Şimdi Ara

sinyaller ve sistemler oppenheim türkçe pdf

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
11.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sinyaller ve sistemler oppendheim pdfini bulamadım.nette bulan varsa linkini atabilir mi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Sinyaller ve Sistemler: Alan V. Oppenheim Türkçe PDF

Sinyaller ve Sistemler, sinyal işleme ve iletişim sistemlerinde temel bir kaynaktır. Alan V. Oppenheim tarafından yazılan kitap, bu alanda kapsamlı bir giriş sağlar. Şimdi, Türkçe PDF formatında mevcuttur.

"Sinyaller ve Sistemler: Alan V. Oppenheim Türkçe PDF", sinyal işleme ve sistem analizi konularını ele alan kapsamlı bir incelemedir. Kitap, sürekli ve ayrık zamanlı sinyaller, Fourier analizi, Laplace dönüşümleri, Z dönüşümleri ve dijital filtre tasarımı gibi konuları içerir.

Bu Türkçe PDF sürümü, öğrenciler, araştırmacılar ve sinyal işleme alanında çalışan profesyoneller için değerli bir kaynaktır. Kapsamlı içeriği ve açık anlatımıyla, bu kitap konuyu derinlemesine anlamanıza yardımcı olacaktır.

Anahtar Kelimeler: * Sinyaller ve sistemler * Alan V. Oppenheim * Türkçe PDF * Sinyaller ve sistemler kitap * Oppenheim sinyal ve sistemler * Oppenheim signals and systems Türkçe * Sinyaller ve sistemler PDF Oppenheim

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: ca123ner

Sinyaller ve sistemler oppendheim pdfini bulamadım.nette bulan varsa linkini atabilir mi

ingilizce bulabilirsin ama türkçesi zor.

schaums serisinin kitabı var, onun türkçesini kısmen bulabilirsin.openheimin özeti gibidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ca123ner

Sinyaller ve sistemler oppendheim pdfini bulamadım.nette bulan varsa linkini atabilir mi

https://www.zekakupukitaplari.com/urun/lVoagq7LRMoo4qFFze~Cow==-sinyaller_sistemler_2_baskidan_ceviri

PDF sini bende bulamadım ama türkçe çeviri kitabı 49 tl çoğu yerde.
  • Ben de arıyorum arkadaşlar, hep İngilizce kaynaklara denk geldim ama Türkçe olduğunu iddia ettikleri de İngilizce çıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnkakb -- 15 Aralık 2015; 19:14:47 >
  • arkadaşlar türkçesini bulabildiğim pdfleri paylaştığım siteme ekledim.Buyrun link.İlk mesaja eklersen insanlar görebilir.
    https://ieeeturkiye.wordpress.com/2017/09/28/sinyal-ve-sistemler-turkce-tam-kitapalan-v-oppenheim/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byns -- 19 Ekim 2017; 23:18:44 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.