Şimdi Ara

Dİgitürk DT5103 HD IQ CIHAZ INCELEME (SS li -VİDEOLU) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
527
Cevap
1
Favori
46.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güncelleme ne kadar sürüyor acaba bende mor ekranlı yazı yarım saattir duruo :)@lazpanyol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erolalper -- 17 Haziran 2014; 23:36:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erolalper

Güncelleme ne kadar sürüyor acaba bende mor ekranlı yazı yarım saattir duruo :)@lazpanyol

85 dk

• quote:

Orijinalden alıntı: lazpanyol

quote:

Güncelleme ne kadar sürüyor acaba bende mor ekranlı yazı yarım saattir duruo :)@lazpanyol

85 dk

Gerçekten mi :) vay be.

• Kurulum tamamlandı. Ama hiçbir değişiklik göremedim ben. Ne SD ve HD görüntü kalitesinde bir artış, ne menülerde bir iyileştirme, ne kanal geçişlerinde bir hızlanma, ne de kanal geçişlerideki kısa süreli donma problemi için bir çözüm. Hiçbir şey yapılmamış malesef. Sadece adı yeni yazılım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lazpanyol

quote:

85 dk

Gerçekten mi :) vay be.

Vallah

• quote:

Kurulum tamamlandı. Ama hiçbir değişiklik göremedim ben. Ne SD ve HD görüntü kalitesinde bir artış, ne menülerde bir iyileştirme, ne kanal geçişlerinde bir hızlanma, ne de kanal geçişlerideki kısa süreli donma problemi için bir çözüm. Hiçbir şey yapılmamış malesef. Sadece adı yeni yazılım.

Sizde kısa bitmiş bende 85 dk sürdü. Ama fark etti görüntü. Yanlız cihaz bugda kalmis :) yazılım güncelleme tarihi 1999 su simdi 1970 li gibi biseyler olmuş.

• Evet 1970 :)

• Kayıt fonksiyonunu denedim. Kesinlikle FAT32 formatında olmalı ve büyük bir bellek olmalı. 4gb kabul etmedi kapasite yetersiz dedi, bazı belleklerde hız yetersiz uyarısı verebilir, 500gb usb 2.0 hdd ile denediğimde bazen mozaiklenme yapsana idare eder. Aynı transponder üzerindeki bir kanalı kaydederken diğerini izleyebilirsiniz.

• Benim yeni üyeliğimde beraber bu receiver ı bağladılar. Hem sd hem hd hemde prtalda performansından çok memnunum.
  • selam arkadaşlar biraz başınız ağrıtabilir miyim.

3 mayısta lig tv yi hd izleyeyim dedim ve geldile kurulum vs. vs.

taktıkları cihaz: hm 9504 hd.

geçen haftaya kadar sorunsuzdu.

geçen hafta hd kanallarda mozaiklenme -donma -çizgilenme ve

sinyal yetersizliği-tuşladığınız numarada kanal yoktur yazıları falan.

pazartesiden beri ,

yok anten ayarı, yok sinyal güçlendirici aparat, yok elektrikten çek fişe tak kolay kurulum yap.

olmadı olmadı olmadı dü zel me di.

en son dün gelip

dt 5103 hd cihazı taktılar.

lan dedim tamam şimdi oldu.harbiden tv ye can geldi.

ama bu sabah benim ufaklık tv yi açtığında sinyal azlığı ile ilgili o yazıyı görmüş,

kolay kurulum yaptım ve o mozaiklenme donma tekrar başladı.

nedir-ne değildir
    yardımcı olabilecek var mı aranızda.

• quote:

Orijinalden alıntı: serdar55

selam arkadaşlar biraz başınız ağrıtabilir miyim.

pazartesiden beri ,

yok anten ayarı, yok sinyal güçlendirici aparat, yok elektrikten çek fişe tak kolay kurulum yap.

en son dün gelip

ama bu sabah benim ufaklık tv yi açtığında sinyal azlığı ile ilgili o yazıyı görmüş,

nedir-ne değildir

Mozaiklenme bendede bugün oldu. Ayin 15 i uydu fırlatılacak sanki onla ilgili bi sorun

• Mozaiklenme problemi bende de ara ara mevcut. zannedersem de bir çok kişide var bu problem bu aralar
  • quote:

selam arkadaşlar biraz başınız ağrıtabilir miyim.

pazartesiden beri ,

en son dün gelip

nedir-ne değildir

Dostum peki 2 cihazı karşılaştıabilir misin. Bende 9504 istiyordum 5103 taktılar görüntü kalitesinden memnun olduğum için şuan elleşmiyorum. Senin tercihin ne olurdu

• okko kullanıcısına yanıt
    öyle saatlerce tv başında zaman harcamam.

genelde ufaklık kullanır tv.yi bende futbol ve basketbol seyrederim.

görüntü açısından 5103 daha bir net sanki. teknik detaydan anlamam.

cevaplar için teşekkürler.
  • quote:

öyle saatlerce tv başında zaman harcamam.

genelde ufaklık kullanır tv.yi bende futbol ve basketbol seyrederim.

görüntü açısından 5103 daha bir net sanki. teknik detaydan anlamam.

cevaplar için teşekkürler.

Yanyana koydum ikicihazida karşılaştırdım 5103daha iyi sonra 7103 geliyor

• arkadaşlar merhaba,

geçen sene 5103 hd kullanıyordum digiturk te. kampanya bitince kapattım. yenı kampanyada bana dcr dt 9103 hd verdiler vestel in. oncekinde yayında 1080p yazıyordu tv ust koşesinde. ama bu dt 9103 hd kutusunda 1080i yazıyor. cok bariz bir fark sorun olur mu. ayrıca kutulardan hangisi iyi.

sizin yorumlarınıza göre once kullanmış oldugum 5103 hd ye mi dönüş yapayım yoksa dt 9103 iyi mi dersiniz. yorumlarınız benım ıcın onemlı.

lutfen alıntılayarak mesaj gonderın kı maıl olarak aldıgımda hemen bakabıleyım.

tesekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: sondemindeyasamak

arkadaşlar merhaba,

geçen sene 5103 hd kullanıyordum digiturk te. kampanya bitince kapattım. yenı kampanyada bana dcr dt 9103 hd verdiler vestel in. oncekinde yayında 1080p yazıyordu tv ust koşesinde. ama bu dt 9103 hd kutusunda 1080i yazıyor. cok bariz bir fark sorun olur mu. ayrıca kutulardan hangisi iyi.

sizin yorumlarınıza göre once kullanmış oldugum 5103 hd ye mi dönüş yapayım yoksa dt 9103 iyi mi dersiniz. yorumlarınız benım ıcın onemlı.

tesekkurler

Vestelin tüm modelini kullandım yayın kalitesi fena değil ama internette kasma olayı gıcık sunny 5103 yaninda adeta uçuyor.ayrıca 1080p destekliyor çok fark yok gerçi i ve p arasında

• edit: ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi su55 -- 14 Temmuz 2014; 16:40:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sondemindeyasamak

arkadaşlar merhaba,

tesekkurler

Herkese selamlar,

Bu konu benim için de çok önemli ve acil. çünkü Digiturk'e yeni üye oldum. Henüz kurulum için gelmediler. Dilediğin yerde izle özellikli Digiturk Plus cihaz tercihi yaptım. Sizlerin tüm yazılarını okudum ve anladığım kadarıyla içlerinde nispeten iyisi DT 5103. İlk olarak onu kurmalarını mı talep etmeliyim..
    Yönlendirici ve aydınlatıcı mesajlarınız için şimddiden teşekkürler..

• Tesekkurler

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.