Şimdi Ara

digital volt metre nasıl bağlanır ? acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • elimde cıkma bir volt metre var 12 volt akü için 3 kablosu var siyah yeşili aküye bağlanınca led yanıyor power ısığı ve akü göster ısığı ama 1 led yanıyor sanki akü boş gibi.. yanım sönüyor..

siyah -
    yeşil bilmiyorum
    kırmızı+

digital  volt metre nasıl bağlanır ? acil yardım

hayırlı cumalar hepinize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sessizlerin_umudu -- 24 Ekim 2014; 12:35:43 >

• yardım yokmu
  • Bir de 9 voltluk pil ile çalıştırmayı deneyin.

Kırmızı kablo -> 9 voltluk pilin artısına

Siyah kablo -> 9 voltluk pilin eskisine ve ölçüm yapacağınız akünün eksisine

Yeşil kablo -> Ölçüm yapacağınız akünün artısına
  • quote:

Orijinalden alıntı: forgatten2

Bir de 9 voltluk pil ile çalıştırmayı deneyin.

Kırmızı kablo -> 9 voltluk pilin artısına

Siyah kablo -> 9 voltluk pilin eskisine ve ölçüm yapacağınız akünün eksisine

Yeşil kablo -> Ölçüm yapacağınız akünün artısına

olmadı kardeş
  • Dijital olçu aletlerinde besleme gerilimi olculecek gerilimden ayrı olmak zorunda. Besleme vermeden olçum yapmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9 volt pil olmaz.O şarjlı bisiklet göstergesi değilmi.10 volttan aşağı göstermiyordur
  • quote:

Orijinalden alıntı: symbolcu

9 volt pil olmaz.O şarjlı bisiklet göstergesi değilmi.10 volttan aşağı göstermiyordur

evet hocam bisiklet göstergesi nasıl claıştırcam bilmiyorum yardım edermisin ?
  • Gerçi 10 volt bile az ona.Şarjlılar en az 48 v diye biliyorum.Yani o senin işine pek yaramaz.Ama illa çalıştıracam dersen sana 50v civarı bir besleme lazım.Nereden bulursun bilemem.Nerede kullanıcaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: symbolcu

Gerçi 10 volt bile az ona.Şarjlılar en az 48 v diye biliyorum.Yani o senin işine pek yaramaz.Ama illa çalıştıracam dersen sana 50v civarı bir besleme lazım.Nereden bulursun bilemem.Nerede kullanıcaksın.

hocam zaten benzinli motor akü için sarj göstergesi bu aldığımdada calışmıyordu bu gösterge üzerinde markada yok şimdi garabntiye göndersem 1 hafta beklerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sessizlerin_umudu -- 24 Ekim 2014; 14:03:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdmGdk

Dijital olçu aletlerinde besleme gerilimi olculecek gerilimden ayrı olmak zorunda. Besleme vermeden olçum yapmaz.

hepsi aynı değil.
    3,5v den sonra ölçmeye başlayanlar var:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: integer

quote:

Orijinalden alıntı: AdmGdk

Dijital olçu aletlerinde besleme gerilimi olculecek gerilimden ayrı olmak zorunda. Besleme vermeden olçum yapmaz.

hepsi aynı değil.
    3,5v den sonra ölçmeye başlayanlar var:)

bir yardım ediver o zaman hocam
  • integer kullanıcısına yanıt
    En azından 7106 7107 kullanılan cihazlarda besleme ile olçulen gerilim ayrı olmalı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.