Şimdi Ara

Digitürk'e destek (güldürürken düşündürelim) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Roohans

quote:

Orijinalden alıntı: D.B CoopeR

quote:

Orijinalden alıntı: Zıp.Zıp

quote:

Orijinalden alıntı: Duman7

dreambox akarrrrrrrrrrr

şu zamazingonun ne oldugunu ve illegalse gene ne oldugunu pm ile anlatırsın mı müdür?

PM'e gerek yok.
    Kutu 250 Lira ufacık bir uydu alıcısı. Internet portunu bağlıyorsun arkaya. 150 Liraya yıllık bir Paket alıyorsun. İçindeki işlemci Şifreyi karıyo
    Yerli & Yabancı Spor,Belgesel,Erotik vsvs. Bütün kanalları izleyebiliyorsun. paket Almazsan normal uydu alıcısı olarakta kullanabilirsin

Birkaç sorum var.

Yasal mı?

Paketi nereden alıyorsun?

Yasal değilse Digitürk gibi kurumlar bunlara savaş açmıyor mu? Yakalanma gibi durumlar var mı?

Yayınları internet üzerinden mi izliyorsun? Kotadan mı yiyiyor?

Fazla bilgim yok ama bir ara araştırmıştım. Sanırım yasal değil ama yakalanma olasılığının olmadığını duymuştum. 100-150 liraya 1senelik yada 6 aylık server alıyorsun internet üzerinden o servera bağlanıyor ve şifreler kırılıyor. İlla digiturk dsmart izleyeceğim diye bir kaide yok yerli yabancı birçok ülke kanalını izleyebilirsin. İstanbul karaköydeki birçok uydu satan dükkan receiver olsun server olsun kurulum olsun bu işe bakıyor.

• Fener küme düşerse Bank Asya köşe olur
  • yine cafeye devam
  • ben almadım ama fenerbahçe küme düşsün bende digiturk alacağım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: JessieJ

quote:

Orijinalden alıntı: Roohans

quote:

Orijinalden alıntı: D.B CoopeR

quote:

Orijinalden alıntı: Zıp.Zıp

quote:

Orijinalden alıntı: Duman7

dreambox akarrrrrrrrrrr

şu zamazingonun ne oldugunu ve illegalse gene ne oldugunu pm ile anlatırsın mı müdür?

PM'e gerek yok.
    Kutu 250 Lira ufacık bir uydu alıcısı. Internet portunu bağlıyorsun arkaya. 150 Liraya yıllık bir Paket alıyorsun. İçindeki işlemci Şifreyi karıyo
    Yerli & Yabancı Spor,Belgesel,Erotik vsvs. Bütün kanalları izleyebiliyorsun. paket Almazsan normal uydu alıcısı olarakta kullanabilirsin

Birkaç sorum var.

Yasal mı?

Paketi nereden alıyorsun?

Yasal değilse Digitürk gibi kurumlar bunlara savaş açmıyor mu? Yakalanma gibi durumlar var mı?

Yayınları internet üzerinden mi izliyorsun? Kotadan mı yiyiyor?

Fazla bilgim yok ama bir ara araştırmıştım. Sanırım yasal değil ama yakalanma olasılığının olmadığını duymuştum. 100-150 liraya 1senelik yada 6 aylık server alıyorsun internet üzerinden o servera bağlanıyor ve şifreler kırılıyor. İlla digiturk dsmart izleyeceğim diye bir kaide yok yerli yabancı birçok ülke kanalını izleyebilirsin. İstanbul karaköydeki birçok uydu satan dükkan receiver olsun server olsun kurulum olsun bu işe bakıyor.

Eyvallah sağolasın. Bana göre değilmiş bu iş.

• Sikebahce kume dusunce bir digiturk de ben alacagim, lig tv'ye de abone olurum... Zaten simdi de TV bakiyorum...
  • Atlanta hd box vardı geçen sene onla izliyodum maçları halen var ama :D fener küme düşsün dıgıturk üyeliği alırım bi tane
  • Yazık sana genc
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.