Şimdi Ara

digitürk bağlatmak istiyorum yardımcı olabilir misiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öğrenci evimize digitürk bağlatmak istiyoruz fiyatlar hakkında soracaklarım var. Kendi sitesine baktım da çok karışık geldi size sorayım dedim. Muhtemelen ekim 15'ten sonra bağlatıcaz. Şimdi biz normal kanallar + şampiyon olmuş takımların lig tv maçlarını HD olarak almak istiyoruz. Aylık kaç paradır ve kurulumda kaç para alırlar ? Bu normal kanallara belgesel kanalları dahil mi yoksa onun içinde ayrı para verecek miyiz ? Vereceksek ne kadar vereceğiz ?
    Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ogrenci evinde digiturk size braz tuzlu kacmasin.en az 55 tl aylik odemeyi gozden cikarin.

• quote:

Orijinalden alıntı: theiq

Arkadaşlar öğrenci evimize digitürk bağlatmak istiyoruz fiyatlar hakkında soracaklarım var. Kendi sitesine baktım da çok karışık geldi size sorayım dedim. Muhtemelen ekim 15'ten sonra bağlatıcaz. Şimdi biz normal kanallar + şampiyon olmuş takımların lig tv maçlarını HD olarak almak istiyoruz. Aylık kaç paradır ve kurulumda kaç para alırlar ? Bu normal kanallara belgesel kanalları dahil mi yoksa onun içinde ayrı para verecek miyiz ? Vereceksek ne kadar vereceğiz ?
    Teşekkürler.

Aylik 70 tl den asagiya baglatamazsin o paketleri.

• quote:

Orijinalden alıntı: omfarcan

Ogrenci evinde digiturk size braz tuzlu kacmasin.en az 55 tl aylik odemeyi gozden cikarin.

3 kişi ödeyeceğimiz için pek sıkıntı yok dışarıya gidip izlesek daha fazla para alıyorlar :)

• quote:

Orijinalden alıntı: bugurlu

quote:

Orijinalden alıntı: theiq

Arkadaşlar öğrenci evimize digitürk bağlatmak istiyoruz fiyatlar hakkında soracaklarım var. Kendi sitesine baktım da çok karışık geldi size sorayım dedim. Muhtemelen ekim 15'ten sonra bağlatıcaz. Şimdi biz normal kanallar + şampiyon olmuş takımların lig tv maçlarını HD olarak almak istiyoruz. Aylık kaç paradır ve kurulumda kaç para alırlar ? Bu normal kanallara belgesel kanalları dahil mi yoksa onun içinde ayrı para verecek miyiz ? Vereceksek ne kadar vereceğiz ?
    Teşekkürler.

Aylik 70 tl den asagiya baglatamazsin o paketleri.

Hadi ya tutar mı o kadar 50 civarıdır diye tahmin ediyordum

• HD Lig TV bağlatmak için 2 tane keyif paketi olan 70 tllik bir pakete üye olmanız gerekiyor 70den fazla da olabilir.. Aslında 3 kişi iseniz uygun bir fiyat dışarıda gerçekten daha fazla verirsiniz ve ev gibi tabi ki olmaz, ama bu vasat lig için verilir mi o para artık o size kalmış..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shark1907 -- 5 Ekim 2014; 0:45:17 >
  • İyi dusun derim. İptal etmen gerektiginde maymuna ceviriyorlar adami

• theiq T kullanıcısına yanıt
    1- giriş paketi 15 tl
    2- hd paket 7 tl
    3- 2 tane keyif paketi zorunlu 8 tl belgesel ve başka birşey alınabilir
    4-Şampiyonlar paketi 46 tl

ortalama vergilerle 80 tl ödersin

ekstra olarak paketler de var.

filmler 14 tl
    dizi 14 tl
    spor 13 tl

fiyatlar fena kazık

paket fiyatları görebilirsin.
    http://www.digiturk.com.tr/digiturk-paketleri/paketler

burda bir kampanya var ama tam detay öğrenmeden almayın http://www.digiturk.com.tr/digiturk-kampanyalari/ligtv-kampanya
    mesela her paketi 12 ay mı veriyor... örnek hd 2 ay bedava yazmış diğer aylarda izlemek istersin almak zorunda kalırsın ve fiyatlar artar 7 tl daha . hiç detay da yok her zamanki gibi

12 ay tahaddüt 12 ay boyunca sadece 80 tl indirim ama 10 ay daha hd kullanırsan 7x10=70 indirimi böyle geri karşılıyorlar 10 lira kardayız işe bak
    --------------------------------------------------------------(İlk 2 Ay) 10 ay -----düz hesap
    Yüzlerce kanal + 2 Keyif Paketi* + Süper Lig Paketi 39,99 TL 78,99 TL 15+8+56 =79 tl
    Yüzlerce kanal + 2 Keyif Paketi* + Şampiyonlar Paketi 39,99 TL 68,99 TL 15+8+45=68 tl
    Yüzlerce kanal + 2 Keyif Paketi* + Taraftar Paketi 39,99 TL 61,99 TL 15+8+39=62 tl

Bazıları 6 ay bedava 6 ay 69 tl alabiliyor araştırmadan direk atlamayın buradan bakın
    http://forum.donanimhaber.com/m_29890472/mpage_50/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666azazel -- 5 Ekim 2014; 5:35:45 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.