İyi ki varsın ya sen de kod vermesen kim bize yardım edicek |
Digitürk Dostlar Kampanyası Kodu (3. sayfa)
-
-
İyi misin sen? -
İyiyim ama yeterince uyanık değilim sanırım onu farkettim konuya bakınca
-
Digiturk'e yeni üye olacak arkadaşlar, benim referansımla üye olursanız ilk ay ücretsiz oluyor. Kod bende mevcut, verebilirim.
Özel mesajdan veya sokra.tetus@yandex.com adresine e-posta yollayabilirsiniz hemen bakarım.
-
Digiturk'e yeni üye olacak arkadaşlar, benim referansımla üye olursanız ilk ay ücretsiz oluyor. Kod bende mevcut, verebilirim.
Özel mesajdan veya sokra.tetus@yandex.com adresine e-posta yollayabilirsiniz hemen bakarım. -
Kod isteyen olursa yardımcı olabilirim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: swiltordKod isteyen olursa yardımcı olabilirim.
internet aboneleri için de bu kodla indirim oluyor mu?
-
Bende dostlar kampanyasından yararlanmak istiyorum ama sanırım kod olayı değişmiş şimdi mevcut abonenin ad soyad ve telefon numarasını digitürk'e abonelik esnasında paylaşılarak yararlanılıyormuş herhalde bilgisi olan var mı?
https://www.digiturk.com.tr/digiturk-kampanyalari/kampanyadostlar
-
Evet, 0 212 473 73 73 ü arayıp üyenin ad-soyad ve tel no sunu söyleyip yararlanabiliyorsunuz. İsterseniz DM den yardımcı olabilirim.
-
Merhaba, Bein connect üyeliklerinde geçerli değil maalesef.
-
Yakında abone olmayı düşünüyorum hocam olabilir aslında
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Özel mesajdan veya sokra.tetus@yandex.com adresine e-posta yollayabilirsiniz hemen bakarım
-
Digiturk'e yeni üye olacak arkadaşlara yardımcı olabilirim.
-
Digiturk e benim referansımla üye olursanız ilk ay ücretsiz oluyor, üstüne de 50 tl ben hediye ediyorum. Özel mesajdan veya sokra.tetus@yandex.com adresinden yazabilirsiniz
-
Digiturk'e yeni üye olacak arkadaşlar, referansımla üye olursanız ikimizin de birer faturası ücretsiz oluyor.
DM'den yazabilirsiniz.
-
Devam ediyor mu kampanya?
-
ediyor.
-
Merhaba arkadaşlar digiturk üyeliği düşünüyorum, yardımcı olabilirmisiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar Digiturk +İnternet te olmuyormuş, teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Digiturk'e yeni üye olacak arkadaşlar, referansımla üye olursanız ikimizin de birer faturası ücretsiz oluyor. Dm yazabilirsiniz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X