Şimdi Ara

Digitürk Eutelsat hata

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eutelsat digitürk aboneliğim bulunmakta.Yeni yere taşındım. Binada hem turksat hem de eutelsat merkezi sistem olduğu söylendi. Yeni taşıdığım yere digitürk eutelsat kolay kurulum yaptım. Yaklaşık 1 hafta sorunsuz izledim. 3 gündür izleyemiyorum. Sinyal zayıf diyor. Eutelsat kolay kurulum yapıyorum. Kanal bulunamadı diyor. Turksat kolay kurulumda ise 31 adet digitürk kanalları ağırlıklı olmak üzere buluyor ve sorunsuz izliyorum. Fabrika ayarlarına dönderdim. Çare yok. Müşteri hizmetleri de net bir şey söylemedi. İlk bir hafta turksat üzerinden yayınları görmüş olabilir, cihaz kendiliğinden güncellenince yayınlar gitmiştir dedi. Doğal olarak eutelsat bina donanımında sıkıntı var dedi. Yönetici de sıkıntı yok diyor. Böyle bir sorun yaşayan veya fikri olan arkadaşlar aydınlatabilir mi? Teşekkürler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İlk olarak komşun veya yöneticinin evinde cihazı bir dene eutelsat uydusu üzerinden kanalları buluyor mu? Buluyorsa cihazda sorun yok, televizyonun uydu cihazı varsa yoksa bir arkadaşından başka bir cihazla evindeki eutelsat uydusunu deneyin digitürk yayınını açmasada sinyali bulması gerek. Sorunun muhtemelen nerede olduğu ortaya çıkar, eutelsat'a ayarlı cihazın türksatta çalışması imkansız frekansları farklı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DİGİTURK
    4 yıl önce açıldı
    DİGİTURK TURKSAT 4K
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.