Şimdi Ara

dsmart hd uydu alıcısı usb bağlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
14.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sanırım arkasında usb girişi var usb bağlanmaktamıdır yani usbye film atsak tvden izleyebilirmiyiz receiver aracılığıyla

• bende bunu arıyodum ama kimsede cevap vermemiş

bizdede var d-smart hd uydu alıcısı usb girişi ama çözemedim onu takıyom usb yi hiçbişey olmuyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer239

bende bunu arıyodum ama kimsede cevap vermemiş

bizdede var d-smart hd uydu alıcısı usb girişi ama çözemedim onu takıyom usb yi hiçbişey olmuyo

yazılım ile kapatılmş maalesef usb girişleri ondan birşey olmuyor
  • bende de pace ds830nds hd uydu alıcısı var fakat usbler işe yaramıyor ya da ben bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: liqueurx

bende de pace ds830nds hd uydu alıcısı var fakat usbler işe yaramıyor ya da ben bilmiyorum

bütün herkesde o cihaz var maalesef dsmart hangi akla hizmetse kapatmış =/
  • Arkadaşlar bende de bu cihazdan var ama yazılımla kapatılması kötü olmuş.Dsmartı aradım ileride aktif edilecek dedilerdi ama 2 oldu bi gelişme yok bilgisi olan varmı?
  • Benim anlamadığım madem kapatacaksın ne diye cihazın üzerine USB girişi koyarsın ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HD uydu alıcısı tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    tv uydu alıcısı
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Usb görüşlerinin amacı dsmart hd+ üyelerinin program kaydı yapmalarına ve blu özelliği olan son dönem cihazlarda blu verisinin saklanmasında kullanılır, hdd bağlanır...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir işe yaradığını görmedim hdd takmak vs. xbox 360'ın kolunu şarj etmek için kullanıyorum :D
  • dextare kullanıcısına yanıt
    O usbler ile ancak telefonunu falan şarj edersin. Başka bi halta yaramaz yani.
    Film kanallarının reytingini azaltmamak için önceden kapatılmış oluyor yani.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.