Önümüzdeki günlerde digiturk+ almayı düşünüyorum. Ancak kafamda birkaç soru var yardımcı olursanız sevinirim,
1- şuan goldmaster 80400 cı aletle uydu yayınlarını alıtorum ve kartla lig tv yi izliyorum. ayda 39 tl ödüyorum. dt+ ın ligtv dahil aylık aboneliği ne kadardır?
2- hd yayınlanan kanallar nelerdir?
3- forumda vod ile film yüklemesinden bahsediliyor. kullanmadığım için ne demek olduğu konusunda bilgi verirseniz sevinirim.
4- normal bir hd uydu alıcı ile daha fazla hd izlenirmi ve kart bu hd uydu alıcıda çalışırmı??
cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: screen2007
Önümüzdeki günlerde digiturk+ almayı düşünüyorum. Ancak kafamda birkaç soru var yardımcı olursanız sevinirim,
1- şuan goldmaster 80400 cı aletle uydu yayınlarını alıtorum ve kartla lig tv yi izliyorum. ayda 39 tl ödüyorum. dt+ ın ligtv dahil aylık aboneliği ne kadardır?
2- hd yayınlanan kanallar nelerdir?
3- forumda vod ile film yüklemesinden bahsediliyor. kullanmadığım için ne demek olduğu konusunda bilgi verirseniz sevinirim.
4- normal bir hd uydu alıcı ile daha fazla hd izlenirmi ve kart bu hd uydu alıcıda çalışırmı??
cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
hocam bildiğim kadarıyla yardımcı olacağım eksikler için özür dilerim şimdiden. 1)digiturk plus için mevcut paketinin üzerine 15 lira daha ödüyorsun(galiba şimdi 20 lira yapmışlar) 2)dizimax hd ,moviemax hd ,ligtv hd,spormax hd,eurosport hd,n geo hd(paketinde hangileri varsa onları izlersin sadece) 3)cihazın içerisinde 250 gb lık harddisk var.bunun 140 gb ını sen istediğin gibi kullanıyorsun(kayıt vs)geriye kalan 110 gb ını ise digiturk kendisi yükleme yapıyor(film spor vb)bu olaya vod deniliyor işte.kumandada vod tuşu var ona basıyorsun yüklü olan filmleri vs izleyebiliyorsun. 4)normal uydu ile hangi kanallar hd o konuda bir fikrim yok maalesef.
4-Normal uydu alıcı üzerinden fazla HD yayın izleyemezsiniz, şifresiz bir kaç HD kanalı izlersiniz belli uydulardaki onlarda pek işe yaramaz. Digiturk Plus kartı kendi uydu alıcısı dışında kullanamazsınız.
ödenecek 20 tl sanırım aile paketi. digitürk plusta ligtv ve neo hd ve eurosport hd paketi ne kadara izliyorsunuz?
quote:
Orijinalden alıntı: screen2007
ödenecek 20 tl sanırım aile paketi. digitürk plusta ligtv ve neo hd ve eurosport hd paketi ne kadara izliyorsunuz?