Şimdi Ara

Dİgitürk DT5103 HD IQ CIHAZ INCELEME (SS li -VİDEOLU) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
527
Cevap
1
Favori
47.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lazpanyol

quote:

Orijinalden alıntı: HeyyMayk

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sagecom mükemmel ama agir biraz plus oldugu icin Sunny alatech çok iyi cihazlar humax orta Vestel berbat cihazdır

Alatech hangi modelini tavsiye ediyorsun

Biktim yaa alatech 7103 hocam çok güzel kanal geçişi çok hizli sadece benim kumandayla çakisti iade ettim

Sende takmissin kanal gecisine usta yayin kalitesinden bahset önereceksen

Bagirma ordan

Hd SD görüntü kalitesi çok iyi gerçekten

Menüsü 5103 menüsü gibimi acep

Evet yazılar biraz daha büyük.

(((Kanal geçisi çok hizli )))

Yeter be abi saniyede kaç kanal degistiyorsun sen

Lig TV 1 2 3 natgeo cnn arasinada mekik dokuyoruz napalim işimiz bu ;)

Neyse pazartesi gunu alatech isteyeyim gelip taksinlar ins 5103 deki gibi çizgilenme olmaz ins 5103 kadar iyi cikar hd - sd yayinlari baska bisey istemem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sagecom mükemmel ama agir biraz plus oldugu icin Sunny alatech çok iyi cihazlar humax orta Vestel berbat cihazdır

Alatech hangi modelini tavsiye ediyorsun

Biktim yaa alatech 7103 hocam çok güzel kanal geçişi çok hizli sadece benim kumandayla çakisti iade ettim

Sende takmissin kanal gecisine usta yayin kalitesinden bahset önereceksen

Bagirma ordan

Hd SD görüntü kalitesi çok iyi gerçekten

Menüsü 5103 menüsü gibimi acep

Evet yazılar biraz daha büyük.

(((Kanal geçisi çok hizli )))

Yeter be abi saniyede kaç kanal degistiyorsun sen

Lig TV 1 2 3 natgeo cnn arasinada mekik dokuyoruz napalim işimiz bu ;)

Neyse pazartesi gunu alatech isteyeyim gelip taksinlar ins 5103 deki gibi çizgilenme olmaz ins 5103 kadar iyi cikar hd - sd yayinlari baska bisey istemem

İyidir iyi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erolalper

O zaman sizin Tv'ler ile 5103 uyuşmuyor, zira kırmızı renkli yayınlar cillop gibi bende.

Sizin tv lerle uyuşmuyor diyorsun ama 3 tane farklı tv'ye taktim kutuyu 3'ündede sorun düzelmedi..

sorun ne? renk ayarına bak cihazında kendi renk ayarı var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: grezimonk

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erolalper

O zaman sizin Tv'ler ile 5103 uyuşmuyor, zira kırmızı renkli yayınlar cillop gibi bende.

Sizin tv lerle uyuşmuyor diyorsun ama 3 tane farklı tv'ye taktim kutuyu 3'ündede sorun düzelmedi..

sorun ne? renk ayarına bak cihazında kendi renk ayarı var...

Cihazın kendi renk ayarı yok. Onuda nerden çıkarttın

• HeyyMayk kullanıcısına yanıt
    nasıl yok?
    ilginç...
    hdmi kablo ne? + görüntü ayarında ne seçenekler var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: grezimonk

nasıl yok?
    ilginç...
    hdmi kablo ne? + görüntü ayarında ne seçenekler var?

Tarif et cihazda nerde var renk ayarı.. Bakayim

• grezimonk kullanıcısına yanıt
    hocam hdmi kablolar görüntü kalitesini etkiliyor mu? eğer etkiliyorsa önerebileceğiniz bir kablo var mı?
  • HeyyMayk kullanıcısına yanıt
    ezbere bilmiyorum heralde ayarlar kullanıcı ayarları olacak... Pal yerine secam mı? cihzda renkli yayın sistemi pal olmalı ama o ayar secam ise...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grezimonk -- 9 Şubat 2014; 2:20:01 >
  • Bence cihazın kanal kalitesi önemli birçok arkadaş neden kanal geçiş hızına takılıyor kutu seçerken anlamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: No-FéAR

Bence cihazın kanal kalitesi önemli birçok arkadaş neden kanal geçiş hızına takılıyor kutu seçerken anlamıyorum

Biz test ederken kanal kalitesini de göz önünde bulunduruyoruz merak etmeyin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: No-FéAR

Bence cihazın kanal kalitesi önemli birçok arkadaş neden kanal geçiş hızına takılıyor kutu seçerken anlamıyorum

Biz test ederken kanal kalitesini de göz önünde bulunduruyoruz merak etmeyin

ben okuduklarıma göre yorum yapıyorum, ve bazı kişilerin yorumlarından anlaşılan kanal geçiş hızı herşeyden önemli gibi birşey çıkıyor
  • ydn06 kullanıcısına yanıt
    evet etkiliyor markasızlar bozuk bile çıkabiliyor vatanbilgisayardan yada teknosadan bak...

http://www.vatanbilgisayar.com/kablolar/s-link-slx-915-slx-915-hdmi-dan-mikro-hdmi-14-ver-3d-kablo-1m--(gold)/productdetails.aspx?I_ID=55357
  • quote:

Orijinalden alıntı: ydn06

hocam hdmi kablolar görüntü kalitesini etkiliyor mu? eğer etkiliyorsa önerebileceğiniz bir kablo var mı?

HDMI kabloda hama marka altın uç çok iyi kullanıyorum ben

• arkadaşlar aşağıdaki arıza nedir? cihaz bu halde kalıyor. on/off tuşu da dahil hiçbir tuş çalışmıyor, görüntü yok, sinyal yok. prizden çıkardım taktım olmadı, hdmi kablosunu, uydu kablosunu söktüm taktım olmadı.
    var mı bunu bilen?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-75E81FD3D -- 16 Şubat 2014; 22:55:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baboker

arkadaşlar aşağıdaki arıza nedir? cihaz bu halde kalıyor. on/off tuşu da dahil hiçbir tuş çalışmıyor, görüntü yok, sinyal yok. prizden çıkardım taktım olmadı, hdmi kablosunu, uydu kablosunu söktüm taktım olmadı.
    var mı bunu bilen?

Aynı cihaz (DT5103 HD) bende de rA hatası verdi bu sabah. Servisi ariyacagim ama bu gün Pazar çalışmazlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elky -- 23 Mart 2014; 17:34:26 >

• Arkadaşlar cihazlarınıza yeni firmware çıkılmış ama update ler bitmeden cihaza müdahale edilmiş.
    Bu tarz durumlarda öncelikle cihazın 3 kablosunu da çıkarın.
    Anten kablosunu takmayın. Sadece adaptör ve hdmi kablosunu takarak cihazı açın.
    Bu şekilde TV nize görüntü aktarabileceksiniz. Görüntü geldikten sonra menü aracılığı ile cihazı Fabrika Ayarları na alın.
    Fabrika ayarları yüklendikten sonra gelecek ilk ekranda dil seçeneği olacaktır.
    Cihaza fabrika ayarları sonrasında herhangi bir şekilde müdahale etmeden fişi çekin.
    Sonrasında RG6 kablonunda bağlantısını yapın ve cihazı açın.
    Dil seçeneklerinden Türkçe yi seçerek sonrasında Kolay Kurulum ekranındaki yönergeleri takip edin ve tamamlayın.
    Umarım sorununuz düzelmiş olacaktır.

Bu yöntem ile cihazınızı açamazsanız Teknik Servis in mutlaka müdahalesi gereklidir. Onlarda birebir değişim yaparlar :)

• Yeni yazılım çıkacak diyorlardı, bende hala 12.12.2013 tarihli var. Yükleyen oldu mu acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: sserdark

Arkadaşlar cihazlarınıza yeni firmware çıkılmış ama update ler bitmeden cihaza müdahale edilmiş.
    Bu tarz durumlarda öncelikle cihazın 3 kablosunu da çıkarın.
    Anten kablosunu takmayın. Sadece adaptör ve hdmi kablosunu takarak cihazı açın.
    Bu şekilde TV nize görüntü aktarabileceksiniz. Görüntü geldikten sonra menü aracılığı ile cihazı Fabrika Ayarları na alın.
    Fabrika ayarları yüklendikten sonra gelecek ilk ekranda dil seçeneği olacaktır.
    Cihaza fabrika ayarları sonrasında herhangi bir şekilde müdahale etmeden fişi çekin.
    Sonrasında RG6 kablonunda bağlantısını yapın ve cihazı açın.
    Dil seçeneklerinden Türkçe yi seçerek sonrasında Kolay Kurulum ekranındaki yönergeleri takip edin ve tamamlayın.
    Umarım sorununuz düzelmiş olacaktır.

Bu yöntem ile cihazınızı açamazsanız Teknik Servis in mutlaka müdahalesi gereklidir. Onlarda birebir değişim yaparlar :)

Maalesef söylediğiniz işe yaramadı benim alette.
    Teknik servisi aradık 25TL sıkışmış araya, kutu değişti DT9103 HD verdiler. Söylediklerine göre yeni tip LNB ile uyum sorunu yaşıyor bu kutu dedi.

• 9103 iyidir ;)
    5103 ler estetik olarak iyidir hostur ama pek tasnif etmeyiz dostum.

İyi seyirler...

• Selam arkadaşlar bendede bu kutudan var sizlere 2 sorum olacak.

Birincisi: Digitürkün kendi kanllarında 5-10 dk tv izleyince ( lig tv, türkmax gurme vs) Atv hd, star hd veya fox hd ye geçiş yapıca görüntü önce geliyor fakat 10 sn sonra görüntü gidip gelmeye başlıyor, ancak kanal d veya show tv ye inip tekrar bu kanllara geçince düzeliyor sorun? Başına böyle birşey gelmiş olan veya duyan varmı?

İkincisi : Elimizde ki kumanda ile hem kutuyu hemde tv yi açıp kapayamıyormuyuz? Veya başka kumanda gerekli ise uyumlu kumanda modeli nedir söyleyebilirmisiniz?
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.