Bildirim
Digiturk basketbol süper ligini yayınlayacak mı ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
muhtemelen tivubu verecek. Nasıl bir anlaşma yaptıysalar ne parası açıklandı ne bilgi var. -
http://www.milliyet.com.tr/basketbol-maclari-digiturk-ve-ntv---1989439-skorerhaber/
buradaki habere göre yayın anlaşması bitmiş. -
Basketbol süper ligi 3 yıl boyunca Tivibu dan yayınlanacak.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Her şeyi digiturk almasın bir zahmet. İyi oldu tivibu nun aldığı..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynı fikirdeyim.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Artık tivibuda !!!https://www.google.com/amp/s/www.sporx.com/amp/basketbol-super-liginin-maclari-artik-bu-kanalda-SXHBQ717612SXQ
Her şeyi digiturk almasın da bir sürü platforma abonelik mi alalım ?
Eurolegue için digiturk, bizim lig için tivibu ya mı abone olacağız ? -
Güzel bir haber tabi Şampiyonlar liginin gitmesi iyi olmadı ama basketbol severleri mutlu etmiştir -
Digiturk play ile basket maçlarını izleyenler için kötü haber. Tivibu nun bu tarz bir uygulaması yok. Sadece basket izleyen kesim için masraf çok fazla artacak ne yazık ki....
Şimdi sizden duydum ŞAŞKINLIK İçindeyim
Biz sözleşmemizi yaparken Tahincioğlu Basketbol Ligi Digitürk'te diye SÖZLEŞME yaptık arayın müşteri hizmetlerini sıkıştırın. Ben hemen arayacağım müsait zamanımda . -
Tivibu go var..quote:
Orijinalden alıntı: yakamoz093548
Digiturk play ile basket maçlarını izleyenler için kötü haber. Tivibu nun bu tarz bir uygulaması yok. Sadece basket izleyen kesim için masraf çok fazla artacak ne yazık ki....
Tivibu nun go adı altında hizmeti var ama bahsettiğim kısım sadece basketbol yayını izlemek için hizmet alanlar için. Tivibu go da platformda olan belgesel vs. kanalları içinde hizmet almak zorundasın. Bahsettiğim kesim için tivibu hizmetinin maliyeti baya fazla digiturk play e göre. Birde ttnet mobil hizmeti kullanmayanlar 1tl kampanyasından yararlanma durumu yok malum : ) Tivibu paket ve fiyat politikasında değişiklik yapmazsa bahsettiğim kesim için maliyet baya artacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakamoz093548 -- 6 Temmuz 2018; 17:29:40 >
Turk telekom prime üyelerine tivibu go yu hediye ediyorlar. Süper paket. Bir de böyle bir kampanya var..quote:
Orijinalden alıntı: yakamoz093548
Tivibu nun go adı altında hizmeti var ama bahsettiğim kısım sadece basketbol yayını izlemek için hizmet alanlar için. Tivibu go da platformda olan belgesel vs. kanalları içinde hizmet almak zorundasın. Bahsettiğim kesim için tivibu hizmetinin maliyeti baya fazla digiturk play e göre. Birde ttnet mobil hizmeti kullanmayanlar 1tl kampanyasından yararlanma durumu yok malum : ) Tivibu paket ve fiyat politikasında değişiklik yapmazsa bahsettiğim kesim için maliyet baya artacak.
Ben genel bir tespit amaçlı yazmistim. Geçen sene digiturk ten 59 tl lik teklif gelmediği için digiturk ve digiturk play kullanımını bıraktım. Ttnet te çalıştığım yerde, ailemin arkadaşlarımın yanına giderken yolda cep telefonu ile internete giremiyorum. Çekim sorunu var ve en ufak bir gelişme olmadı yıllardır. Vodafone kullanıyorum. Tivibu go yu 1 yıllık kullanım sözlü aylık fiyatı 49tl dediler. Kibarca sen kullanma dediler: ) Kısacası öğrenci olan, bu yayınlara yüksek bütçe ayırmak istemeyen, ttnet mobil kullanmayan veya 2 yıl kullanım sözü vermek istemeyenler için iyi olmadı. Ayrıca bilgilendirme için yine de sağolun.
quote:
Orijinalden alıntı: hasanaydın35
Şimdi sizden duydum ŞAŞKINLIK İçindeyim
Biz sözleşmemizi yaparken Tahincioğlu Basketbol Ligi Digitürk'te diye SÖZLEŞME yaptık arayın müşteri hizmetlerini sıkıştırın. Ben hemen arayacağım müsait zamanımda .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X