Şimdi Ara

İp tv önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (5 Mobil) - 1 Masaüstü5 Mobil
5 sn
61
Cevap
4
Favori
42.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

dm den yazdım hocam

• 5g iptv iletişim bilgilerini alabilir miyim?

• alimaruf1111 A kullanıcısına yanıt

REC tv açıyor mu nerden nasıl indiririz

• adamlar 2000tlye süper ligi veriyor siz hala 1100 tlye donan ıptvleri almak için uğraşıyorsunuz

• 1 Aylık Tod Süperlig Paket Kodu 120 tl sınırlı sayıda
    Kodların son kullanım tarihi 30 Eylül 2024 Kod aktif edildigi günden itibaren 30 gün geçerlidir ( 3 ekran )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-036196265 -- 3 Ağustos 2024; 19:6:2 >
  • Piyasada garip bir söylenti dönmeye başlamış. Gurbetçi arkadaşlar, bize euro üzerinden ödeme yapıyorlar, Türkiye'de ise TL ile ödeme yapıyorlar ve aradaki farkın çok büyük olduğunu söylüyorlar.

GURBETÇİ ARKADAŞLAR: Satın aldığınız IPTV hizmetini Türk sunucularından faydalanarak kullanacaksanız ve Almanya, Fransa, Hollanda gibi Türkiye dışından izleyecekseniz donma ve tıkanmaları göze almalısınız. Adamlar sunucuları ayarlarken Türkiye için Türk sunucularını, Avrupa için ise Avrupa sunucularını kullanıyorlar.

Şimdi siz, Lahey, Frankfurt, Londra ya da Brüksel'de ekmeği Türk Lirası ile alıyor musunuz da bize neden fiyat farkı var, TL ile ödeyemiyoruz diyorsunuz?

Türkiye'deki müşteri, Türkiye içindeki sunucularda TL ile ödeme yaparak hizmet alıyor, bu yüzden de Türkiye içi müşterisine Türk Lirası olarak ödeme talep ediyorlar.

Düz mantık yürütün, zaten yeterli.

Bir de ucuza yapanlar yerli sunucularda TL ile ödeme yapıp sonra sunucuları tıklım tıklım dolduruyorlar. Şu anda fiyat endeksine bakarsanız, yıllık IPTV ortalama 1500 TL ile 150 euro arasında olmalı.

Unutmayın, IPTV tek bir platform değil, pek çok platformu bir arada tutuyor. Pek çok platforma para basarsanız, 3-4 bin TL veya 350-450 euro arası olur! "Şunu alsam şu fiyata" dediğinizde diğerlerini de sepete ekleyip hesabı tam yapmayı unutmayın :)

• 1 aylığı kim naapsın bee..

• SLAHS kullanıcısına yanıt
    Üslubunu düzeltirsen daha düzgün cevaplar alırsın
    Kod adetli olarak var elimde her ay 220 tl ödemek yerine her ay 1 kod kullanıp daha uygun fiyatla faydalanmış olur insanlar en azından iki ay ucuza kullanır
  • iptv her zman daha mantıklı kesinlikle ayrı ayrı abonelik günümüz şartlarında kimsenin kaldıracagı bir yük değil. 5-6 yıldır iptv gecmisim var orjınal gıbı yayınlar degıller ıllakı. ama bu son gectıgım iptv firmasının yayın kalitesi ve yayın içeriği oldukca geniş ve kullanışlı. satari iptv yi kullanıyorum izlenimlerim olumlu maç falan izliyorum genelde sorun yaşamadım şimdiye kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: steelofmann20

iptv her zman daha mantıklı kesinlikle ayrı ayrı abonelik günümüz şartlarında kimsenin kaldıracagı bir yük değil. 5-6 yıldır iptv gecmisim var orjınal gıbı yayınlar degıller ıllakı. ama bu son gectıgım iptv firmasının yayın kalitesi ve yayın içeriği oldukca geniş ve kullanışlı. satari iptv yi kullanıyorum izlenimlerim olumlu maç falan izliyorum genelde sorun yaşamadım şimdiye kadar

Bu da sardı buraya reklamalarını satari de satari diye. Yahu çok sırıtıyorsun be gülüm hem diğer forumlarda da açmışsın aynı kayıt plup hemen reklam yapmalar falan... böyle bakayım dedim ismine cismine daha açalı siteyi 1 ay olmadan bi 3-4 yıllık diyorsun şimdi burada 5-6 yıllık olmuşsun hahahah silinen konuda kendi gözümle gördüm ki fil hafızası vardır bizim @General00 di diye anımsıyorum resimlerde de kayıt tarihini gösterdiydi :)

Neyse muaffak ol diyecem de yeni gelip müşterti toplayıp parayı alıp kaçanlar kapatanlar yada sıkıntı yaratanlar çok gördük o yüzden diyemiyorum. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Be®k -- 5 Ağustos 2024; 1:29:57 >

• celgokhan kullanıcısına yanıt

Bu adamlar değişik biraz.ilkinde almaya çalıştım soru sordum banladılar akıllarınca . 2.denememde para hazır mı sordu direkt ,ayarladım neyse bukez ben reddediyorum başvurunuzu dedi🤣

kendileri sanki bulunmaz hint kumaşı vazgeçtim uğraşıp almaktan bende gittim başka yerden aldım

üslüpları insana yaklaşımlarını hiç beğenmedim

• rockerroll kullanıcısına yanıt

başvuru red etmişse yanlış yada çakma bilgi vermişsinizdir. kabul etmemişler üyeliğe seni demekki  benim bir sıkıtım olmadı yok hatta bir kaç yönlendirdiğim de olsu sorunsuz kullananlar oldu kullananlarda var diye biliyorum.

sizin için hayırlısı olsun hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celgokhan -- 5 Ağustos 2024; 1:44:2 >
  • celgokhan kullanıcısına yanıt

Herşeyim doğruydu

kaldı ki üyelik açmak ve üyelik başlatmak istiyorum dediğimde

paraaaağ hazırr mııaa diye sorulmaz

yok kaliteliymişte yok sertifikalıymışta bu saatten sonra kralı gelse bi şekilde almam ordan aldırmamda çevreme

• Yaa kardeşim kusura bakma lap topun klavyesi iyice cozuttu.

Benim yazmak istedeiklerimin yarısı bilem olmamış. bende göndermişim..

Açıklama için eyvallah

• Be®k kullanıcısına yanıt

Hop dedik! :)

Burada da mı konumuz mevcutmuş? Öteki konu kaldırılmış galiba @Be®k hocam.

Bahsettiğin arkadaş evet piyasaya yeni dalmış diper forumlarda a görmen normal ben de yakaladım ama benden önce fark edip çocuk mu kandırıyorsun sen diyenler olmuş :)

Doğru hatırlıyorsun yani resimle vs paylaştıydım şimdi de burada kullanım süresini arttırmış :)

Şimdi böyle davranınca tabi yalan ile başlayıp güven kalmıyor haliyle direkt dolandırılacağız düşüncesi geliyor ama adam akıllı ben geldim yeni bir yer açtım bu yetkinliğim var bana ait dese (ki hepsi bir yerin bayisi...) aldığı allah bilir yüzüne bakmadığımız sorun var dediğimiz isimlerin bayileridir.

Böyle ben açtım bana ait benim yeniyim deneyin dese daha sempatik olur hani millet de ona göre gider. Misal gidersin de bir iş yerine birisi yardımcı olurda derki bugün ilk iş günüm ama yardıcı olmaya çalışayım onun gibi.

Ama yok yeni nesil sallamayı çık seviyo ve bilmiyorum diyemiyor  

• rockerroll kullanıcısına yanıt

olur öyle şeyler doğruyu yanlışı savunmuyor kayırmıyorum sadece ne şekilde reddedttiklerini bildiğim için söyledim. bereket ben böyle birşeyle hiç denk gelmedim gelenide duymadım doğru şartlarda.

hayırlı olsun size tekrardan. iyi forumlar.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.