online işlemlerde şuan indirim var gibi . acaba kombo yapılabilir mi ? 2020 süper kasım özel kredi kartı kampanyası (12 ay) SPORUN YILDIZI 1188 tl . (normalde 1428 tl) 1188 -200(ziraat kampanyası) = 988 988 / 12 = 82 tl ye geliyor aylık. bu durum acaba kişiye özel mi yoksa herkeste bu şekildemi. bir de online olarak çeksek ziraat kartıyla sıkıntı olur mu ? kampanyaya katılmış olurmuyuz ? 82 tl yıllık iyi geldi bana İyi fırsat arkadaşlar. İlgili link: https://www.bankkart.com.tr/kampanyalar/genel-kampanyalar/digiturk-kampanyasi Digiturk Sporun Yıldızı, Film ve Sporun Yıldızı, Taraftar veya Yıldız Dolu Paketlerinde 12 taksit fırsatı Bankkart'ta. Üstelik mevcut ve yeni üyeliklerde 200 TL Bankkart Lira hediyesiyle! Kampanya Detayı:
Ziraat Bankası ve Digiturk, kampanyaya ilişkin her türlü değişikliği yapma ve kampanyayı sonlandırma hakkını saklı tutar. |
Digiturk 2024-2025 Güncel Paket - Kampanya Fiyatları (Ana Konu) (76. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
4K Kutuların arayüzü ve kanal değiştirme hızı için seviyorum. Modern bir arayüzü var. Plus'sa kayıt özelliği de var. Wi-Fi de var. Mükemmel bir cihaz.
-
Telefon ederek üyeliği almıştık ziraat ile ödedik 200 TL ertesi ay geldi -
Teşekkürler aradım az önce aylık 20 TL akabinde 63 TL diye bir bedel daha çıkardı karşıma şaka mısınız dedim. -
Evet :) Kutu değişimleri ücretli -
Kutu bedava olsa anlarım da bu yolmaktan başka bir şey değil -
Arkadaşlar 39 TL’ye tuttuğumuz takımın tüm maçlarını kalan 31 hafta boyunca ücretsiz olacağını söylüyor digiturl’den arayan mh. Bsna çok düşük geldi açıkçası ikna olmadım. Bu fiyat normal mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kullandiginiz guzel hizli kutu var mi 4k?
Ayrica sporun yildizi icin kredi kartina en uygun ne teklif aldiniz? 25 i gibi bitiyor tahattum
arkadaslar 20 ocakta bitiyor yillik kredi karti ile sporun yildizi almistim
birde benim kutu 4k
aylik ekstra 20 tl cekiyorlar.
simdi sorum su ki sporun yildizi en iyi teklif nedir ?
bu 20 tl den kurtulma ihtimalim var mi ?
en erken ne zaman basvurabilirim ? malum kart ile almistim zaten iptal vs yine de cekmem gerekiyor mu indirim almak icin ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Shafterarkadaslar 20 ocakta bitiyor yillik kredi karti ile sporun yildizi almistim
birde benim kutu 4k
aylik ekstra 20 tl cekiyorlar.
simdi sorum su ki sporun yildizi en iyi teklif nedir ?
bu 20 tl den kurtulma ihtimalim var mi ?
en erken ne zaman basvurabilirim ? malum kart ile almistim zaten iptal vs yine de cekmem gerekiyor mu indirim almak icin ?
Hocam merhaba
ayni durumdayiz benimde bitiyor bu hafta. Forumda gördüğüm kadariyla kk ile yillik 1188 e teklif vardi ziraat kampanyasiyla birlestirip aliyor genelde insanlar.
4k kutunuz nedir memnun musunuz bu sene ben de ona gecmeyi planliyorum
sagemcom 4k plus yaziyor kutusunda.cok memnunum. goruntude ses te iyi kesinlikle diger 4k olmayanlara gore.ancak aylik 20 tl ucreti var.bunu iptal ettiremiyoru muyum bu kutuyu kullanirken acaba ?
birde gs liyim ve lanet ettim artik bu futbola.lig rezil hersey rezil.cok iyi bir teklif gelmezse sadece normal kanal paketi almak istiyorum.keza premier lig olmamasi da ayri olay.
futbolsuz en iyi paket hangisi acaba ? ailenin yildizi diye mi geciyor ?
-
Paket fiyatlarına zam gelmiş. Sporun Yıldızı 15 TL artışla 154 TL olmuş. Eskiden 10'ar TL artardı, şimdi 15 TL artmış.
Aile, 2 TL
Film, 4 TL
Yıldız Dolu, 15 TL artmış.
-
Kalite 0 ama o nasıl olcak :D
-
beinconnect de maçları sorunsuz izleyebiliyor musunuz alınır mı
-
Güncel ++++++++++++
-
digiturk bayisinden arıyorlar. aylık 49 lira 12 ay boyunca takımının maçları diyor. receiver geldikten sonra receiver'in kodunu onlara söyleyecekmişiz bütün maçları açacaklarmış. böyle bir teklif gelen ya da bu teklifi değerlendiren oldu mu? fiyat çok uygun ama pek mantıklı gelmiyor, dolandırılmayalım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1warsangel1 -- 19 Şubat 2021; 12:45:13 >
Görünen o ki sporun yıldızı Digitürk aboneliğimi sonlandıracağım ne premier lig ne la liga hiç birini izleyemiyorum dizi film derseniz zaten Netflix platformuna üyeyim by by digitürk -
Premier lig La liga ucuza aylık 17 tl ortalama (yıllık 200 tl) D-smartta
Sporun yıldızını Süperlig için alıyorlar,zaten yanında bir sürü lig var
Digitürk Box office filmleri kalite olarak Netflix in çok üstünde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antalyalı. -- 29 Mart 2021; 12:3:44 >
Yeni fiyatlarla ve kampanyalarla konu en kısa sürede güncellenecektir...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X