Turknet Geçiş Deneyimimi Aktarıyorum
Konuyu benim gibi telekomdan geçmek için düşünen varsa ve ne kadar sürede geçiyor diye merak edenler için açıyorum. Deneyimlerimi aktaracağım. Normalde yazlık 6 aylık internet bağlatmıştık dairemize ve taahüdümüz 5 kasım itibariyle son buluyor. Kalmaya devam edeceğimiz için interneti devam ettirmek istedik ve hazırdaki xDSL numarasıyla geçişin daha mantıklı olduğunu düşündüğümden ötürü taahüt bitmeden bugun internet üzerinden forumdan aldığım random bir referans koduyla üyeliğimi başlattım.
Öncelikle websitesindeki arayüz çok basit. Temel bilgileri ve mevcuttaki TTNET abone numaramı yazarak üyelik tanımlamasını ve başvurusunu 31.10.2021 17:00 itibariyle yaptım.
Online işlemler üzerinden kimlik yüklemesini yapıp evrakları da imzalayıp beklemeye geçiyorum. Bakalım ne kadar süre sonra kurye teslim alacak evrakları.
1.ADIM WEBSİTESİ ÜZERİNDEN BAŞVURU TARİHİ 31.10.2021 PAZAR GÜNÜ 17:00
2.ADIM TurkNet TARAFINDAN ARANDIM YARIN EVRAKLARI TESLİM ALACAKLARINI SÖYLEDİLER 01.11.2021
3.ADIM KURYE TARAFINDAN EVRAKLARIM TESLİM ALINDI 02.11.2021 16:00
4.ADIM SESLI ONAY ICIN 2 DEFA FARKLI PERSONEL TARAFINDAN ARANDIM ANCAK SANIRIM BİR HATA OLDU 2. ARAYAN ARKADAS 1. ARAYANDAN HABER DEĞİLDİ NEYSE SORUN YOK BEKLEMEYE DEVAM AKTİVASYON SÜRECİMİZ BUGUN 03.11.2021 17:03 İTİBARİYLE BAŞLADI
5.ADIM FINAL GERÇEKLEŞTİ. 5 EKİM CUMA İTİBARİYLE KULLANICI ADI VE ŞİFREM GELDİ. TAM TAAHÜT BİTİŞ GÜNÜMDE GEÇİŞ YAPILDI.
Genel olarak yorumum benim sanırım mevcutta hattım olması sebebiyle daha hızlı ve kolay bi şekilde geçişimi yaptılar. Ben açıkcası memnunum durumdan. Taahhüt olmaması beni en çok cezbeden yanı. Hızım normalde telekomda 24Mbit idi. Şuan testlerde 79Mbit alabiliyorum. Umarım ping konusunda da bu şekilde sorunsuz devam eder. Okuyanlarda konudan faydalanırlar umarım.
Ben forumdan bi arkadaşın referansını rastgele kullanmıştım siz de kullanmak isterseniz 1 ay ücretsiz internet için referans kodum MBJ44CF66QLG
Yeni Binaya Hat İçin Tavsiyeler
|
VDSL Modem Önerisi
|
|
|
Digiturk Kredi Kartıyla Üyelik İptali
|
lg lb serisi kullananlar
5.1 mi Soundbar mı?
|
Futbol için hangisi
|
Kablolu İnterneti çoğaltma
|
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: 9 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 294
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 7.431 (Bu ay: 75)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 142 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar