Şimdi Ara

Digitürk Eutelsat’tan Türksat’a taşınıyor.! (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.002
Cevap
13
Favori
157.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

FB TV'nin yayını yine bir parça idare eder. Hiç değilse Turksat'ta ücretsiz HD izlenebiliyor. GS TV'de o da yok. Yani GS TV için mutlaka Digiturk aboneliği şart. Ayrıca Digiturk'u Türksat üstünden izleyenler için konuşacak olursak kanalın görüntü kalitesi FB TV'nin yayınına göre çok daha kötü. Yani tam anlamıyla 576 piksel yayın yapıyorlar. Hadi HD izleyelim diyorsun bu kez de Digiturk'u Eutelsat'ta izlemen gerekiyor. E Kasım ayının sonunda Eutelsat kapanıyor. Ne olacak bilmiyorum.

Skandal valla.

• Geçen gün Digiturk'ten gelip kutu değişimi yaptılar ama değiştirdikleri lnb arızalıymış, bunu da bize mahallemizde televizyon işi yapan usta söyledi. Bize kurulumu yapan adam "en geç 1 saate yayınlar gelir" diyerek basıp gitti. 3 gündür ne yayın var ne bişey. Müşteri hizmetlerini aradığım da hep klasik aynı cümleler. Teknik servis ve bize gelen eleman zaten telefona bile bakmıyor. Antalya'daysanız kolaylıklar dilerim herkese.

• Hocam bende 4K kutu var digiturk kurulum ekipleri mdu5 lnbyi söküp mdu2 lnb taktıklar kolay kurulum yaptıklarında kanallar gelmişti

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • GencebayErol G kullanıcısına yanıt
    Modül den bahsederken sorulunca modüle gore yazdım kutu da bir problem yok

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Az önce Eutelsat'dan Turksat'a geçişim sağlandı , 4K Sagemcom uydum şu an sorunsuz Turksat yayınlarını çalıştırıyor . *İlk geçiş yapıldığında kurulum yaptığımda trt4K , digitürk 4K ve bazı kanallar yoktu, cihazın fişini çıkarıp takıp tekrar kurulum yaptım şu an o kanallarda gelmiş durumda . Bu arada daha önce olmayan (600-650 arası) yerel kanallar ve bazı turksat kanallarıda eklenmiş . Ben çok memnun kaldım geçiş yaptığım için . Görüntü kalitesinde en ufak bir sıkıntı yok hatta bazı kanallar daha bile iyi olmuş diyebilirim .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim yanlış anlamamdan dolayı hocam pardon 😊

• alpcas A kullanıcısına yanıt

Sagem kutu için ekstra ücret veriyormusunuz? Sony tv ye sahibimin digitürk 4k kanalı çıkmıyor modüllü kullanımda sagem kutu almayı düşünüyorum fakat 4k aktifmi onuda bilmiyorum

• Yani mdu5 lnb kesinlikle olmuyor degilmi??

Yurtdisinda nasil bulucaz acaba mdu1yada mdu2 yi ??
    Sevgiler

• 15 Kasim yaklaşiyor,teknik servis talebi yapiyorum ama arayan soran yok.
    Yayin kesilirse iyi yaygara koparacagiz demekki.

• anro012 A kullanıcısına yanıt

Evet 25 tl ücreti var aylık

• Merkezi sitemde hotbird turksar w3 kuruluydu, bugun alıcıdan Türksat kurulumu yaptım ancak yan oda çalışmıyor, çatıdan tek kablo geliyor uydu anten bolucu ile ikiye ayrılıyordu Türksat’ta yan odayi nasıl kurmalıyız

• Utelsatta hiç hir problem yaşamadan tüm kanalları izlemekteydim ancak Türksat a geçiş yaptıktan sonra özellikle bein sport 1 ve 2 kanallarında buzlanma sorunu yaşıyorum defalarca servis geldi ancak çözüm bulunamıyor. Sorun daha çok telefon konuşması, mesaj geldiğinde veya telefonda internette gezinirken vs daha yoğun oluyor. Degistirmedigim kablo kalmadi, 3 defa kutu degisti, ayni kablolar utelsatta hiç problem çıkarmıyorlar fikri olan bir arkadaş var mi acaba?

• Merhaba
    Bugün şöyle ilginç bir durum oldu;

Digitürk online uygulamasından müşteri temsilcisine bağlandım.
    Çatıdaki bana ait olup Eutelsat'a bakan çanağın Türksata çevrilmesi için servis talep ettim.
    Zuhal isimli MT'si kontrol edip şu anda zaten Türksat uydusundan yayın alıyorsunuz dedi.
    Bende iyi ama çatıda bana ait olan çanak yönü değişmediki halen Eutelsata bakıyordur dedim.
    Mt.si bizde şu anda Türksat'tan yayın alıyorsunuz gözüküyor problem olursa ararsınız tekrar dedi.
    Çanak yönü değiştirmek için hiç servis çağırmadım ama şu anda Türksat uydusundan yayın alıyormuşum.
    Böyle bir durum yaşayan oldumu?

• Sagemcom DT-61440UHD 4K cihazım ile turksata sorunsuz geçtim. Dünden beri e18-4 hatası alıyordum. Bugün merkezi sistemi turksata çevirmişler. Digiturk açınca sinyal yok hatası aldım taratınca tüm kanallar geldi.

• logichh L kullanıcısına yanıt
    Slm hocam bende yurtdiisindayim beinkanallari yayini aliyorum , ulusal kanallarin turkiye versiyonlari gitti hd olanlar , yerlerine avrupa surumleri geldi goruntu cok kotu hd degil yani

• Kasım ayına kadar Eutelsat üyelerine süre tanımlandı kasım ayından sonra Digiturk üyeleri ve Digiturk paketleri tamamen Türksat yönüne geçmiş olacak. MDU Lnb kullanan üyelere Digiturk teknik servisi DMDU LNB takacakmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbykplt -- 25 Ekim 2022; 12:39:55 >
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.