Arkadaşlar merhaba 370 TL olan digitürk faturasını tahaatüm bitti diye 690 TL ye çıkarmak istiyor. bundan dolayı ip tv düşünüyorum. kullanan arkadaşlar varsa gecikmenin en az olduğu ip tv hangisidir?
şuanda 2 şık arasında kaldım Alfaiptv 5giptv sadece futbol maçı için kullanacağım sizce bu ik seçenekten hangisini seçeyim veya önereceğiniz var mı? |
İp tv önerisi
-
-
Akıllı tv de kullanacaksınız ip mantıklı ancak internet bağlantınız 100 mbit olsa bile sunucu kaynaklı olarak takılabiliyor izlerken film ve diziler diğer yandan fiyatları yıllık 400 TL civarında o yüzden akıllı tv de çok fazla uğraşmadan içerik tüketmek için mantıklı ip ama beklenti orjinal Netflix kadar kaliteli olacağını bilmeniz olmalıdır -
Xtreme IP TV al hocamm...
-
hocam dediğim gibi sadece maç için kullanacağım internetim de 120 mbit alıyorum ortalama 5giptv yılda 50 euro istiyor içeriklerine vs baktım görüntüsü kalitesi vs baya iyiydi
-
hocam ip tv uygulaması mı bu aradığım zaman bi sonuç bulamadım link atar mısınız
-
İp tv pişmanlıktır. Görüntü kalitesi iyi değil. Tam gol olacak yayın donuyor madem zaman ayırıp izleyeceğim max keyif alma derdindeyim. Bir kahve 100 tl olmuş verip geçin derim. İp tv alana da saygı duyarım -
Hocam kahve sana 100 TL
Türk Kahvesi Mehmet efendi 45 tl alıyorsun bir sürü fincan kahve içiyorsun.
Bak bu olaydan bişey çıkarabildin mi?
Yoksa tartışmayalım..
-
hocam ona bakarsan ben evde kahve yapıp gidiyorum :) ben genel olarak vurgu yaptım :) haklısın tabi
-
Stabil çalışan ip tv zor.
Geçen sezon 3 farklı iptv denedim 2 tanesi burada milletin önerdiği yerlerdi ilk 1 ay iyiydi sonra doğru düzgün birşey izleyemez olduk.
Önceleri sadece büyük karşılaşmalarda sıkıntı oluyordu 10-15 dakika sonraya yetişebiliyorduk neyse dedik sonraları durum daha beter oldu artık anadolu karşılaşmalarını bile izleyemez hale geldik.
179 liralık tod kampanyasını yakalayabilirseniz onu alın geçin daha iyi. Paranızla rezil olmayın hiç.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 29 Haziran 2024; 18:43:7 > -
Takılma donma oluyor ama senin internet bağlantından sebep değil bu işi yapanların server karından kaynaklı büyük ihtimalle düşük cash li eski ve küçük çaplı server lar kullandıkları için sanıyorum çünkü benim fiber internet ve en düşük 90 mbit alıyorum herşey 2 k cam gibi akarken maalesef bu çoklu platform da takılma donma yaşanıyor
-
hangilerini denediniz hocam?
-
hangi ip tv yi kullanıyorsunuz ?
-
Arkadaşlar ben de bu konulara yabancıyım. Maç seyredilmeyecek. Geçmiş ve mevcut diziler, filmler ve youtube dan bir şeyler seyretmek istiyorum. Hangi cihazı ve uygulamayı almam gerek? -
Bir de o sorunsuz çalışıyor dedikleri server'lar genelde sırf o ürünü satabilmek için veriliyor. Sonra en ufak bir sorun yaşadığında da, müşteri hizmetlerine ulaş ulaşabilirsen!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufir -- 13 Temmuz 2024; 10:44:41 > -
hocam ben 5giptv yi tercih ettim maç izlemeyeceksen 30 euro luk paketi almak yeterli olacaktır tabii bütçene uygunsa aklına gelebilecek her türlü dizi film var eğer eksik gördüğün bir dizi film var ise destek den dizi veya film isteğinde bulunabilirsin filmleri hemen gününde ekliyorlar şuana kadar 4 film talebinde bulundum hepsi de eklendi dizi ise 3. gündeyim daha eklenmedi. ek olarak istersen test yayını için iletişim bilgilerini verebilirim dc den ulaşabilirsin bana dc Elweald
-
hocam şuanda tercih ettiğim ip tv de herhangi bir sorun yok iyi ilerliyor hazırlık maçlarında sadece bi kaç sıkıntısı oldu o kadar lig maçlarında böyle bi durumun olmayacağının garantisini verdi umarım olmaz da ek olarak film ve diziler de muhteşem bir arşive sahip gayet iyiler bu konuda
-
merhabalar, 5G IP TV üyelik linkini özelden paylaşabilir misiniz?
-
bi andoib box al rec tv yapıştır mis inat açmyıo çünkü
Benzer içerikler
- digiturk ekranda yazı çıkıyor
- digiturk açılmıyor kırmızı ışık yanıyor
- digiturk gelişmiş kurulum ayarları
- digitürk ulusal kanallar yok
- digitürk sinyal seviyesi kaç olmalı
- türksat frekans
- tod açılımı
- digitürk kimin
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X