< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Digiturk 2024-2025 Güncel Paket - Kampanya Fiyatları (Ana Konu) (96. sayfa)

-
-
Skoru belli olmuş maçı nasıl izliyonuz hocam hiç sarmıyor.
-
Canlı izlemekle aynı keyifte olmaz elbette.
Skor sitesine bakmıyorum; yani maçın skorunu aslında bilmiyorum. Kazara maçın skorunu öğrendiysem de o maçı bir ay sonra izliyorum; skorunu unutabilmek için. Maçların çoğu haftasonu ve yakın saatlerde oynanıyor. Güzel maçları kaçırmamanın başka bir yolu yok maalesef.
-
Arkadaşlar tüm kanalların ve maçların olduğu paket şu an ne kadar acaba? Kutulu olarak aldığımızda digitürk kanalları haricinde diğer Türksat kanalları da oluyor mu içinde? Bir de bazı maçlar 4k oluyor onun için ekstra ücret mi oluyor yoksa standart mı geliyor?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
arkadaşım...bende senin gibi bu sorunun cevapını merak ediyom fakat tahminim aylık 400 lira olabilir ücreti...dijitürk eutelsat uydusunu terk edip türksata geçiş yaptığına göre kutuda diğer kanallarında olması gerekir bence şahsi fikrim...
-
Dediğim gibi kanal sayısı olarak çok bi fark yoksa Digitürk’ün akıllı TV’lere yaptığı uygulama sayesinde çanaktaki gibi kanal kullanımı sağlanıyor zaten eğer dendiği gibiyse bitrate ve gecikme dışında bi farkı yoktur.
Düzenleme: Şöyle bir liste buldum.
https://cdn.digiturkburada.com/files/digiturk-kanal-listesi.pdf
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gowlet -- 30 Ocak 2024; 1:32:45 >
Selamlar.Eve digiturk baglatacagim.4k uydu alici talep etmeyi dusunuyorum.Evde merkezi sistem var.Herhangi bir seye dikkat etmem gerekiyor mu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu şahsın reklam yaptığı her ne kadar aşikar olsa da mesajımı bir kişinin daha görmesi ve bu pisliklerden uzak durması gerektiğini anlaması için olabildiğince her noktada yazmaya çalışacağım. Özet geçmem gerekirse "KORNER TV" olarak adlandırılan, Allah korkusu olmayan bu terbiyesiz sürüleri video kayıtları ile yaşattıkları sorunları ispat etmeme rağmen kafasına göre hesaplarımı kapatıp bir kuruş dahi iademi gerçekleştirmediler.
İnanın ki şu an memnun olduğunuzu düşünüyorsanız dahi üyeliğinizi yenileyerek bu mahluklara tekrar para vermek düşüncesine girmeden önce yorumumu bir daha gözden geçirin. Bunların helal süt emmiş insan evladı olmalarına imkan dahi yok. Ansızın bir sorun yaşayabilirsiniz ve yine ansızın çözüm ararken üyeliğiniz olduğu gibi kapatılabilir. Nitekim sorgusuz sualsiz benim henüz 1 aylık iki üyeliğimi birden kapattı pislik oğlu pislikler.
NOT: IPTV platformu arayışında olan o arkadaşım, eğer bu mesajımı görüyorsan "KORNER TV" denen bu dolandırıcı çetesinden kesinlikle uzak durun. Sağda solda gördüğünüz olumlu yorumları vs. bu mahlukların yazmış olma ihtimali kuvvetle muhtemel. Kesinlikle tuzağa düşmeyin. Benzer yorumu bu terbiyesiz insan evlatlarını görmeden evvel okumuş olsaydım bugün bu noktada olmazdım.
-
Merhabalar herkese
Bana bugün Shell'den mesaj geldi.
Sporun Yıldızı paketini 299 TL'ye diyordu.
Acaba sene boyu mu vereceğim bu tutarı bilmiyorum.
Bir de bu pakette sadece maçlar mi oluyor? Başka bir yanı yok mu? Ne dersiniz acaba?
Hiç üyeliğim vs olmadığından soruyorum böyle......
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sporun yıldızı paketinde premier lig,süper lig tüm maçlar,bundesliga,f1 gibi içerikler var yani digitürkün yayınladığı tüm maçlar.Sadece film-dizi kanalları yok,spor,belgesel müzik kanalları var.Fiyat ilk ay biraz yüksek gelir sonra muhtemelen 299 a sabitlenir.
-
İlk 6 ay 299 TL imiş
Muhtemelen sonra en az 349 TL olur diye düşünüyorum.
Sizce mantıklı mı? Ucuz mu pahalı mı bilemedim.
349 dan devam edecekse fena degil eger spor izliyorsaniz.Forumda 349 a yildiz dolu vardi tum kanallar acik o da dusunulebilinir ama spor yeterliyse fiyat iyi gibi ama fiyati teyit ettirin yine de.
Arkadaşlar yenileme geldi kampanya adı altında bir mesaj geldi. Sizce ne yapmalıyım?
Indirimli kampanyan sona eriyor! Aylik 1200 TL liste fiyatindan faturalanmaman icin sana ozel kampanya hazirladik. 1200 TL yerine aylik ortalama 636 TL karsiliginda bu kampanyadan yararlanabilirsin.
Bana da geldi ama benim 4.2025 te bitiyor uyelik anlam veremedim ayrica fiyatlar cok yuksek bence son ana kadar beklenip iptal dilekcesi ile daha uyguna alinabilir diye tahmin ediyorum.
İptal dilekçesi nasıl vericez uğraştırıcı bişey mi?
-
MH kampanyanız sona ermeden önceden sizi genellikle arıyorlar.Orada iptal etmek istediğinizi dile getirebilirsiniz.
-
İptal gerekçesi fiyat yüksekliği dediğimizde geri mi arayacaklar?
Evet.Teklif geliyor ona gore kabul yada reddediyorsunuz.
arkadaşlar...dijitürk şuğan eutelsat uydusundan tamamen çekildimi yani adı geçen uydudan artık türk kanalı yayın yapmıyomu kesinlikle...!!!...
-
2016 yılından beridir sadece Türksat üzerinden yayın yapıyor. Eutelsat uydusu üzerinde Digitürk kanalı yok.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X