Şimdi Ara

DIGITUR'ünü İptal Eden Mutlu Aileler Kulübü (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
370
Cevap
1
Favori
39.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Vustic

Biz iptal ettik mutlu degiliz. 83 kurus borcumuz kalmis. Ama sacmaliga bakin ki borcu olan seyi iptal etmediler gidip 11 lira 15 kurus borc odedim. Haziran ayında...

Bu sabah babami aramislar 83 kurus borc 600 lira olmuş. Ne yapicaz yardim edin. Lutfen

Hemen BTK'ya üye ol ve şikayet yaz.

https://tuketici.btk.gov.tr/index.php

Öyle bir hakları yok.

Düzenlemeyi yapacaklardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: felse

quote:

Biz iptal ettik mutlu degiliz. 83 kurus borcumuz kalmis. Ama sacmaliga bakin ki borcu olan seyi iptal etmediler gidip 11 lira 15 kurus borc odedim. Haziran ayında...

Bu sabah babami aramislar 83 kurus borc 600 lira olmuş. Ne yapicaz yardim edin. Lutfen

Öyle bir hakları yok.

Insallah ise yarar tesekkur ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sanırım bende iptal ettireceğim,mail hesabıma gelen faturayı incelerken şok oldum.

Digitürk hediye ettiği bir paketten ücret almış, daha da kötüsü aylık 14.90 karşılığında aldığım Plus kutunun ücretine 20 tl yapmış.

10 seneden daha fazladır Digitürk kullanıcısıyım,artık cidden üyeliğimi sonlandırmayı düşünüyorum,Lig TV sevdası yüzünden devam ediyor üyeliğim en azından Lig tv barındıran minimum pakete geçeceğim.

İşin kötüsü 24 aylık taahhüt ne zaman sona eriyor bilmiyorum.Ama yapılan terbiyesizliklerden bıktım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thecubamojito

Sanırım bende iptal ettireceğim,mail hesabıma gelen faturayı incelerken şok oldum.

Digitürk hediye ettiği bir paketten ücret almış, daha da kötüsü aylık 14.90 karşılığında aldığım Plus kutunun ücretine 20 tl yapmış.

10 seneden daha fazladır Digitürk kullanıcısıyım,artık cidden üyeliğimi sonlandırmayı düşünüyorum,Lig TV sevdası yüzünden devam ediyor üyeliğim en azından Lig tv barındıran minimum pakete geçeceğim.

İşin kötüsü 24 aylık taahhüt ne zaman sona eriyor bilmiyorum.Ama yapılan terbiyesizliklerden bıktım.

paket düşürmeye izin vermiyorlar. bence hepten iptal et, sonra digiwebtv falan al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: apespecter

quote:

Orijinalden alıntı: thecubamojito

Sanırım bende iptal ettireceğim,mail hesabıma gelen faturayı incelerken şok oldum.

paket düşürmeye izin vermiyorlar. bence hepten iptal et, sonra digiwebtv falan al.

Yuh dedirten bir başka olay da bu o zaman.

Paket büyütürken iyi düşürürken izin yok.Böyle bir hakkı nasıl bulduklarını anlamak güç,ailemle konuşup iptal ettirip alternatiflere bakacağım.

Lig TV'de de tek izlediğimiz FB ve BJK maçları haricinde açan yok evde Lig tv'yi.

• Bende yarın fax çekip iptal ettireceğim inşallah. Hiç telefonla falan uğraşmak iki saat palavra dinlemek istemiyorum direk fax ı çekceğim ardından da direkt kartı götürüp iade edeceğim. Çok şükür geçen ay doldu 2 sene.

Bir sorum olacak sadece kartı veriyoruz değil mi kutu bizde kalıyor yani
    Diğer sorum fax numarası 0212 326 00 99 mu 0212 473 99 99 mu?

Şimdiden teşekkürler. Bundan sonra sıra avea jet e gelecek
  • Bıktım bu DT'den arkadaşlar. 4 yıldır üyeyim, 3 yıldır her taahhüt bitiminde haber vermeden taahhütsüz fiyatlarla 1 ay geçirdiler. 1 yıldır 49 TL'ye (eğlence kanalları-belgesel kanalları-full LigTv dahil HD) izlerken, önümüzdeki ay taahhütüm biteceği için peşin peşin arayayım dedim. Açan arkadaş aynı koşullarda fiyatın 62 TL olacağını ama bana özel (bak bak !!) olarak HD tutarını düşüp 58 TL ye izleyebileceğimi söyledi. Sanki 49 TL'den 58 TL'ye geçiş çok az bir tutarmış gibi "faturanızda sadece ve sadece 9 TL lik bir artış olacak, çok uygun" diyor bir de.

Yemin ederim küfür etmemek için zor tuttum kendimi. Kesin kararımı verdim bu saçma salak platformdan ayrılıyorum. Maçları DT webtv'den mis gibi aylık 12 TL ye izlerim. Ama sorun şu: Hangi platforma geçelim?

Receiver alıp uydu izlemek çözüm değil, kanallar çok çok yetersiz. Akşam evde Tv'yi açıyorsam belgesel izlemek ya da bir kaç kaliteli haber-sinema kanalına bakmak için açıyorum.

Ne yazık ki Teledünya çok güzel bir platform olmasına karşın, üstelik Turksat desteğine rağmen hiç ama hiç yaygın değil. Bursa Nilüfer'de hepi topu 7-8 semte hizmet verebiliyorlar. Onu geçtik mecburen.

E Tivibu desek, TTNET üyesi değilim. Superonline kullanıcıları eve HD kutu alıp kullanabiliyor mu bu platformu? Sanırım o da olmuyor.

D-Smart için emin değilim. Digiturk'te yaşadığım dertlerin aynısını bana yaşatacakmış gibi duruyor. Pek ekonomik de değil.

Napak kanka?

• quote:

Orijinalden alıntı: ozzlegrand

Bıktım bu DT'den arkadaşlar. 4 yıldır üyeyim, 3 yıldır her taahhüt bitiminde haber vermeden taahhütsüz fiyatlarla 1 ay geçirdiler. 1 yıldır 49 TL'ye (eğlence kanalları-belgesel kanalları-full LigTv dahil HD) izlerken, önümüzdeki ay taahhütüm biteceği için peşin peşin arayayım dedim. Açan arkadaş aynı koşullarda fiyatın 62 TL olacağını ama bana özel (bak bak !!) olarak HD tutarını düşüp 58 TL ye izleyebileceğimi söyledi. Sanki 49 TL'den 58 TL'ye geçiş çok az bir tutarmış gibi "faturanızda sadece ve sadece 9 TL lik bir artış olacak, çok uygun" diyor bir de.

Yemin ederim küfür etmemek için zor tuttum kendimi. Kesin kararımı verdim bu saçma salak platformdan ayrılıyorum. Maçları DT webtv'den mis gibi aylık 12 TL ye izlerim. Ama sorun şu: Hangi platforma geçelim?

Receiver alıp uydu izlemek çözüm değil, kanallar çok çok yetersiz. Akşam evde Tv'yi açıyorsam belgesel izlemek ya da bir kaç kaliteli haber-sinema kanalına bakmak için açıyorum.

Ne yazık ki Teledünya çok güzel bir platform olmasına karşın, üstelik Turksat desteğine rağmen hiç ama hiç yaygın değil. Bursa Nilüfer'de hepi topu 7-8 semte hizmet verebiliyorlar. Onu geçtik mecburen.

E Tivibu desek, TTNET üyesi değilim. Superonline kullanıcıları eve HD kutu alıp kullanabiliyor mu bu platformu? Sanırım o da olmuyor.

D-Smart için emin değilim. Digiturk'te yaşadığım dertlerin aynısını bana yaşatacakmış gibi duruyor. Pek ekonomik de değil.

Napak kanka?

d smart full pakete geçin. 2 yıllık ücreti peşin ödeyin (3 taksit yapıyorlar) ve 2 yıl boyunca hiç faturayla vs uğraşmayın.

• aynen ben de d smart iki yıllık pakete geçmiştim. parayı da peşin verdim. kredi kartı bilgisi sistemde olmasın diye. fatura derdi vs yok. 2 sene bitti paralı kanallar kapandı. temiz iş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ornapsen -- 5 Ocak 2013; 12:24:24 >
  • biz de yakın zamanda iptal ettirdik. yalnız şöyle bir korkum yok değil hani. bir çok kişi iptal etmesine rağmen yıllar sonra dt'nin fatura çıkardığından bahsetmiş. zamanındaki küsürat borcu şu kadar oldu diyerek ödemenizi istiyorlarmış.

borcun kalıp kalmadığını nasıl anlarız? tabi tekrar insanı çıldırtma noktasına getiren müşteri hizmetlerinle muhatap olmadan...:)
  • online bankacılık kullanıyorsan abone numarası ile sorgulama yaptır. iki ayda bir falan bak. ben kapattırdım son faturayı da ödedim. kutuyu teslim ettim. sonra 2-3 ay kontrol ettim. 0,15 tl gibi mi ne bir fatura varmış onu ödedim. ama 1 sene sonra icra uyarısı geldi. kontrol ettiğimde kapatma tarihinden şimdi yanlış hatırlıyor olabilirim ama 4-5 ay sonrasına bir fatura çıkmış. 13 tl gibi bir şey. tabi bu 100 küsür tl ye çıkmış.. Ne olduğunu bilmiyorum. ama sonuçta onu da ödedim. Böyle anlatınca zorla mı aldırdılar bilader gibi tepkilerle karşılaşıyorum. Evet evime teknosa'dan tv alınca , dene beğenmezsen iade et adı altında sinema paketide dahil 2 aylık bedava üyelik şeklinde girdiler. Bİr de araba alınca 1 sene lig tv li hediye. 2 ay bitti sinema paketini iptal ettirinceye kadar kol gibi fatura girdi. daha sonra lig tv süresi doldu onu da iptal ettirelim derken fatura ödedik. Bağlama ücretsiz di nedendse bayi onun içinde bir para aldı (hadi burda bayinin suçu diyelim ) o kadar para ödedikten sonra standart kullanıcı olarak devam edeyim dedim. bir gün kapatmak icap etti. Makineyi kaldırdım kullanmadığım için. 2 ay boyunca gereksiz yere, iptal etmediklerinden dolayı, fatura ödedim. kaç defa kutu ile bayiye gidip kutu ile geri döndüm hatırlayamıyorum. iptal edildi diye gidiyorum ama bayi dondurmuşlar kutuyu alamayız diye geri yolluyor . en sonunda telefondakini, şimdi tüketici bilmemnesine gidiyorum diye uyarınca 5 dk sonra iade edin diye telefon geldi. daha önce önümüzdeki ayın bilmem kaçına gün verip o tarihte kutuyu verin diyordu. ama adamlara çıkışınca 5 dk sonra gerçekten iptal ettiler.

• Arkadaşlar,
    Bende yaklaşık 2 yıldır DT kullanıcısıyım.
    DT plus var.
    Filmeler artık çok bayatlaşmaya başladı.(Dizi Kanalları için aynı şeyi söyleyemem)
    DT'yi kapatmak istiyorum.
    Özetle ve de kısaca ne yapmam gerekiyor ;

- Müşteri hizmetlerini aramalı mıyım?
    - Müşteri Hizmetlerini aramadan DT'yi kapatabiliyor muyum?

Bu konular hakkında yardımlarınızı rica ediyorum.
  • Ben de iptal ettirdim,,,Türksat yetiyor da artıyor bile,,,boşu boşuna para vermek gereksiz bence,,,
  • Ben Agustos 2012 de uye oldum 1 sene boyunca hd bedava dediler, megerse internet ve telefon kampanyalari farkliymismis, 2013 itibariyle hd yayini faturalandirmaya basladilar. Resmen adamla dalga geciyorlarda. Bende bugun iptal ettirdim. Koyacam canak anteni ama bunlara para kazandirmayacagim. 9 lira etmeyecek hizmeti 90 liraya veriyorlar.
  • Konu altı sayfa olmuş biri de çıkıp dememiş ki "DIGITUR" nedir diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mahell -- 1 Şubat 2013; 10:48:41 >
  • quote:

quote:

quote:

Öyle bir hakları yok.

Sonuç nedir acaba.

• quote:

Orijinalden alıntı: fantayapar

quote:

quote:

quote:

Öyle bir hakları yok.

Sonuç nedir acaba.

Dolandırıcılarmış arkadaşım. İş Avukata gitmiş Avukat parası falan demişlerdi.Bende Digitürkü aramıştım,yetkili görevli öyle birşey yok dedi sadece 8-9 lira birşey ödedik kapandı gitti.Yani dolandırıcılarmış.

• adamlar bildiğin dolandırıcı. beni aradılar promosyon olarak 1 hafta film kanallarını açıcaz hiçbi ücret talep etmiycez dediler. tamam dedim. 2 ay önce iptal etmek istedim. film kanallarını açmışsınız 2 yıllık taahhütünüz var demezlermi kan beynime sıçradı.

ben öyle bişey demedim bana sözleşmeden taahhütten bahsetmediler diyorum. biz konuşmalarınız dinledik taahhüte onay vermişsiniz diyo iyi çileden çıktım. banada dinletin ozmn dedim mahkeme kararıyla dinletebiliyoruz dediler. tam 3.sınıf merdivenaltı işletme mantığı. avukat tutucam dava edicem falan dedim zor bela iptal ettirdim.

şimdide ta bilmemenerdeki servise uydu alıcısını götürün dediler. istiyosanız gelin alın biyere götürmem dedim. biz almıyoruz iade etmezseniz şu kadar para ödersniz falan dedi. yiyosa alın bakıyım o parayı bendende bakın görün noluyo dedim kaldı öyle..

allah belalarını versin başkada bişi demiyorum. sakın digitürk migitürke bulaşmayın elinizi verirsiniz kolunuzu kaptırırsınız.

• bende 1 yılklık sürec sonrasında bugün fax ımı çektim.
    bakalım mesaj bekliyorum akabinde vericem ekipmanları

lakin bir sorum var

HDMİ KABLOSUNU VERMEMİZ SART MI ? :D

yoksa sadece Receiver kumanda ve kart yeterlimi ?
  • 8 yıllık Digiturk turksat ve taahütsüz lig tv abonesiyim bardağı taşırdılar. İptal için yapmam gereken aşamalar tam olarak nedir? İptal esnasında ek ücret alırlar mı haksızca?

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.