İyi fırsat arkadaşlar. İlgili link: https://www.bankkart.com.tr/kampanyalar/genel-kampanyalar/digiturk-kampanyasi Digiturk Sporun Yıldızı, Film ve Sporun Yıldızı, Taraftar veya Yıldız Dolu Paketlerinde 12 taksit fırsatı Bankkart'ta. Üstelik mevcut ve yeni üyeliklerde 200 TL Bankkart Lira hediyesiyle! Kampanya Detayı:
Ziraat Bankası ve Digiturk, kampanyaya ilişkin her türlü değişikliği yapma ve kampanyayı sonlandırma hakkını saklı tutar. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acarmehmetsalih -- 2 Ocak 2021; 8:58:58 > |
Digiturk ₺800 üzeri paket alımına ₺200 Bankkart Lira (Bitti)
-
-
bu liralar hiç bir yerde geçmiyor. ona göre düşünün.
-
A101 şok opet shell lcw daha ne istersinquote:
Orijinalden alıntı: huzyin67bu liralar hiç bir yerde geçmiyor. ona göre düşünün.
-
quote:
Orijinalden alıntı: FOCUSSTYLE
A101 şok opet shell lcw daha ne istersin
Alıntıları Gösterher yerde geçmiyor. bilginiz olsun.
-
migros'ta geçiyor.quote:
Orijinalden alıntı: huzyin67bu liralar hiç bir yerde geçmiyor. ona göre düşünün.
o değil de , devlet bankası, araplara destek oluyor, 800e 200 çok iyi oran. şunu yapsana eticaret ya da normal alışveriş harcamasına ??
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Katarı araplardan ayrı ele almak gerek. Sevsek de sevmesek de Türkiye'nin yanında oldu çok kez.
-
hayrına değildir.quote:
Orijinalden alıntı: acarmehmetsalihKatarı araplardan ayrı ele almak gerek. Sevsek de sevmesek de Türkiye'nin yanında oldu çok kez.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
online işlemlerde şuan indirim var gibi . acaba kombo yapılabilir mi ?
2020 süper kasım özel kredi kartı kampanyası (12 ay) SPORUN YILDIZI 1188 tl . (normalde 1428 tl)
1188 -200(ziraat kampanyası) = 988
988 / 12 = 82 tl ye geliyor aylık. bu durum acaba kişiye özel mi yoksa herkeste bu şekildemi. bir de online olarak çeksek ziraat kartıyla sıkıntı olur mu ? kampanyaya katılmış olurmuyuz ? 82 tl yıllık iyi geldi bana
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aspergersendrom01 -- 6 Aralık 2020; 1:7:20 > -
"Kampanya kasım ayına özel 800 TL ve üzerindeki paket alımları için geçerlidir. "
yazıyor -
quote:
Orijinalden alıntı: matmma
"Kampanya kasım ayına özel 800 TL ve üzerindeki paket alımları için geçerlidir. "
yazıyoranladım hocam teşekkürler kaçırmışım orayı
-
Yukarıda da
"Kampanya 21 Eylül ile 31 Aralık 2020 tarihleri arasında geçerlidir. "
yazıyor. Ne demek istiyorlar anlamadım. -
onların yaptıkları hayrına değil bizimkiler hayrına anladım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acarmehmetsalih -- 6 Aralık 2020; 7:45:29 > -
4 aralık günü bölgeye özel indirimle 900 küsüre paket aldım. Dün saat 10:02 de puanların geldiğine dair mesaj geldi.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
hayrına değildir.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X