Şimdi Ara

Dİgitürk DT5103 HD IQ CIHAZ INCELEME (SS li -VİDEOLU) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
527
Cevap
1
Favori
46.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HeyyMayk kullanıcısına yanıt
    Buyuk ihtimalle. Sizde sikayetcisiniz ama.

• Ben gayet memnunum valla nette humax ve sagemcomm'un videolarını izledim kanal geçişi sagemcomm ile aynı humaxtan daha iyi, görüntü kalitesi de çok güzel. Iq özelliğini de sık sık kullanıyorum hiç sorun çıkarmadı. Boyut olarak da ufak. Hatta sunny 'ye mail attım tebrik mahiyetinde. :)

• Sunny çok iyi ya

• dt 5103 +1
    en son digiturk'ten 4 sene evvel ayrilmistim, media markt 400 TL ye Ligtv kampanyasi ile aldigim uyeligi bugun bu uydu alici ile kurdular.
    ilk yorumlarim:
    - cihazin menu gecisleri (eski philips DT, vu+ duo, gigablue ile karsilastirdigimda)
    vu+ duo [en hizli] > dt5103 HD > gigablue > Eski philips DT uygu alici
    IQ ozelligi fena degil.

cihazin henuz diger ozelliklerini cok fazla kurcalamadim.

Cihazdaki firmware surumu: 2.12
    e-rehber surumu: 1.0
    yukleyici surumu: 3.2.1 ( sanirim bu loader)
    yazilim yukleme tarihi 12.12.2013 04:32 ( sanirim bu da firmware cikis tarihi)

Info kisminda: Kurulum bilgileri basliginda "diger mod durumu" devre disi yaziyor.
    beklendigi gibi mod tusu da islevsiz, buna bir care dusunmek lazim, turksat ve hotbird icin ikinci uydu alicisini barindirmak bir yana kumanda bollugunu sevmiyorum, dt'den ayrilma nedenlerimden biri camur gibiydi o zamanlar goruntu, digeri de modullu uyelik vermedikleri icindi, simdi tekrar bir suru kumanda ve alici olmasi hosuma pek gitmiyor.

-cihazin TCP portlarinin tamamini kapatmislar. telnet/ssh felan kapali, icmp paketlerine bile cevap vermiyor.... bu konuya ve hdd baglama konusuna ileride tekrar gelecegiz :)

- goruntu (Panasonic 46" plazma ile) oldukca basarili. kendi kutusundan cikan hdmi kabloyu kullandi servis.

Farkli cihazlarda digiturk portal ( sanirim IQ ile ayni sey) farkli olabilir o yuzden o menude cikan opsiyonlari yazayim:
    - Tekrar izle, sec izle, kirala izle, ligtv,youtube,facebook,twitter(yeni), digi karaoke, mybilet, limango, yemek tarifleri, tvHAVA, hiz testi (50 mbit superonline'a 3-4 mbit kalite bicti... ama orada bir typo olabilir diye dusunuyorum MByte/sec mi demek istediler acaba :))

donma yasayan arkadaslara tavsiyem. cihazi havadar bir yere yerlestirip test etsinler,baska bir cihazin uzerine ya da baska isi kaynagina yakin koymasinlar. donmanin muhtemel sebebi bu olabilir.

Simdilik cihaz ile ilgili yazabileceklerim bunlar.

Not: 01.02.2014 itibariyle bu kutu ile olan yakinligim sona erdi arkadaslar. standby'da birakmistim. kalktigimda cihaz rA durumunda TVye herhangi birsey basmiyordu.
    once resetlemeyi denedim (power off , on) fayda etmedi. Power kablosunu cekip tekrar takip sirasi ile power up down power ile kendi ekraninda T ve downloading duruma getirdim, sanirim tekrar yazilimi uydudan yukledi ama yine nafile... teknik servis bugun uzerinde humax yazili receiver getirmis ( modelini bilmiyorum henuz eve gitmedim :)) cok hizli oldu. iyi cihazdi ama henuz stabiliteyi yakalayamamislar sanirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oasisngn -- 3 Şubat 2014; 15:28:20 >

• bende sunny 5103 kullanıyorum tv 46 inc led tv. lig tv hd kumlu gibi gösteriyor gittim hdmi kabloyu degistirdim goldmaster 24k gold hdmi kablo aldım onunla da denedim yine aynı tam istedigim gibi net degil ama bu cihazdan mı tv den mi kaynaklanıyor bilmiyorum bir akrabamda vestel hd kutu var modelini bilmiyorum orda lig tv hd mukemmel gosteriyor tv 42 inc led bende tam istedigim gibi degil. neyse bakalım humax 9504 u de deneyecegim sonuc yine aynı ise yapacak birsey yok .
    bunun disinda genel anlamiyla basarili bir urun iq ozelligi güzel kanal degisim hızı iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: impressM

bende sunny 5103 kullanıyorum tv 46 inc led tv. lig tv hd kumlu gibi gösteriyor gittim hdmi kabloyu degistirdim goldmaster 24k gold hdmi kablo aldım onunla da denedim yine aynı tam istedigim gibi net degil ama bu cihazdan mı tv den mi kaynaklanıyor bilmiyorum bir akrabamda vestel hd kutu var modelini bilmiyorum orda lig tv hd mukemmel gosteriyor tv 42 inc led bende tam istedigim gibi degil. neyse bakalım humax 9504 u de deneyecegim sonuc yine aynı ise yapacak birsey yok .
    bunun disinda genel anlamiyla basarili bir urun iq ozelligi güzel kanal degisim hızı iyi.

Kırmızı renklerde çizgilenme oluyormu sizdede

• quote:

Orijinalden alıntı: HeyyMayk

quote:

bende sunny 5103 kullanıyorum tv 46 inc led tv. lig tv hd kumlu gibi gösteriyor gittim hdmi kabloyu degistirdim goldmaster 24k gold hdmi kablo aldım onunla da denedim yine aynı tam istedigim gibi net degil ama bu cihazdan mı tv den mi kaynaklanıyor bilmiyorum bir akrabamda vestel hd kutu var modelini bilmiyorum orda lig tv hd mukemmel gosteriyor tv 42 inc led bende tam istedigim gibi degil. neyse bakalım humax 9504 u de deneyecegim sonuc yine aynı ise yapacak birsey yok .

Dostum bence soruyu yanlış soruyorsun; logodaki kırmızı renklerde oluyor mu demen gerekmiyor mu? Normal yayındaki kırmızılarda da mı oluyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: erolalper

quote:

quote:

Dostum bence soruyu yanlış soruyorsun; logodaki kırmızı renklerde oluyor mu demen gerekmiyor mu? Normal yayındaki kırmızılarda da mı oluyor?

Cok cart kirmizida oluyor

• Taktiniz bi kirmiziya çok önemli değil

• quote:

Orijinalden alıntı: lazpanyol

Taktiniz bi kirmiziya çok önemli değil

En iyi kutu şuanda 5103 galiba, plus dışında

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eediz

quote:

Evet

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eediz

quote:

Evet

Ellerinde yokmuş beklicem artık :((

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bana da bu kutudan verdiler ama ufak bir sorunum var. yahu bu kutuda kanal listesi çıkmıyor mu?

kumanda da basmadığım tuş kalmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ydn06 -- 2 Şubat 2014; 20:00:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ydn06

arkadaşlar bana da bu kutudan verdiler ama ufak bir sorunum var. yahu bu kutuda kanal listesi çıkmıyor mu?

kumanda da basmadığım tuş kalmadı

Dostum kırmızı tuşa basınca çıkmıyor mu, ya da üstten ikinci orta tuş?

• erolalper E kullanıcısına yanıt
    çıktı hocam pardon :) teşekkürler.
  • HOCAM BAK

1. FOTO SAMSUNG UN 3600 TL LIK TVSINE TAKILMIŞ HUMAX

2. FOTO BENİM VESTEL TV YE TAKILI SUNNY

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lazpanyol -- 4 Şubat 2014; 18:38:33 >

• quote:

HOCAM BAK

Fotolar icin saol hocam. Tv de sorun var desem humax cihaz kullandim onda olmadi acaba lg tv lerde bi uyumsuzlukmu var. 3 tane tv de denedim ama hepsi lg marka tvlerdi hepsindede çizgilenme vardı. 2 defada kutu degistirdim yine ayni.tekrar bi sunny ile degişimmi istesem.yada istemeden önce vestel kucuk bi plazma var ondamı denesem kutuyu.??

• quote:

quote:

HOCAM BAK

Fotolar icin saol hocam. Tv de sorun var desem humax cihaz kullandim onda olmadi acaba lg tv lerde bi uyumsuzlukmu var. 3 tane tv de denedim ama hepsi lg marka tvlerdi hepsindede çizgilenme vardı. 2 defada kutu degistirdim yine ayni.tekrar bi sunny ile degişimmi istesem.yada istemeden önce vestel kucuk bi plazma var ondamı denesem kutuyu.??

plazmaların teknolojısı farklı ama bu arada sızın tv lcd mı led mı?? lg lerle uyumsuz demekkı ama humax cok kotu gercekten

• quote:

quote:

quote:

HOCAM BAK

plazmaların teknolojısı farklı ama bu arada sızın tv lcd mı led mı?? lg lerle uyumsuz demekkı ama humax cok kotu gercekten

Benim tv lcd led tv. Plazma değil.humaxda kullandim cizgilenme olmadı ama sunny de oluyor

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.