Şimdi Ara

Digiturk Film Paketi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
6.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kartilkisi

quote:

Orijinalden alıntı: 666azazel

anca reklam zaten

adam gibi film yok sürekli tekrar aynı filmler internette de var indir izle .

arkadaşım...geniş ekran laptop bilgisayarımdaki internet üzerinden indirme yapmaya gerek kalmadan direk izlemek yöntemiyle kaliteli yabancı erotik ve korku filimlerini zaten reklamsız ve sansürsüz seyrediyorum...sizde aynen bizim gibi hızlı internet abonesiyseniz şiddetle uygulama yapmanızı tavsiye ederim...bilgilerinize sunarım...

Birader laptop a vs. Ne gerek var. Android işletim sistemli bir telin varsa yükle hdfilm izle, online film izle, unutulmaz filmler izle gibi kaliteli film izleme apklarını yükle tele teli hdmi kablo ile tv ye bağla aç 720p kalitede izle. Yada android tv stick al yükle bu uygulamaları izle. Laptopda pc de film mi izlenir bu devirde en az 42 inch ekran ve en az 720 p kalitede film izlenmeli

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşım...evimizdeki salonda duran televizyonumuz 107 ekran lg marka lcd hd ready model gayet geniş ekran ve müthiş parlak görüntü kalitesine sahip şuan teledünya set-top-box bağlı ayrıca bilgisayar üzerinden hdmi kabloyla aktarım şekilde digitürk play yayın seyrediyoz...
  • Film paketini 12 ay aldım ve pişmanım. İzleyebilecek düzgün film hiç denk gelmiyor. Dizi paketinden daha memnunum. Dizimax Sci-fi de düzgün diziler oluyor, ayrıca Dizimax Commedy de fena değil.
  • Bence film paketi çok güzel. Üye olduktan sonra torrent den film indirmeyi bıraktım. Mesela dun akşam Wolverine vardı. Birde arkadaslara tavsiyem android üzerinden digiturk film Rehberini incelesinler orada tarihler var faydası olur ben öyle yapıyorum.
    Ayrıca gösterime giren filmleri anında portal üzerinden izlemek çok güzel. Canın sıkıldıkça aç istediğin filmi izle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu 2012'de açmıştım, o tarihten beri kullanıyorum film paketini. Açıkçası açtırdığıma hiç piman değilim, gayette kaliteli filmler çıkıyor. Film izlemek istediğinde film seçme derdi, bilgisayarı tv'ye bağlama derdi, donma derdi yok. Aç izle..

Bakalım taahhüt geçen ay bitti, şu sıralar birde dsmartın film kanallarını deneyesim var
  • quote:

Orijinalden alıntı: kelaynak33

Konuyu 2012'de açmıştım, o tarihten beri kullanıyorum film paketini. Açıkçası açtırdığıma hiç piman değilim, gayette kaliteli filmler çıkıyor. Film izlemek istediğinde film seçme derdi, bilgisayarı tv'ye bağlama derdi, donma derdi yok. Aç izle..

Bakalım taahhüt geçen ay bitti, şu sıralar birde dsmartın film kanallarını deneyesim var

arkadaşım...televizyon üzerinden seyrettiğim digitürk şebekesi sansür sebepiyle artık benim canımı sıkıyor platformun yayınladığı filimlerini daha nadiren seyrediyorum şimdi daha ziyade internet üzerinden bilgisayarımın vasıtasıyla erotik ve korku yayını izliyorum sansürsüz yayın yapıyor filimler...hızlı internet abonesi olduğumuz için bizdeki yayında pek donma derdi fazla olmuyor idare ediyoruz...televizyon sansüründen nefret ediyorum...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.