Şimdi Ara

Digitürk,D-smart,Uydu receiver?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Full HD tv alıcam. Hem HD, hem SD yayınlarda tabiki en üst performansı istiyorum. Açıkcası her ay para ödemeye karşıyım ama HD türk kanallarını izlemek için Digitürk, d-smart'ın elindeyiz gibi görünüyor. Hd receiver mı alayım, digitürk veya d-smart mı? Ayrıca sınırsız internet bağlatmak istiyorum, digitürk ve d-smartın sınırsız internet içinde olan uygun kampanyalarını önerirmisiniz.
    Herkese teşekkürler

• bence receiver alacağınıza d-smart yada digiturk alın daha iyi hem geniş film vede belgesel izleme kanalları mevcut son karar yine sizin

hd receiver düşünürseniz drenbox hd 800 yada hiremco chipbox uydu alıcılarını önerebilirim hiremco biraz uygundur drenbox ise 1000 tl kadardır
  • Çok teşekkür ederim.
    Digitürk'ün 59tl'ye sınırsız internet+digitürk giriş paketi+2ekstra paket kampanyası var. Bana çok uygun geldi.
    Ayrıca diğer tv için ntvsporu çözebilen basit bir hd receiver önerebilir misiniz? Çok özellikli olmasına gerek yok.
  • İnternet kampanyasında HD üyelik için ekstra 4TL hd bedeli alınıyor. Digitürk İnternet
  • Sizce d-smart mı? Digitürk mü?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tv uydu alıcısı
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.