Bildirim
Dİgitürk DT5103 HD IQ CIHAZ INCELEME (SS li -VİDEOLU) (12. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
aynı problem bende de var. (digi cihazım DT 5103, televizyonum samsung F6510)
tv'nin dahili uydu alicisindaki HD kanallarla, digi'deki HD kanallari birer birer test ettim, sonuç: dahili uydu alıcı çok daha net ve pürüzsüz göründü. servisten en kısa zamanda humax 9504 alacağım.
ancak bir sorum var: servise gidip cihaz değiştirsem ücret talep ederler mi? -
quote:
Orijinalden alıntı: ydn06
tv'nin dahili uydu alicisindaki HD kanallarla, digi'deki HD kanallari birer birer test ettim, sonuç: dahili uydu alıcı çok daha net ve pürüzsüz göründü. servisten en kısa zamanda humax 9504 alacağım.
ancak bir sorum var: servise gidip cihaz değiştirsem ücret talep ederler mi?
20 TLbi sizdemi oluyor anlamadim bende olmuyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: lazpanyol
quote:
kanal logolarinda tırtıklanma(çizgilenme de denebilir) var kardes. tipki diger arkadaslardaki gibi. acaba dedim normal mi ama cihazin dahili uydu alicisindaki hd kanallara goz attim, digiturkteki hd kanallara gore daha puruzsuz ve tirtiklanma yok.
bu ücret olayından emin misiniz hocam? forumdaik bazı arkadaşlar kutu değişimlerinin ücretsiz olduğunu yazmışlar?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ydn06 -- 5 Şubat 2014; 2:04:56 >
-
quote:
quote:
quote:
kanal logolarinda tırtıklanma(çizgilenme de denebilir) var kardes. tipki diger arkadaslardaki gibi. acaba dedim normal mi ama cihazin dahili uydu alicisindaki hd kanallara goz attim, digiturkteki hd kanallara gore daha puruzsuz ve tirtiklanma yok.
bu ücret olayından emin misiniz hocam? forumdaik bazı arkadaşlar kutu değişimlerinin ücretsiz olduğunu yazmışlar?
İlk ay ucretsiz galiba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
Yeni uye isen ilk 3 ay ucretsiz dostum istedigin kadar degistir.tekrar sunny iste gelip taksiinlar yine ayni olursa humax istersin ben yine sunny isteyecem cunki enniyi goruntu sunny de var
-
Bence kutu değiştirme işine bulaşırsan işin içinden çıkamazsın, onda da başka problemler çıkar, kısır döngüye girersin. Psikolojin bozulur.
-
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: HeyyMayk
quote:
HOCAM BAK
1. FOTO SAMSUNG UN 3600 TL LIK TVSINE TAKILMIŞ HUMAX
2. FOTO BENİM VESTEL TV YE TAKILI SUNNY
Bu arkadasta yokmuş sorun..
hocam onun tv full hd degil sanirim.
720p ye ayarlayınca ya da digi kutusundan görüntüyü sd olarak ayarlayinca o olay bende de düzeliyor. ama 1080 e alınca çizgiler oluşuyor geri.
Ewet 1080p de cok belli oluyor cizgiler haklisin
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: HeyyMayk
quote:
HOCAM BAK
1. FOTO SAMSUNG UN 3600 TL LIK TVSINE TAKILMIŞ HUMAX
2. FOTO BENİM VESTEL TV YE TAKILI SUNNY
Bu arkadasta yokmuş sorun..
hocam onun tv full hd degil sanirim.
720p ye ayarlayınca ya da digi kutusundan görüntüyü sd olarak ayarlayinca o olay bende de düzeliyor. ama 1080 e alınca çizgiler oluşuyor geri.
Full hd olmaz olurmu!! İki TV de full hd Vestel 1080 p de Samsung 1080i de cunku humax 1080p desteklemiyor.
-
-
Arkadaşlar olayı bence çok büyütüyorsunuz. NTV spor HD de kırmızı, kanalturk de kırmızı. Onlarda var mı aynı çizgilenme? Yok. Trtnin logosunun renk değerlerindenir. O sorun yok diyenlerin koyduğu fotonun backgroundunun rengi çizgilenme yapmıyordur vs.
kardeş sorun sadece logo degil. görüntünün genelinde de düşük bir kalite söz konusu. zaten görüntü kalitesi kötü olduğu için doğal olarak olay logoyu da etkiliyor. -
ATV HDnin bile kötü ise görüntüsü sende, humax da alsan sagemcomm da kullansan değişmez emin ol. Zira 5103 görüntü kalitesi iyi bir cihaz.
Genelde kırmızı renklerde sorun var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeyyMayk -- 5 Şubat 2014; 22:37:53 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
evet atv hd de de az bi fark var. tv nin dahili uydu alicisindaki atv hd ye bakiyorum, bi de dönüp digiturkteki atv hd ye bakiyorum fark var. -
O zaman sizin Tv'ler ile 5103 uyuşmuyor, zira kırmızı renkli yayınlar cillop gibi bende.
Valla bendede iyi amma uzatildi bu konu gidin humax alin iyi gösteriyorsa
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lazpanyol -- 6 Şubat 2014; 2:05:26 >
quote:
Orijinalden alıntı: erolalper
O zaman sizin Tv'ler ile 5103 uyuşmuyor, zira kırmızı renkli yayınlar cillop gibi bende.
Sizin tv lerle uyuşmuyor diyorsun ama 3 tane farklı tv'ye taktim kutuyu 3'ündede sorun düzelmedi..
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X