Şimdi Ara

digital tv kartı yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar tv kartı almayı düşünüyorum nasıl bağlantı yaparım şu an çift çanak var ama uydu alıcıya bağlı bilgisayarada nasıl bağlarım

• Dostum SKYSTAR2 den şaşma
    disec ile ister 2 ister4 çanak bağlamak sana kalmış. programda ayarları var bişey yapmana gerek yok
  • TV kartı ile 2 tane de çift çıkışlı LNB alacaksın. Şu an o çanaklar hangi uyduya bağlı ise onları TV kartında receiverdan bağımsız olarak izleyeceksin. Bunu o işi yapan birilerine yaptırabilirsin, o kısımı geçtikten sonra kanal ve ayarlar konusunda yardımcı oluruz..
  • yaa arkadaslar bende skay star 2 kullanıyorum ve program olarakda prog dvb kururllu ve su gune kadarda gayet sorunsuz kullandım ama benım derdım dıscoverıy ve natıonel ceografık kanallarının sıfresını cozemıyorum bu konuda bana yardımcı olabılıcek kımse varmı
  • arkadaşım bu işlemi kendim yapabilirmiyim
  • pegasus464, o kanalların şifrelerini şu an için hiçbir şekilde çözmen mümkün değil. +Cyfra paketi kart paylaşımı ile açık oluyor bazen ancak EMU'larla izlenemez..

Kart paylaşımı için server bulursan belki izleyebilirsin. Ancak şu anda durum nedir ben de bilmiyorum..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.