digiturk hepimizl aldık agzımızın payın ALMAYIN ARKADASLAR ALMAYAIN
digitürk mü.. amanaa aman şöye 50-100 km uzak dursun benden.. varmı dijital uydular gibisi..
Kesinlikle ByMeto'ya katılıyorum
Ya pahalı mahalı ama Digiturkteki kalite süper. Ayrıca bana göre dünyanın en iyi digital platformlarındandır Digiturk. Ucuz Modüllü yayınlara başlandı yakında Turksat üzerindende kanallar gelecek ucuzlayacak diye düşünüyorum.
Digitürkü iptal ettirirken 2 defa aradılar beni.30ytl olan standart paket üyeliğini bana fiyat değişmeksizin 1yıl boyunca 15ytl yapacaklarını söylediler artı sinema paketini 3ay bedava verelim dediler.Yinede üyeliğimi iptal ettirdim.
Medem bu fiyattan üyeliği devam ettirebiliyorlar demekki düpedüz şuanki fiyatlarla insanları soyuyorlar.Oyüzden uzak durmak lazım kaldıki normal digital yayında yüzlerce kanal seçeneğimiz varken digitürk hiç bir anlam ifade etmez.
quote:
Orjinalden alıntı: obm17
Digitürkü iptal ettirirken 2 defa aradılar beni.30ytl olan standart paket üyeliğini bana fiyat değişmeksizin 1yıl boyunca 15ytl yapacaklarını söylediler artı sinema paketini 3ay bedava verelim dediler.Yinede üyeliğimi iptal ettirdim.
Medem bu fiyattan üyeliği devam ettirebiliyorlar demekki düpedüz şuanki fiyatlarla insanları soyuyorlar.Oyüzden uzak durmak lazım kaldıki normal digital yayında yüzlerce kanal seçeneğimiz varken digitürk hiç bir anlam ifade etmez.
Görüyosunuz işte,doğru söze ne denir...
bendede lig tv aboneliği vardı...12 aydan önce iptal ettirirsem 60 YTl alacaklarını söylüyor şerefsizler...
tabi alırlar sözleşmeyi okursan 12 ay parayı yatırmayı peşinen kabul ediyorsun aynı dert bende de var lanet olsun 2 ay lig yok adamlar l.g tv parası alıyorlar aslında aylıgı 36 ytl ye geliyor
bu digitürkü hep birlikte şikayet edelim...bişeyler yapalım...elimiz kolumuz bağlı napıcaz biz..
Her Yere mail attım Gazete ve TV lere fax cektim sonunda dijiturkten telefon ettiler faturayı 13 YTL ye düşürdüler Allah belasını versin bu dijitürk ün Dijital görüntürmüş sacma Plazma TV lerde Dijitürk bir kanalda düzgün göstermiyor en iyisi kablo tv internet hizmetide ucuz herkes e iyi günler
Kablo Tv, dijital uydu kadar iyi değil. Digiturk'ü bırakın, dijital receiver alın mis gibi seyredin. Bir kere ödeyin istediğiniz kadar seyredin.