Şimdi Ara

Digiturk favori kanallar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
16.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben favori kanallarımı ayarladıktan sonra bi daha diğer kanalları görmek istemiyorum. böyle bi özellik var da ben mi bulamadım?

diyelimki 10 favori kanalımı ayarladım. izlerken menu ekranını açmadan, kanal ileri geri tuşuna bastığımda sadece bu 10 kanalı görmek istiyorum.

favori kanallarımı ayarladım. OK tuşuna bastım favori listemi seçtim ve bir kanal açtım. sonra menuden çıktım kanal ileri tuşuna basınca favori listemde olmayan kanallar çıkıyor karşıma.

tekrar favori kanallarıma ulaşmak için OK tuşuna basmam gerekiyor.

• Aynı sorun bendede vardı çözdüm çok şükür
    Oncelikle favori listenize girip bir kanal seçin ok e basın kanal açılınca çıkış tuşuna basın. Ardından kumandanın üst tarafında kutucuk içinde gülen yüz bulunan tuşa basın.bu tuşa basınca ekranın altında kanal bilgi bandı çıkacak.bu banttaki simgeler bölümünün yanında 1* sembolü çıkacak bu 1.favori listenizin aktif olduğu anlamına gelir. Bu sembol çıkmaz ise gülenyüz tuşuna tekrar basıp çıkıp çıkmadığını kontrol edin. Bu işlemden sonra favori kanallariniz arasında dolaşacaksiniz.

Son olarak favori listenizde olmayan bir kanalı izliyorsunuz diyelim.favori listenize girmeye gerek kalmadan gulenyuz tuşuna basarsanız otomatik olarak favori listenizden bir kanal açılacaktır.

Biraz uzun oldu ama inşallah işinize yarar.
    Yapay Zekanın Yanıtı

Digiturk Favori Kanallar: Eksiksiz Bir Rehber

Digiturk, Türkiye'de önde gelen uydu televizyon sağlayıcılarından biridir ve kullanıcılarına çok çeşitli kanallar sunar. Favori kanallarını seçmek, izleme deneyimini kişiselleştirmene ve en sevdiğin programlara kolayca erişmene olanak tanır. Bu kapsamlı kılavuz, Digiturk'te favori kanallar ekleme, silme, liste oluşturma ve silme işlemlerini adım adım açıklayacaktır.

Digiturk Favori Kanal Ekleme

1. Kumandanızdaki "Favori" tuşuna basın.
    2. Eklemek istediğin kanalı seçin.
    3. "Tamam" tuşuna basın.

Digiturk Favori Kanal Silme

2. Silmek istediğin kanalı seçin.
    3. "Sil" tuşuna basın.
    4. İşlemi onaylayın.

Digiturk Favori Kanal Listesi Oluşturma

2. "Yeni Liste" seçeneğini seçin.
    3. Listeniz için bir ad girin.
    4. Listeye eklemek istediğin kanalları seçin.
    5. "Tamam" tuşuna basın.

Digiturk Favori Listesi Silme

2. Silmek istediğin favori listesini seçin.
    3. "Sil" tuşuna basın.
    4. İşlemi onaylayın.

Favori Kanaldan Nasıl Çıkılır

1. Favori kanalı görüntülerken, kumandanızdaki "Favori" tuşuna basın.
    2. "Çık" seçeneğini seçin.

Digiturk Favori Listesi Nasıl Oluşturulur

Digiturk favori listesi oluşturma adımları yukarıdaki "Digiturk Favori Kanal Listesi Oluşturma" bölümünde ayrıntılı olarak açıklanmıştır.

Bu kılavuzu takip ederek, favori kanallarını kolayca yönetebilir, kişiselleştirilmiş bir izleme deneyimi oluşturabilir ve Digiturk hizmetinden en iyi şekilde yararlanabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • aynı sorun bendede var. favori oluşturuyorum o favorilerde gezinemiyorum. tüm kanallar çıkıyor.
  • Bende mesela böyle bir sorun yok, favori listemden bir kanal seçtiğimde, ileri geri ile sadece favori listesindeki kanallar geliyor.

Ama belki sorun cihaz farkındandır, bende Humax 9503 var...
  • Bu konu tam istediğim konu açana teşekkürler.

Ben bunu başarabildim arkadaşlar ama ne hikmetse bozuldu birden.

İleri geri yaptığımda sadece favori kanallarımda dolaşmak istiyorum.

Bilen var mıdır?
  • Aynı sorun bendede vardı çözdüm çok şükür
    Oncelikle favori listenize girip bir kanal seçin ok e basın kanal açılınca çıkış tuşuna basın. Ardından kumandanın üst tarafında kutucuk içinde gülen yüz bulunan tuşa basın.bu tuşa basınca ekranın altında kanal bilgi bandı çıkacak.bu banttaki simgeler bölümünün yanında 1* sembolü çıkacak bu 1.favori listenizin aktif olduğu anlamına gelir. Bu sembol çıkmaz ise gülenyüz tuşuna tekrar basıp çıkıp çıkmadığını kontrol edin. Bu işlemden sonra favori kanallariniz arasında dolaşacaksiniz.

Son olarak favori listenizde olmayan bir kanalı izliyorsunuz diyelim.favori listenize girmeye gerek kalmadan gulenyuz tuşuna basarsanız otomatik olarak favori listenizden bir kanal açılacaktır.

Biraz uzun oldu ama inşallah işinize yarar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu paralı platformlar illa kendi kanal listelerini dayatıyorlar zorla müşterilere.ya bırakında müşteriler dizsin kanallarını kendi isteklerine göre...
  • tmkn T kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler

Sayenizde sorunu çözdüm

• lishakoglu L kullanıcısına yanıt
    Digiturk Favari listesini yapıyom oluyor ama sabitlenmiyor nasıl sabitlencek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhan212 -- 1 Kasım 2019; 10:19:30 >
    Teşekkürler işe yaradı

çok eski bir konu ama sağolun işime yaradı ahahahha umarım yaşıyorsunuzdur :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.