Şimdi Ara

Digital tv kartı olan arkadaşlar bakarsa PSL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar bir uydu alıcısı alcaktım fikir verdiniz tşk ederim karaR verdim next almaya

Şimdide bir tv kartı alıcam digital ama kararsızım inca mı,sky mi diye aynı zamanda ben bu kartla nete girmek istiyorum fiyatı 120 YLT yi geçmes ise iyi olur.. fikir veren arkadaşlar neden belirtise sevinirim...

büyük Cevapları msn den de yazabilirsiniz...:))

saygılaR

• benim favorim sky star 2 fiyatı da 120 ytl civarı zatiii
  • quote:

Orjinalden alıntı: bugaboo

Program desteği en iyi software dvb kartı skystar2. Alman üretimi olduğundan ve yazılım geliştiricilerde bu kartı kullandığı için bu denli büyük destek var. Ayrıca "kartla nete girmek istiyorum" demişsin. Zaten ss2 nin mac adresi olduğu için tek yönlü uydu internete ancak bununla abone olabilirsin. Diğer tayvan-twinhan üretimi kartlarla internete abone olamazsın. Uydu internet sağlayıcılarda ss2 veriyorlar.

Hoca cevap yazdıgın için çokk tşk edrim yalnız bir iki sorum daha olucak msn de görüşebilirmiyiz müsayit isen

• Arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum şimdi yatmam gerek :)

Birde ben digital tv kartı ile nete baglansam bana aylık maliyeti ne olur onuda belirtirseniz sevinirim

+++ bide şimdi ben bu kartı alırsam merkezi sitem var apartmanda türksat 1C ile Hotbird miş ben pek anlamam ama sorun çıkarmaz demiiiii, yani ayrı bir çanak felan almamam gerek yok

saygılar

• quote:

Orjinalden alıntı: bugaboo

çok üzgünüm, msn gibi sohbet programları kullanmıyorum
    Ama pm veya mail atabilirsin. Burdan veya pm den cevap veririm.

Ok Hoca İlgine teşekkür ederim

1-Bana Aylık maliyeti ne olur internetin bu kart ile

2-adsl 256 gibi performans alırmıyım yani kesilme filan olurmu

3-yada hiç bu işlere bulaşmayıp adsl mi alsam limitli

• Hoca ilgine gerçekten çoook çookk tşk ederim

Ya hoca eski FLY tv satcam 50 milyona isteyen biri var düşündümde 50 katıp digital almayı hani dedim netede baglıyosa iyidir o yüzden şey ettim Neyse alalım ya tv seyredriz dedigin gibi ilerisinide düşünmek gerek
  • Hoca Eski FLY lerden
    Ya aslında adamın makinaya xp kurdum altında kalmak istemiyor
  • dostum bugaboonun en iyi marka önerisine katılmıyorum. benim fikrim ve önerim skyvision markası. daha iyi olduğuna inanıyorum. eğer dijital tv kartı alıcaksan skyvision yada inca al derim. ama öncelikli önerim skyvision.
  • Dostum skyvision al bence de ss2 çok sorun çıkarır.

• aRkadaşlar tşk edrim cevaplarınız için yalnız by skyvision nun özelikkelrini gösteren detaylı bir sitesi var mııı?

Saygılar
  • www.skyvision.tv
  • hehe dostum şöyle olcaktıwww.skyvisiontv.com :) olur böle şeyler :) bencede ozanunal ın dediği gibi skyvision almalısın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.