< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingsman01 -- 29 Kasım 2017; 13:41:24 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingsman01 -- 29 Kasım 2017; 13:41:24 > |
Belgesel de dsmart gibisi yok kesinlikle. Cidden kaliteli yapımları var. Film dizi bütün platformlarda kötü zaten.
|
K kingsman01 demiş ki; Mesajı Yerinde Gör
Arkadaşım, öncelikle Digitürk, KabloTv ve DSmart kullanıyorum. 2 yıl da tivibu kullandım. Her platformun kendine göre üstünlükleri ve eksiklikleri var. Dsmart'ta bein Connect gibi bir sistem var ancak kapsamı sizi tatmin etmez. Dsmart Blu diye bir menü var oradan giriyorsunuz ancak aldığınız cihazın Dsmart Plus veya PVR özellikli olması lazım bu özelliği kullanabilmeniz için. HD kanal ve belgesel, müzik kanalları yönünden DSmart Digitürk'ün birkaç gömlek üzerindedir. Digitürk'te Türkçe müzik kanalı bile kalmadı. Dolby ses ile yayında DSmart yine çok iyidir. Çoğu belgesel kanalı Dolby 5.1 yayınlanır. Ses sisteminiz varsa ciddi keyif alırsınız o belgeseli seyrederken. Ayrıca Dolby yayın yapan özel radyo kanalları var DSmart'ta. Digitürk'te sadece MTV live ve BBC HD kanalı Dolby'dir gerisi PCM Stereo'dur. Digitürk çoğu film şirketiyle tv'de 1. gösterim anlaşması vardır. DSmart genellikle 2. gösterim anlaşması vardır. Sonuçta aynı filmleri izlersiniz ama DSmart'ta 6 ay veya 1 sene sonra izlersiniz tek farkı bu. Dizi kanallarında Dsmart'taki FX kanalları ciddi fark yaratıyor. Digitürk'ün dizi kanalları eskisi kadar cezbedici değil bana göre. Birkaç isim yapmış dizi dışında vasat ve bol tekrar izlersiniz. Spor sizin için vazgeçilmezse kesinlikle Digitürk ama son paket sistemi ve fiyatlandırmayla maç falan izlemek normal vatandaşı cidden maddi yönden üzecek seviyeye geldi. Spor tutkunuz yoksa kesinlikle DSmart. Bunun dışında bir arkadaş belgesel kanallarının sürekli tekrar yayın yaptığındana bahsetmiş. Kesinlikle doğru ancak bu digitürk'teki belgesellerde de aynı Dsmart'taki belgesellerde de. Tekrarlar yüzünden İz tv'yi 2-3 aydır hiç açıp bakmamışımdır doğru dürüst. History deseniz tarih dışında her şeyi yayınlar oldu. Şu depo savaşlarından gına geldi valla. Yani belgesel kanallarında tekrar kaçınılmaz. Benim değerlendirmelerim böyle. Gerisini siz karar verin. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-894D9AB01 -- 25 Temmuz 2017; 13:7:23 > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewSphere -- 25 Temmuz 2017; 18:59:27 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antalyalı. -- 25 Temmuz 2017; 22:2:33 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewSphere -- 26 Temmuz 2017; 9:23:17 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|