Şimdi Ara

Digiturk 5.1 kanallara ne oldu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Önceden en azından 5-6 kanalda 5.1 ses vardı, sagemcom cihazımda sadece 1 kanalda var sebebi nedir?

Nat geo da bile yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yahu bu foruma ne oldu arkadaş yardım falan sıfır ya.

Yani digiturk sagemcom kullanıcılarının kaale alıp vereceği zor bir soru mu bu?

• nat geo sd ile hd yayınları birleşince 5+1 yok oldu, şuan bende giriş paketi itibarı ile 5+1 kanallar şunlar, trt hd, bbc hd, mtv live hd ve 5+1 radyo kanalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nthng -- 29 Aralık 2014; 23:43:49 >
  • Bu digiturkun sucu değil. Natgeolar sd hd ortak yayına geçinde dolby digital sesi normala döndürdü.

• İşte bu ya valla sağolun arkadaşlar. Anladım sorunun cevabını.

• máwci kullanıcısına yanıt
    Selamlar,

5+1 için digitürk'ün optik çıkışını mı kullanıyorsunuz. Benim ses sistemimle kutu arasında sürekli çözemediğim bir latency ve çıkış problemi var. Sesi 5+1'e verdiğim zaman ses çıkışı otoamtikte olsa bile normal sesli kanallarda stereo yerine sadece center hoparlörüne ses geliyor tabi bu da ses kalitesini inanılmaz düşürüyor.

Siz nasıl bir çözüm buldunuz?
  • En doğru bağlantı budur:

Digi plus = hdmi kablo = tv
    Digi plus = optik kablo = ses sistemi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi máwci -- 30 Aralık 2014; 22:54:07 >
  • máwci kullanıcısına yanıt
    Bu baglanti turu biraz eskide kaldi artik günümüzde hazir sistemlerde bile bir iki tane HDMI in var... Ben DT dahil tüm cihazları AVR ye HDMI dan girip öyle cikiyorum DT ye gelince bağzi dd kanallarda ters codlama mevcut düzgün olanlarinda bitrate değeri oldukça düşük ama stereo dan nisbeten daha iyi elbette

• Ben de mawci'nin söylediği gibi bağlıyorum - öyle bağlamam gerekiyor daha doğrusu - ve bu sorunu yaşıyorum bir türlü de aşamıyorum aslında passthrough seçeneği olsa kutuda muhtemelen ses sistemi halledecek ama olmadığı için uğraşmak zorunda kalıyorum. Şu test ekibindeki arkadaşlardan biri bu konuyu aktarabilir mi acaba geliştirme ekibine?

Teşekkürler,
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.