Şimdi Ara

Digiturk Film Paketi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
6.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bikaç gün içerisinde yıllık digiturk film paketi almayı düşünüyorum merak ettiğim konu ise, evinde bu moviemax vs. kanalları açık olanlar bu kanallardan memnunlarmı? Yani nat geo wild gibi ikide bir aynı yayın tekrarmı yapıyor yoksa her akşam keyifle seyredebileceğimiz bir film bulabiliyormuyuz..

Şimdiden cevaplarınız için çok teşekkür ederim, iyi günler.

EDIT : Bu arada filmlerde altyazı, tr dublaj ve orjinal dil seçeneği oluyormu acaba:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EAY- -- 29 Mayıs 2012; 17:08:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kelaynak33

Merhaba arkadaşlar,

Bikaç gün içerisinde yıllık digiturk film paketi almayı düşünüyorum merak ettiğim konu ise, evinde bu moviemax vs. kanalları açık olanlar bu kanallardan memnunlarmı? Yani nat geo wild gibi ikide bir aynı yayın tekrarmı yapıyor yoksa her akşam keyifle seyredebileceğimiz bir film bulabiliyormuyuz..

EDIT : Bu arada filmlerde altyazı, tr dublaj ve orjinal dil seçeneği oluyormu acaba:)

Eninde sonunda tekrar yapıyor.Bu bir gerçek.Moviemax Premier kanalında her hafta pazar günü 21:00'de yeni film gelir.Eğer,isterseniz Sky Uk film kanallarınıda araştırın yine aynı durum geçerlidir.Film kanallarına gelirsek ben son derece memnunum.Eninde sonunda,Family,Stars,Festival kanalında kendinize uygun bir film bulacaksınız.Eğer,siz daha önce film kanalalrına üye olmadıysanız hergün seyredeceğiniz filmler sizin için yeni gibidir diyebilirim.Sana tavsiyemwww.digitürk.com.tr/film adresinden kanalların aylık film listesini incelemeni ve TV GUIDE'den de aylık yayın akışını inceleyip karar vermeni tavsiye ederim.

Ayrıca,bilgin olsun diyede haziran ayında kesin çıkacak filmler ise;
    3 Haziran Pazar Saat:21:00 Hangoover 2
    10 Haziran Pazar Saat:21:00 Rio 3D
    17 Haziran Pazar Saat: 21:00 Patrondan Kurtulma Sanatı
    24 Haziran PAzar Saat 21:00 Çelik Yumruklar filmleri yayınlanacak.
    Ayrıca,Haziran ayı içinde Tron Legancy,Şirinler,Thor,harry Potter Ölüm Yadigarları Bölüm 2,127 Hours,The Losers,Rango,Green Lander,Social Network,Battel:Los Angeles,Dinner Of Schmucks,Littel Fuckers,Salt,Hereafter,Harry Potter Ölüm Yadigarları Bölüm 1 gibi filmleriden tekrardan MMX Premier'de gösterilecek.

Fimlerde orjinal dil seçeneği,aytyazı seçeneği ayrıca,3D televizyonunuz varsa 3D olarak bazı filmleri 3D olark seyredebilme imkanınız var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huaserk -- 29 Mayıs 2012; 17:57:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: huaserk

quote:

Merhaba arkadaşlar,

Eninde sonunda tekrar yapıyor.Bu bir gerçek.Moviemax Premier kanalında her hafta pazar günü 21:00'de yeni film gelir.Eğer,isterseniz Sky Uk film kanallarınıda araştırın yine aynı durum geçerlidir.Film kanallarına gelirsek ben son derece memnunum.Eninde sonunda,Family,Stars,Festival kanalında kendinize uygun bir film bulacaksınız.Eğer,siz daha önce film kanalalrına üye olmadıysanız hergün seyredeceğiniz filmler sizin için yeni gibidir diyebilirim.Sana tavsiyemwww.digitürk.com.tr/film adresinden kanalların aylık film listesini incelemeni ve TV GUIDE'den de aylık yayın akışını inceleyip karar vermeni tavsiye ederim.

Ayrıca,Haziran ayı içinde Tron Legancy,Şirinler,Thor,harry Potter Ölüm Yadigarları Bölüm 2,127 Hours,The Losers,Rango,Green Lander,Social Network,Battel:Los Angeles,Dinner Of Schmucks,Littel Fuckers,Salt,Hereafter,Harry Potter Ölüm Yadigarları Bölüm 1 gibi filmleriden tekrardan MMX Premier'de gösterilecek.

Fimlerde orjinal dil seçeneği,aytyazı seçeneği ayrıca,3D televizyonunuz varsa 3D olarak bazı filmleri 3D olark seyredebilme imkanınız var.

Cevabınız için çok teşekkür ederim, ancak bu kadar detaylı yazılabilirdi sanırım Sanırım yapacağım en mantıklı şey 1 aylık deneme amaçlı paketi alıp, duruma göre onu iptal ettirip 1 senelik almak. Tekrar tekrar teşekkürler..

• Hangi platforma üye olursan ol muhakkak tekrarlar yayınlanacaktır.Moviemax in güzel olan tarafı Premier,Stars,Family,Festival ve Speed isminde 5 çeşit kanalının olması.Eskiden izlediğin keyif aldığın filmleride izleyebilrisin,festival de bugune kadar hiç izlemediğin bağımsız sinema örneklerini de izleyebilirsin bunun yayında imdb puanı 2.5-3 olan filmleri premier kanalında da izleyebilirsin.Bence verdiğin parayı hak ediyor fakat eklenecek MoviemaxTürk ile birlikte tüm kanalları HD yayın yapsa çok daha güzel olurdu.Yazın film kalitesi düşer.Eylül-Ekim ve Kasımda artar.Aralık o yılın tekrarları ağılıklı olur.Ocak şubat biraz ivmelenir.Mart Nisan Mayıs ve haziran belli bir düzeyde devam eder.

Bunun yayında sınırsız internetle bu filmlerin hepsini internetten yada DVD den de izleyebilirsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdirim -- 29 Mayıs 2012; 20:40:44 >
  • quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar,

Bir konuya ancak böyle detaylı cevap verilir alkışlar size.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yorumlarınız için teşekkürler.İnşallah yardımcı olmuşumdur.Ayrıca,Digitürk üyesi olup 16 ay tahaddütle 4 ay %50 indirimlide olabilirsiniz.Ben 4 günce 16 ay tahaddütle 4 ay %50 indirimli dizi paketine üye oldum.Bu olay film kanalları için de geçerli.Ayrıca,Digitürk üyesi olup paket yükseltmek isteyen üyeler lütfen MH'deki kişiye "Yeni üye olanlara çok fazla hediye veriyorsanız da biz sadık müşterilerinize neden vermiyorsunuz"desin.Ben kendi adıma söyledim.Biz,Digitürk üyeleri bu şekilde hareket edersek belki,seneye film veya dizi paketi tahaddütü verirken HD'yi veya DigiPlus'ı yeni üyelerde olduğu gibi 1 sene ücretsiz seyredebiliriz.
  • Sinema paketi çok başarılı. Gerçi ben hafiften kandırıldım. Sigara sansürü yalnızca aile kanallarında var dediler ama hepsinde var. Torrentlerden HD film indirip izleme meraklısı olarak tek can sıkıcı tarafı bu. Ekstra tarafı hem dublaj hem orjinal+altyazı seçeneği.

Telefondaki eleman demişti sinema kanallarına üye olduktan sonra diğer kanalları çok az izleyeceksiniz diye. O zamanlar çok dikkate almadım ama haklı çıktı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bence sinema kanalları harika ama moviemax speed, festival ve family'e el atmaları lazım. yani hd yayın bakımından. birde genellikle romantik filmler geliyor. bu tür filmlerim family'de olması gerekiyor premier ve stars'ta aksiyon, savaş, macera, polisiye ve korku olsa daha iyi olur
  • 1 yıllık film paketi kredi kartı ile 347 lira 12 taksit imkanı aylık 28.99 TL paketin faturalı fiyatı 34.99 paket içeriği giriş 2 keyif film veya dizi ve hd taksit yapılan kartlar axess cardfinans bonus advantage ve maximum ilgilenenler özel msj atabilir yardımcı olurum
  • arkadaşlar...digitürk şifreli yayın film kanalları akşam saat 22.00 itibaren cinsellik sansürü yapmayabiliyorlar...dostumda kaldığımda izlerken farketmiştim...moviemax paketinde kaliteli yapımlar yayınlanıyor...moviemax horror ve moviemax erotic özel kanallarınında açılmasını isterim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: general_skyx

bence sinema kanalları harika ama moviemax speed, festival ve family'e el atmaları lazım. yani hd yayın bakımından. birde genellikle romantik filmler geliyor. bu tür filmlerim family'de olması gerekiyor premier ve stars'ta aksiyon, savaş, macera, polisiye ve korku olsa daha iyi olur

Mayıs,haziran ve temmuz ayında MMX Premier'de yayınlanan ve yanınlanacak filmlerin içeriğinde bunlara dikkate etmişler.Mayıa ayında;Korku Gecesi,Thor,Green Lantern,Harry Potte filmleri yaynlandı.Haziran ayında Son Durak 5,Çelik Yumruklar,temmuz ayında da Transformers 3,Arena,Super 8,hostel 3 filmleri yayınlanacak.İnşallah auğustos ayında Fast Five,X-Men First Class ve Maymunlar Chennemi:Başlangıcı filmlerini de çıkartırlar.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: general_skyx

bence sinema kanalları harika ama moviemax speed, festival ve family'e el atmaları lazım. yani hd yayın bakımından. birde genellikle romantik filmler geliyor. bu tür filmlerim family'de olması gerekiyor premier ve stars'ta aksiyon, savaş, macera, polisiye ve korku olsa daha iyi olur

Mayıs,haziran ve temmuz ayında MMX Premier'de yayınlanan ve yanınlanacak filmlerin içeriğinde bunlara dikkate etmişler.Mayıa ayında;Korku Gecesi,Thor,Green Lantern,Harry Potte filmleri yaynlandı.Haziran ayında Son Durak 5,Çelik Yumruklar,temmuz ayında da Transformers 3,Arena,Super 8,hostel 3 filmleri yayınlanacak.İnşallah auğustos ayında Fast Five,X-Men First Class ve Maymunlar Chennemi:Başlangıcı filmlerini de çıkartırlar.

şu anda premier'de zorlu takip var. kaç saattir film izliyorum hala bıkmadım . heyecnla bekliyorum o filmleri ya

• quote:

Yorumlarınız için teşekkürler.İnşallah yardımcı olmuşumdur.Ayrıca,Digitürk üyesi olup 16 ay tahaddütle 4 ay %50 indirimlide olabilirsiniz.Ben 4 günce 16 ay tahaddütle 4 ay %50 indirimli dizi paketine üye oldum.Bu olay film kanalları için de geçerli.Ayrıca,Digitürk üyesi olup paket yükseltmek isteyen üyeler lütfen MH'deki kişiye "Yeni üye olanlara çok fazla hediye veriyorsanız da biz sadık müşterilerinize neden vermiyorsunuz"desin.Ben kendi adıma söyledim.Biz,Digitürk üyeleri bu şekilde hareket edersek belki,seneye film veya dizi paketi tahaddütü verirken HD'yi veya DigiPlus'ı yeni üyelerde olduğu gibi 1 sene ücretsiz seyredebiliriz.

valla ben mayıs ayı başında dedim 16 aylık için. geri döneceğiz dediler hiç ses seda yok :).

bu ay indirmler de bitti kapatıp yeni üyelik alacağım diye düşünüyorum da. ücretsiz servis hakkım var. 3 odada üyeliğim var. nasıl olacak bakalım.

• Ben Digiturk film paketine verilen paraya acıyorum. Bu kadar para vereceğinize her ay 3 - 5 DVD alsanız daha yeni bir şeyler seyredersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bülent Çelik

Ben Digiturk film paketine verilen paraya acıyorum. Bu kadar para vereceğinize her ay 3 - 5 DVD alsanız daha yeni bir şeyler seyredersiniz.

bir film hastası hergün dvd alacaktır. bir dvd 25 TL. hergün aldığını düşünürsen 25.30 = 55 TL yapar. ve izleyeceğin filmler kısıtlıdır. eski filmleri izlemek istersin ama dvd'si olmayabilir. ama digitürk sana dvdigi seçeneği ile birçok yeni film ve yeşilçam filmleri vermekte. aynı zamanda moviemax kanalları ile her türlü film izlenebilmekte. özellikle digitürk plus ile filmi istediğiniz zamanda kaydedebilirsiniz. dvd'nin bence tek artısı senin elinde olması. ama digitürk kayıt ve dvdigi seçeneği ile dvd'nin bu özelliğini kapatıyor bence
  • Digitürk te artık hemen hemen her saat onlarca yeni film izleme imkanınız bulunmaktadır.
    Şimdi hemen film paketi alın ve digitürkün eşsiz hd film izleme keyfini doyasıya çıkarın.
    Artık filmlere boşa para harcamanıza gerek kalmayacak. Bugün gidip bir film cd aldığınız zaman en az 10 TL vermektesiniz. Amna digitürkte o paraya dilediğiniz kadar film izleyebilecek ve aileniz ile veya arkadaşlarınızla güzel vakitler gecirebileceksiniz.
    Fİlm Paketi Kampanyası
  • system3232 S kullanıcısına yanıt
    arkadaşım...digitürkte yayınlanan filimlerde sansür canımı sıkıyor dvd veya cd aldığım zaman yapımları sansürsüz seyrediyorum...digitürk ve dvd-cd arasında sansür farkı vardır...
  • anca reklam zaten

adam gibi film yok sürekli tekrar aynı filmler internette de var indir izle .
  • quote:

Orijinalden alıntı: 666azazel

anca reklam zaten

adam gibi film yok sürekli tekrar aynı filmler internette de var indir izle .

arkadaşım...geniş ekran laptop bilgisayarımdaki internet üzerinden indirme yapmaya gerek kalmadan direk izlemek yöntemiyle kaliteli yabancı erotik ve korku filimlerini zaten reklamsız ve sansürsüz seyrediyorum...sizde aynen bizim gibi hızlı internet abonesiyseniz şiddetle uygulama yapmanızı tavsiye ederim...bilgilerinize sunarım...
  • kartilkisi kullanıcısına yanıt
    reklam yapıyor diye sana demediydim ya

bende pc kablosuz ağ bağlantısı ve flash disklerle film izliyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.