Merhaba arkadaşlar. Internet kullanıyorum ancak internet odama tek kabloyla geliyor ve garip bi giriş yapıyorum yüksek hızlı internet bağlantısı falan garip şeyler.Odamda haliyle tek bilgisayardan kullanabiliyorum interneti.Bu giriş olayından dolayıda access point olayına girmeye yanaşamadım var mıdır bi çözümü çünkü hem telefondan hemde ps3 den internete bağlanmak istiyorum şimdiden teşekkürler.
Router denilen modem'den interneti alip kablosuz ve kablolu yayan cihazlar isinizi gorecektir 40tl civari olmasi lazim fiyatlarinin
Merhaba arkadaşlar. Internet kullanıyorum ancak internet odama tek kabloyla geliyor ve garip bi giriş yapıyorum yüksek hızlı internet bağlantısı falan garip şeyler.Odamda haliyle tek bilgisayardan kullanabiliyorum interneti.Bu giriş olayından dolayıda access point olayına girmeye yanaşamadım var mıdır bi çözümü çünkü hem telefondan hemde ps3 den internete bağlanmak istiyorum şimdiden teşekkürler.
Hocam açıkçası çok karışık yazmışsın ne dediğinden ben fazla bir şey anlamadım ama kısaca; eğer router alıp takarsan odana kablosuz internet yayılır. En basit ve paritk çözümü bu. Ya da ona bir switch tak ve çoğalsın olay bu.
hocam demek istediğim benim kablodan gelen internet normal modemden gelmiyor. kablodan gelen internete erişmek için bi giriş yapıyosun öyle internete giriyosun kısacası ttnetin modemi falan değil gelen net paralı bi internet bi şifre satın alıyosun ethernet kablosu var odada takıyosun giriş istiyo giriyosun ve bağlantı öyle açılıyo. yoksa kabloda direk internet gelse giriş gerekmese dediğin çözümü biliyorum switch tak cogalt ama o olmaz çünkü birden fazla giriş yapamıyosun bi şifreyle bi ps3 den giriş bi pc den olmuyo.
MERHABA KONUYLA ALAKA YOK FAKAT BİZİM OTURDUĞUMUZ APARTMAN DAİRESİNE BİR ADET İNTERNET KABLOSU GELİYOR NERDEN GELDİĞİNİ MERAK ETTİM VE KABLOYU TAKİP ETTİM BODRUMA KADAR İNDİ ORDAN DA DUVARA GİRDİ VE DAHA DA NEREYE GİTTİNİ BİLMİYORUM FAKAT APARTMANDA BAZI KİŞİLER YAN BİNANIN İNTERNET ÇOĞALTICISINDAN GELİYOR DEDİ HER DAİREDE OLUYORMUŞ AMA BİZ SİTEDE OTURMUYORUZ NORMAL MAHALLE APARTMANINDA OTURUYORUZ YANIMIZDADA APARTMAN VAR AMA FULL İŞ YERİ FAKAT NERDEN GELDİĞİNİ BİLMEDİĞİM İÇİN BİLGİSAYARA BAĞLAMADIM İNTERNET KABLOSUNU TTNET İ 25 TL KARŞILIĞINDA ÇAĞIRIP BAKTIRTIM YAN BİNANIN BODRUMUNDAKİ İNTERNETTEN GELİYORMUŞ SONRA TTNET DEN GELEN EKİP GİTTİ SORDUM BU NET NEDEN BURDA DİYE BİNAYI YAPTIRAN HİZMET KARŞILIĞI BAĞLAMIŞ DÜZENLİ OLARAK DA HER AY İNTERNET FATURASI YATIRILIYORMUŞ BENİMDE KULLANABİLECEĞİMİ SÖYLEDİLER FAKAT DAHA ÖNCE BU DAİREDE OTURAN KİŞİNİN BU KABLOYU KULLANDIĞINDA BİLGİSAYARINA İNTERNET ARACILIĞIYLA VİRÜS BULAŞMIŞ BENDE EMİN OLMADAN BİLGİSAYARIMA KABLOYU TAKMAK İSTEMİYORUM SİZCE BAĞLAMALIMIYIM 1 AYDIR ÖYLE DURUYO SİZİN GÖRÜŞÜNÜZÜDE ALMAK İSTEDİM ?????
hocam dediğiniz ürün mesela tablet bilgisayarlar için tabiki kimisine olmaz bide normal bigisayarlar için ag kartı yanmış olan bilgisayara alternatif çözüm yolu
maviş54M
kullanıcısına yanıt
bağla kaployu birde eset smart kur pcye tamam
quote:
Orijinalden alıntı: maviş54
MERHABA KONUYLA ALAKA YOK FAKAT BİZİM OTURDUĞUMUZ APARTMAN DAİRESİNE BİR ADET İNTERNET KABLOSU GELİYOR NERDEN GELDİĞİNİ MERAK ETTİM VE KABLOYU TAKİP ETTİM BODRUMA KADAR İNDİ ORDAN DA DUVARA GİRDİ VE DAHA DA NEREYE GİTTİNİ BİLMİYORUM FAKAT APARTMANDA BAZI KİŞİLER YAN BİNANIN İNTERNET ÇOĞALTICISINDAN GELİYOR DEDİ HER DAİREDE OLUYORMUŞ AMA BİZ SİTEDE OTURMUYORUZ NORMAL MAHALLE APARTMANINDA OTURUYORUZ YANIMIZDADA APARTMAN VAR AMA FULL İŞ YERİ FAKAT NERDEN GELDİĞİNİ BİLMEDİĞİM İÇİN BİLGİSAYARA BAĞLAMADIM İNTERNET KABLOSUNU TTNET İ 25 TL KARŞILIĞINDA ÇAĞIRIP BAKTIRTIM YAN BİNANIN BODRUMUNDAKİ İNTERNETTEN GELİYORMUŞ SONRA TTNET DEN GELEN EKİP GİTTİ SORDUM BU NET NEDEN BURDA DİYE BİNAYI YAPTIRAN HİZMET KARŞILIĞI BAĞLAMIŞ DÜZENLİ OLARAK DA HER AY İNTERNET FATURASI YATIRILIYORMUŞ BENİMDE KULLANABİLECEĞİMİ SÖYLEDİLER FAKAT DAHA ÖNCE BU DAİREDE OTURAN KİŞİNİN BU KABLOYU KULLANDIĞINDA BİLGİSAYARINA İNTERNET ARACILIĞIYLA VİRÜS BULAŞMIŞ BENDE EMİN OLMADAN BİLGİSAYARIMA KABLOYU TAKMAK İSTEMİYORUM SİZCE BAĞLAMALIMIYIM 1 AYDIR ÖYLE DURUYO SİZİN GÖRÜŞÜNÜZÜDE ALMAK İSTEDİM ?????
O ağa bağlı olan cihazlarda Ağ yolu ile bulaşan virüs varsa ve sizde Antivirüs yoksa, virüs bulaşma ihtimali var ama çok çok düşük bir ihtimal.
Ben olsam o kabloyu takardım :)))))))
başka bir modem alın
hit85H
kullanıcısına yanıt
saol bağladım sorunsuz çalıştı ama çok yavaş int 0,50 mbit geliyor Ç:D
quote:
saol bağladım sorunsuz çalıştı ama çok yavaş int 0,50 mbit geliyor Ç:D
Muhtemelen tarife düşük, veya çok kullanan var. IDM ile pardus indirmeyi denermisiniz? Sonuç kaç çıkacak?
hit85H
kullanıcısına yanıt
20 kişi kullanıyor
quote:
20 kişi kullanıyor
512 Kb geldiğene şükretmek lazan o zaman
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme