< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jaiecris -- 9 Ağustos 2023; 21:52:8 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Digiturk 2024-2025 Güncel Paket - Kampanya Fiyatları (Ana Konu) (94. sayfa)
-
-
-
2. haftaya gidiyorum halen ne arayan var ne soran paketin ücretini ödedik bekliyoruz keriz gibi
-
Hocam musteri hizmetlerine nasil ulastiniz? MH arayinca direk tod bilgisi veriliyor ve insanla gorusme sansi yok hangi tusa da bassan.
-
Digiturk müşteri hizmetleri arayın uydu kısmı ile görüşme yapın onlar yönlendirme yada kayıt açarlar.tod için ayrı bir üyelik mi aldın.kutu modül üyelikle tod izlemek istiyorsun.tod ücretli olan beinconnect kutu modül ile üyelik yanında veriliyor.konu yu tam detaylı anlamadığım için yanlış anlaşılma hata olduysa kusura bakma.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Zamaninda tod bir hafta maclari ucretsiz vermisti o zaman uye olmustum. 473-7373 numarasindan mi ulastiniz hocam? Biz aradigimizda tod disinda hicbir secenek yok.
-
Tod uyeligini yenilemek istiyorsan.müsteri hizmetlerine ulaşmaya gerek yok üye sifre giriş yaptığınızda paketler kısmında teklifler görünecektir.aylik ile nays %50 indirim yıllık aldınız mı paket süresi doldurmu otomatik üyelik iptal olur. uydu ise kutu modül müşteri hizmetleri irtibata geçme.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jaiecris -- 10 Ağustos 2023; 14:40:29 >
başında 0212 olacak şekilde o numarayı ben arayınca hiç tod'dan bahsetmiyor. teknik destek için şu tuşa, fatura işlemleri için şu tuşa, paket yükseltme ve iptal için şu tuşa basın vs. diyor.
-
Merhaba tod değil
sms geldi kurulum olana dek beinden izleyebilirsiniz diye
telefona tablete tv ye bein indirdim izliyorum bende
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihan -- 11 Ağustos 2023; 19:15:42 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kamu personeli indirimi için mail atmanız gerekiyor dediler daha önce yapan var mı? %25 indirim sağlanıyormuş onaylanınca.
-
Mail attığınızda size kamu indirimden faydalaniyorsunuz mail gelir.ona göre paketlerde %25 kamu indirimi alırsınız.spor yıldızı paketi kamu %25 ile 135 tl yeniliyen oldu.lige erken gel kampanyası bittiği için sizin biraz daha yüksek olabilir.
Maalesef bana gelmedi hocam. Müşteri hizmetlerine bağlanabilirsem ben de isteyeceğim.
Edit: Todtv'ye telefon ile giriş yaptım maçlar açıkmış. Teşekkür ederim bilgi için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metallurgy -- 11 Ağustos 2023; 22:25:50 > -
Tod ile bein apk sı arasında fark var mı
Tod neye yarıyor? Bein var zaten giriliyor da
Tod ücretli
beinconnect digiturk uydu üyeliğine karşılık verilen ücretsiz hizmet.
Tod biraz daha kanal geçişler de hızlı.
uydu üyeliğin varsa tod kullanamazsın.
-
modül mu kutu üyelik kullanıyorsun.tv den görüntü ayarlarını 16.9 değiştirin.tv ekranı temizler iken bende fark ettim.16.9 yapınca görüntü ayarını düzeldi.
Sagemcom plus kutu kullanıyorum hocam. Ama diğer kanallarda böyle boşluk kalmıyor tv den kaynaklı olsa bütün kanallar da boşluk kalmaz mı
arcelik 4k tv benim ekranı temizler iken dikkatimi çekti.16.9 yaptım görüntü ayarını düzeldi.kutu ile tv görüntü ayarlarını deneyin derim.modul üyelik olduğu için direk tv den 16.9 yaptım.yakından bakınca çok belli oluyor uzaklaştıkça azalma oluyor ama yine göze batıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jaiecris -- 13 Ağustos 2023; 16:21:3 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X