Şimdi Ara

DIGITUR'ünü İptal Eden Mutlu Aileler Kulübü (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
370
Cevap
1
Favori
39.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • buğün acaba digitürk mü alsam diye düşünüyordum sonra kendimi bu konuda buldum. Ben en iyisimi uzak durayım. Resmen şerefsizlik bu yapılanlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: h.matsuyama

biz de yakın zamanda iptal ettirdik. yalnız şöyle bir korkum yok değil hani. bir çok kişi iptal etmesine rağmen yıllar sonra dt'nin fatura çıkardığından bahsetmiş. zamanındaki küsürat borcu şu kadar oldu diyerek ödemenizi istiyorlarmış.

borcun kalıp kalmadığını nasıl anlarız? tabi tekrar insanı çıldırtma noktasına getiren müşteri hizmetlerinle muhatap olmadan...:)

Ya arkadaş bu küsüratlar da hep mi beni buldu ya..

Son bir yıl içinde;

1. İki sene önce kapattığım dijiturke bu şubat ayında 166 Tl fazladan ödedim.

2. Bundan ders aldığım için hemen Türk telekoma gittim ve taaaaa 5 yıl önce marmaristeyken kullandığım telefon hattını sorum ve o zamandan kalan 3 lira olmuş mu sana 76 lira (gene bunlar insaflıymış)

3. Memur olduğum için sık tayin oluyorum yaaa bi yerde telefon kullanıyorum ttnet için başka yere tayin olunca teledünyalı bi ev bulunca hoop teledünyaya geçiyorum internet kablodan. En önemlisi di kurumum her ilde başka bankayla anlaşmış maas için. Şimdiye kadar hesap açmadığım banka kalmadı anlayacağınız. Sırf 10 gün senelik izin alıp,

Digitürk, Teledünya, Türkcell, Avea, Telsimi bile, ve aklınıza gelen her bankaya teker teker gittim TC numaramla sorgular yaptırdım. Borcum yoktur yazısı alabildiklerim de oldu alamadıklarım da. mesela Garanti, Ziraat, ve Telekom borcu yoktur yazısı verdiler. bu arada Ykredideki 0.13 Tl yani 13 kuruş borcum 19 ay sonra 14 tl olmuş.

Çok uzattım arkadaşlar ama bunları niye yazdım????

Çok tayin olduğumdan benim adresime ve telefonuma ulaşamamışlar ya da eski adreslerime tebligat göndermişler ( Bu arada eski adreslerimdekilere de rezil olmuşum yaniiii) ama borlarımı bana bildirememişler. Digitürk borcu çıkınca hayalimde şöyle bi manzara canlandı ve panikleyip bu uğraşlara girdim;

yıl 2050 Allah gecinden versin ölüyorum ve evi ben ölünce oğluma bırakıyorum yaaaa. Çocuk miras işlerini halletmek için uğraşırken bi bakıyor bütün firmalar sıraya girmiş 40 yıllık 50 yıllık küsüratlar dağ olmuş faizlerle beraber çocukcaaaza bırak ev mirasını bi ev parası kadar da rahmetlinin borcu vardı ödeyiver diyolar.

Yani uzun hikayenin kısası herkez şimdiye kadar çalışıpta bıraktığı firmalara gidip borcum var mı diye sorsun derim ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi corsairden -- 11 Mayıs 2013; 6:43:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Evet arkadaşlar küsüratlı borçlar çıkabiliyor adınıza. Ben 5.ci üyeliğimi bu ay yani 3 mayısta kapattırdım. Nedense hep küsüratlı borçlar çıkıyor sistemde.
    Faturalarımı hep bayiden kredi kartı ile öderim kesinlikle nakit ödemem. Çünkü bayiden ödediğimizde hemen sisteme ödenmiş olarak çıkar.
    Yalnız böyle ödediğim halde.
    Geçen seneden kalma 93krş
    Onda önce kalan 39 krş
    Bu borçlar nasıl çıkıyor anlamakta zorlanıyor. Onum için sistemi bayiye giderek 3 ayda bir tarattırırm ki sonra başım ağrımasın.
    Eğer bu kuruşları ödemezseniz faiz ve avukat parası çıkartıyorlar bilginiz olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hep alsam mı acaba alıyım ya diyorum filan sonra böyle konuları görüyorum vazgeçiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lene

Evet arkadaşlar küsüratlı borçlar çıkabiliyor adınıza. Ben 5.ci üyeliğimi bu ay yani 3 mayısta kapattırdım. Nedense hep küsüratlı borçlar çıkıyor sistemde.
    Faturalarımı hep bayiden kredi kartı ile öderim kesinlikle nakit ödemem. Çünkü bayiden ödediğimizde hemen sisteme ödenmiş olarak çıkar.
    Onda önce kalan 39 krş
    Bu borçlar nasıl çıkıyor anlamakta zorlanıyor. Onum için sistemi bayiye giderek 3 ayda bir tarattırırm ki sonra başım ağrımasın.
    Eğer bu kuruşları ödemezseniz faiz ve avukat parası çıkartıyorlar bilginiz olsun

Slm kardeşim bende hep KREDİ KARTIM İLE ONLİNE İŞLEMLERDEN Öderim ve bakarım hep yazar ödenmemiş borcunuz yok der..!
    Şimdi kapatmak için FAX çektim ve 3yıldır hiç FATURAMI ödememezlik yapmadım geciktirmedim sizce sıkıntı yaparlarmı son bu ay için.
    58,69TL Gelmiş öderim başkada borcum varmı diye MH arar sorarım en son sorarım ses kaydı yapılıyor değil mi diye ve adını sorar
    Telefonu kapatırım Birde gerekirse haziran 4-5 gibi bakarım Fatura varmı diye okadar.
    Gerekirse Finans birimi serdar beyim e-mail atarım nasıl sizce.?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altinbas07 -- 11 Mayıs 2013; 12:03:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: altinbas07

quote:

Evet arkadaşlar küsüratlı borçlar çıkabiliyor adınıza. Ben 5.ci üyeliğimi bu ay yani 3 mayısta kapattırdım. Nedense hep küsüratlı borçlar çıkıyor sistemde.
    Onda önce kalan 39 krş

Slm kardeşim bende hep KREDİ KARTIM İLE ONLİNE İŞLEMLERDEN Öderim ve bakarım hep yazar ödenmemiş borcunuz yok der..!
    Şimdi kapatmak için FAX çektim ve 3yıldır hiç FATURAMI ödememezlik yapmadım geciktirmedim sizce sıkıntı yaparlarmı son bu ay için.
    58,69TL Gelmiş öderim başkada borcum varmı diye MH arar sorarım en son sorarım ses kaydı yapılıyor değil mi diye ve adını sorar
    Telefonu kapatırım Birde gerekirse haziran 4-5 gibi bakarım Fatura varmı diye okadar.

Valla ben faturaları ödediğim halde hep borç çıkıyor kuruş bazında bu nasıl oluyor anlamakta zorluk çekiyorum. Onun için hayatımız boyunca kontrol takip edeceğiz işte bu beni düşündürüyor. Demekki adamların amaçı bizi borçlu çıkartıp avukatlarına para kazandırmak başka birşey aklıma gelmiyor. Çünkü faturaları hep kredi kartı dan bayiden ödediğim halde bu borç çıkma ayağı son derece yanlış. Birazdan dt çanağınıda söküp eskiciye satacağım durdukc çanak tekrar üye olmaya insanı itiyor. En iyisi kökten kurtulmak.

• quote:

quote:

quote:

Onda önce kalan 39 krş

Valla ben faturaları ödediğim halde hep borç çıkıyor kuruş bazında bu nasıl oluyor anlamakta zorluk çekiyorum. Onun için hayatımız boyunca kontrol takip edeceğiz işte bu beni düşündürüyor. Demekki adamların amaçı bizi borçlu çıkartıp avukatlarına para kazandırmak başka birşey aklıma gelmiyor. Çünkü faturaları hep kredi kartı dan bayiden ödediğim halde bu borç çıkma ayağı son derece yanlış. Birazdan dt çanağınıda söküp eskiciye satacağım durdukc çanak tekrar üye olmaya insanı itiyor. En iyisi kökten kurtulmak.

Allah allah ya valla ilk kez böyle şeyler duyuyorum hani duyuyordum ama nasıl borç yokken extra çıkarıyorlarki een iyisimi ben
    3haziranda üyelik bitireyim hem param cebimde kalır izlerim özetleri yaa sanki 3yıl önce ne yapıyordumki çok istersem kahveye giderim
    Zaten küçük bebiş var büyüyor ona vakit ayırırım +60+75TL Cepte kalır yada PS3 oynarım boş zamanlarımda nete takılırım vs..!
    **Kontrol etcem artık kartını cihazını vs. teslim eder gecerim ve ağustos ayına KADAR HEP Kontrol ederim sayende aydınlandım sağol..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altinbas07 -- 11 Mayıs 2013; 12:36:38 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Onda önce kalan 39 krş

Allah allah ya valla ilk kez böyle şeyler duyuyorum hani duyuyordum ama nasıl borç yokken extra çıkarıyorlarki een iyisimi ben
    3haziranda üyelik bitireyim hem param cebimde kalır izlerim özetleri yaa sanki 3yıl önce ne yapıyordumki çok istersem kahveye giderim
    Zaten küçük bebiş var büyüyor ona vakit ayırırım +60+75TL Cepte kalır yada PS3 oynarım boş zamanlarımda nete takılırım vs..!
    **Kontrol etcem artık kartını cihazını vs. teslim eder gecerim ve ağustos ayına KADAR HEP Kontrol ederim sayende aydınlandım sağol..

Ya ben neyapayım bayiye her gittiğimde süprizlen karşılaşıyorum.bıktım artık.
    Onun için herkeİn dikkatli olmasını istiyorum.

• 6 yıldır hiç aksatmadan düzenli olarak faturalarımızı ödedik ve zaman dilimi içinde 2 kez kapattırıp tekrar bağlattık digitürkle en ufak sorunumuz olmadı şu kuruş borçları bize hiç yansıtmadı.Şahsım adına konuşuyorum digitürkün hiç olumsuz bişeyini görmedim bu zamana dek bu yıl lige erken gel paketi ile tekrar bağlattık Şampiyonlar Paketi + Belgesel ve sporsever + Giriş + HD 1 yıl HD ücretsiz 4 tlyide almıyolar tamamen ücretsiz.62.99 ödiycem eylülden itibaren.Ama bizim evde digiturk olmassa kimse tv seyretmez o derece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esoterickk -- 11 Mayıs 2013; 14:30:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Chevin

6 yıldır hiç aksatmadan düzenli olarak faturalarımızı ödedik ve zaman dilimi içinde 2 kez kapattırıp tekrar bağlattık digitürkle en ufak sorunumuz olmadı şu kuruş borçları bize hiç yansıtmadı.Şahsım adına konuşuyorum digitürkün hiç olumsuz bişeyini görmedim bu zamana dek bu yıl lige erken gel paketi ile tekrar bağlattık Şampiyonlar Paketi + Belgesel ve sporsever + Giriş + HD 1 yıl HD ücretsiz 4 tlyide almıyolar tamamen ücretsiz.62.99 ödiycem eylülden itibaren.Ama bizim evde digiturk olmassa kimse tv seyretmez o derece

Yani bende yapamam diyordum ama evde vakit geçirtecek çok şey var Dsmart HD Full Paket+PS3 22oyun+Net+En önemlisi bebişim var
    Hee şuda bir gerçek benimde başıma hiç gelmedi şu var faturalarda işte küsürat çıktımı önceki aydan devir vs. yazıyor onlar çıkarsa ok.
    Amaa ekstra çıkarsa oyarım onları Gerçekten bende düşünemiyorum Digiturksüz ev ama yapcak bişey yok müşteri saf yerine koyan
    Firma ile işim olmaz adam gibi teklif sunarlarsa DEVAM ederim açık açık belirttim onlara 2kez aradılar dedim bana düzgün teklif sunun ki
    Devam edeyim dedim kendileri bilir çokta lazım değil ELEKTRİK+SU gibi 30dk sonra özet hazır TRT HD izleriz Nasip.?
    Bende Mevcutta Giriş+2Keyif Spor Sever+Belgesel+5Şampiyon+Digiturk Plus IQ HD Kira vermiyorum hediye 58,50TL veriyorum önceden
    Plus kutum vardır kendimin onla birlikte 62TL veriyordum Kardeşim herşeyin hayırlısı bu arada hayırlı olsun tekrardan...
    Ararlar herhalde 3hazirana kadar bi düzgün teklif yaparlarsa DEVAM ederiz...Yoksa 70-75TL vermem hayatta ne gerek varya.!
    Zaten yeterince Maçlarda Reklamdan Kazanıyorlar Normalde Türkiyede Maç Hakkı 60-65TL dir.!
    Hıncal uluç baba bile onu söylüyor digiturk çok müşteri sömürüyor açıklamasını yaptı.!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altinbas07 -- 11 Mayıs 2013; 15:00:44 >

• quote:

quote:

6 yıldır hiç aksatmadan düzenli olarak faturalarımızı ödedik ve zaman dilimi içinde 2 kez kapattırıp tekrar bağlattık digitürkle en ufak sorunumuz olmadı şu kuruş borçları bize hiç yansıtmadı.Şahsım adına konuşuyorum digitürkün hiç olumsuz bişeyini görmedim bu zamana dek bu yıl lige erken gel paketi ile tekrar bağlattık Şampiyonlar Paketi + Belgesel ve sporsever + Giriş + HD 1 yıl HD ücretsiz 4 tlyide almıyolar tamamen ücretsiz.62.99 ödiycem eylülden itibaren.Ama bizim evde digiturk olmassa kimse tv seyretmez o derece

Yani bende yapamam diyordum ama evde vakit geçirtecek çok şey var Dsmart HD Full Paket+PS3 22oyun+Net+En önemlisi bebişim var
    Hee şuda bir gerçek benimde başıma hiç gelmedi şu var faturalarda işte küsürat çıktımı önceki aydan devir vs. yazıyor onlar çıkarsa ok.
    Amaa ekstra çıkarsa oyarım onları Gerçekten bende düşünemiyorum Digiturksüz ev ama yapcak bişey yok müşteri saf yerine koyan
    Firma ile işim olmaz adam gibi teklif sunarlarsa DEVAM ederim açık açık belirttim onlara 2kez aradılar dedim bana düzgün teklif sunun ki
    Devam edeyim dedim kendileri bilir çokta lazım değil ELEKTRİK+SU gibi 30dk sonra özet hazır TRT HD izleriz Nasip.?
    Bende Mevcutta Giriş+2Keyif Spor Sever+Belgesel+5Şampiyon+Digiturk Plus IQ HD Kira vermiyorum hediye 58,50TL veriyorum önceden
    Plus kutum vardır kendimin onla birlikte 62TL veriyordum Kardeşim herşeyin hayırlısı bu arada hayırlı olsun tekrardan...
    Ararlar herhalde 3hazirana kadar bi düzgün teklif yaparlarsa DEVAM ederiz...Yoksa 70-75TL vermem hayatta ne gerek varya.!
    Zaten yeterince Maçlarda Reklamdan Kazanıyorlar Normalde Türkiyede Maç Hakkı 60-65TL dir.!
    Hıncal uluç baba bile onu söylüyor digiturk çok müşteri sömürüyor açıklamasını yaptı.!

DSMART bu ülkede tek özel yayın yapan platform bile olsa yinede almam geçen sene çok büyük kazıklarını yedim onların.Ayrıyeten Maxi + HD yayın için Spor toto süper lig olmadığı halde fiyat 45 TL çok fazla bence , her ne olursa olsun bizim gibi futbolsever için dizi flimde seyretsek bu fiyat çok fazla.DIGITURK spor toto süper lige alıyo ücret bu adamlar şampiyonlar ligi ve uefa avrupa ligi gibi her ülke tvsinde seyredilebilen maçlara abonelik alıyolar en uyuz olduğum şeylerin başını çekiyo bu DSMARTTA.

• quote:

quote:

quote:

DSMART bu ülkede tek özel yayın yapan platform bile olsa yinede almam geçen sene çok büyük kazıklarını yedim onların.Ayrıyeten Maxi + HD yayın için Spor toto süper lig olmadığı halde fiyat 45 TL çok fazla bence , her ne olursa olsun bizim gibi futbolsever için dizi flimde seyretsek bu fiyat çok fazla.DIGITURK spor toto süper lige alıyo ücret bu adamlar şampiyonlar ligi ve uefa avrupa ligi gibi her ülke tvsinde seyredilebilen maçlara abonelik alıyolar en uyuz olduğum şeylerin başını çekiyo bu DSMARTTA.

Kardeşim ben 2008 yılı üyesiyim yani eski üyeyim ve 20TL FULL İzliyorum adamların HAKKI ZATEN 20-40TL en azından 36HD yayın ve emin ol
    Bizim Ligden iyi bi maç Portföy var düşün barca-m.united maçı bizim lige benzemez şampiyonlar ligi bide düşün yani tabiki dsmart kötü
    Yanı var amaa yeni üyelere böyleler hayırlısı inşallah iyi forumlar...

• arkadaşlar digitürk e geçen sene abone olmustum. bu sene mayıs ta taahhütümün süresi dolmus. yeni farkedip aradıgımda otomatik olarak 1 yıl daha sürenin "bana danısılmadan" uzatıldıgını soylediler.

bunu iptal etmenin yada dondurmanın vs bir yolu var mıdır arkadaşlar yardımcı olabilecek birileri var mı ?

acaip sinirlendim saydım sovdum ama uzattık gibisinden laflar ettiler. bir bilen varsa yardımcı olabilirseniz çok makbule geçer
  • arkadaşlar 2012 temmuz ayında 18 ay taahhütlü digiturk ve lig tv aboneliği satın aldım, 1 yılı tamamlamış bulunmaktayım, taahhüt sürem aralık ayında bitecek, yalnız yaklaşık olarak 1,5-2 aylık bir zamandır çok önemli bir sorunla karşılaşmış haldeyim...

oturmuş olduğum evden mayıs ayı sonunda hemen bir arka sokaktaki yeni evime taşındım, kurulum için digiturk yetkili servise telefon edip çanağın taşınması ve transferi için kurulmasını talep ettim, aradan 1-2 gün geçtikten sonra geldiler, kurulumu yaptıktan sonra ben kendilerine 60 tl yeniden kurulum ve transfer ücreti verdim..her neyse bağlantı kurduktan sonra bir kaç tane kanal gösterdiler, bende heralde tamamdır diye diğer başka kanallara bakmadım, aradan 1-2 gün geçtikten sonra lig tv ve diğer bir kaç hd yayının olmadığını gördüm, hemen teknik servisi aradım, ertesi gün geldiler çatıya çıktılar, "abi biz yapamadık,genel merkezin teknik elemnanlarına haber vereceğiz,onlar gelip bakacaklar, bizim yapabileceğimiz başka şey yok" dediler..

ertesi gün yine aynı servisin elemanları geldiler yine yapamadan gittiler ve bana yine aynı şeyleri söylediler...
    ben digiturk genel merkezi arıyorum bana yine aynı teknik servisi yönlendiriyorlar, en son yine kayıt bıraktım ama beni 2 haftadır ne arayan var ne soran !!!

şimdi ben enayi gibi 2 aydır izlemediğim kanallar için 70-80 tl fatura ödüyorum, ancak bu duruma beni çok sinirlendirdi ve sonunda iptal kararı verdim, yalnız aklıma aralık ayına kadar verdiğim taahhüt geldi, ben her hangi bir bedel ödemeden nasıl iptal ettirebilirim, çünkü burada asıl mağdur konumuında olan benim..

sizlerden ricamdır lütfen yol gösterin...

• 5 senelik üyeliğimi 2011 3 temmuz sabahı iptal ettirştim uydu alıcı benimdi hgala durur kenarda aylık 100 liraya yakın geliyordu fatura 2 senede teledünya hd alıcı ile çok daha fazla kanalı seyrediyorum karım ortalama 2.000 liraya yakın
  • bir haftadır iptal talebim sonuçlanmadığı için mutlu aile olamadım. hala kuşkum var. mutlaka arıza çıkaracaklar. ben onay falan vermedim. ama telefonla dönüş yapmadılar.
  • "DIGITUR" Ne?
  • alexleon A kullanıcısına yanıt
    DIGIKAZIK
  • Ben de bugün kutumu teslim ederek kurtuldum.. 6 senelik aboneydim. Daha da aramasınlar uzatmasınlar diye yurt dışına taşınıyorum dedim
    İzlediğim hd eutelsat belgesel paketiydi zaten.
    sadece nat geo için o kutunun donmalarına, sinyal zayıflarına, kart okumamalarına nasıl katlandım bilmiyorum
    Kutunuz bozuk dersin eve gelmek iç,in para isterler.. Bulut görse yayını gider..
    Gittim Hiremco zapper hd plus aldım bunlara verdiğim 3 aylık fatura parasına.

Canavar gibi hızlı cihaz, Hd, 1 yıllık cam hediyesiyle Skysport beinsport aklınıza gelecek bütün belgesel kanallarına kadar var.
    Yetişkin kanalları dahi açık. Bunlara nasıl katlandım bunca sene bilmiyorum. Darısı başınıza. Kesinlikle reklam değildir.
    Sadece ulusal kanallar ve belgesel izleyenler için bunlara tonla para ödemeyin. iyi günler.
  • PotenzaCC kullanıcısına yanıt
    ayda 39 tl ödediğim için süperlig paketine benim için sorun yok :D

digitürkü sevmeyenler iptv kullansın :P

ücretsiz test veriyorlarmış birde chopincast@yandex.com

maç günü alıp günü beleşe getirmek güzel olur.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.