Fenerlilerden bir çoğu digitürkleri iptal ettiriyormuş. Fenerbahçe ligde olmayacağı için bunu yapmaları çok doğal tabi ama bazıları digitürk e isyan ediyor sanki. görüyor musunuz biz düşersek para kaybedeceksiniz diyorlar. Hayır ne olacak yani türk futbolu değer kaybetmeyecek digitürk zarar etmeyecek diye şike görmezden mi gelinecek. Ben de şahsen bu zor günlerinde digitürke ve türk futboluna sahip çıkarak () hiç almamama rağmen digitürkwebtv alacağım (yurtta kalıyorum). eve de digitürk normal paket aldıracağım. Digitürk almayıp bu sene alıp digitürke destek olacak arkadaşlar burda toplanalım.
Not : Adminler içinde bişeyler arayıp bulabilir ve bu konuyu silmeye kalkarlarsa nedenini bana da söylesinler ki o içerikli bir mesaj atmayayım bir daha
fener küme düşerse ekonemi çöker dış borç büyür :=)))
Ligin temiz olduğuna inanırsam evde her odaya ligtv alacağım. Buda bir bakış açısı...
bi ara şey görmüştüm Digitürk üyeliğini iptal ettirmek için arayan Fenerliye yetkili : Neden iptal ettirmek istiyorsunuz. adam : Fenerbahçeliyim. yetkili : İptal ettirmenize gerek yok efendim Trt yayınızmızda var. adam : hadi lan .........(küfür ediyor işte)
bu işten başı yanacak tek takım yöneticilerinin tutuklu olarak cezaevinde bulunan fenerbahçedir...
gersi laf salatası
eğer fener ve diğer şikeci takımlar ligden düşürülürse bende digitürk alıp rahat rahat şikesiz şaibesiz bi lig izlerim
Bence digitürk bişey kaybetmez Trt ile anlaşıp bank asyayıda bünyesine alır ve böylece fener gene digitürkde kalır. Yada sadece fenerin maçlarını alır veya sadece fenerle anlaşıp saraçoğlundaki maçları alır.
quote:
Orijinalden alıntı: JessieJ
Bence digitürk bişey kaybetmez Trt ile anlaşıp bank asyayıda bünyesine alır ve böylece fener gene digitürkde kalır. Yada sadece fenerin maçlarını alır veya sadece fenerle anlaşıp saraçoğlundaki maçları alır.
bu işten başı yanacak tek takım yöneticilerinin tutuklu olarak cezaevinde bulunan fenerbahçedir...
gersi laf salatası
eğer fener ve diğer şikeci takımlar ligden düşürülürse bende digitürk alıp rahat rahat şikesiz şaibesiz bi lig izlerim
Sanki adamları kendi yaptıkları kanunsuzluklar değil de digiturk düşürüyor
Ben almayı düşünüyorum.
Bu sene büyük ihtimalle üniversiteye hazırlanırım,interneti kapatıyorum zaten.Lig tv paketi almayı düşünüyorum.
adamlar hala skandal ya biz temimiz diyorlar.gercekten pes. 15 tane tutuklanan adamdan 10 u fenerbahce maclarinin icinde olan adamlar.hala diyolar ki skandal.poşetin icinde biletler davetiyeler vardi.aglamak istiyorum sayin seyirciler
Düşen/düşecek takımların aldığı/alacağı yayın gelirlerini ve ligi bitirme sırasına göre alacakları paraları Digiturke versinler sorun kalmaz
quote:
Orijinalden alıntı: AssassinsWorld
fener küme düşerse ekonemi çöker dış borç büyür :=)))
dıgıturk gecen sezon gs almadı cogu ıptal ettı kotu futbolu yuzunden bu senede fenerlıler almaz olur bıter....
Digitürk üyeliğini iptal ettiren her Fenerbahçeli adına Digitürk'e ödeme yapacağım.
quote:
Orijinalden alıntı: omur_08
bi ara şey görmüştüm Digitürk üyeliğini iptal ettirmek için arayan Fenerliye yetkili : Neden iptal ettirmek istiyorsunuz. adam : Fenerbahçeliyim. yetkili : İptal ettirmenize gerek yok efendim Trt yayınızmızda var. adam : hadi lan .........(küfür ediyor işte)
++1111 :)
Düşürsünler yeter ki.Kapattıranlarınkini faturayla bize yansıtsınlar.
Yok ekonomi çökermiş , yok Türkiye bitermiş.Hadi ordan Akhisar belediye'nin yanına.
MUhtemelen TFF ile yeni bir anlaşma yaparlar. Hatta belki bunun sonucu bize bile yansıyabilir. Düşünsenize her ay 10 lira daha az verdiğimizi
Sırf digitürke destek için playboy tv vs. açtırıcağım maksak destek yani hiç kötü niyet yok